2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Kızlar kullandıgım progestan kapsul ve iki doz progestan ampül iğne idrard yanlış pozitife neden olmuş olabilirmi ???
Merkezi aradım tekrarlayın diye otomatık cıhazlar bakıyor yanlışlık yoktur dedıler :KK43:
Canım bence ı senin idrarın yanlış yoksa bu değerle bu kadar koyu olması mümkün değil tabiki merkez biz hata yaptık demez kabul etmezler ki hatalarını sen yaptır tekrar kanı yoksa için içini yiyecek

Acilden hemen giriş yapayım tamam canım çok teşekkür ederim durumuda anlatayım . Benım korkum kan evet hatalı cıkmaz ama benım bır oncekınde merkez degerımı 2 cıkmıstı sonra ben ıdrar koyu demıstım korkup tekrar ıncelemıslerdı kanı 24 cıkmıstı benı arayıp nasıl özür dilediler . Omzana anladım hatalı olabılcegını sımdı oyuzden acabaa yınemı buldu dıyorum
Kan verdin mi canım, haberlerini bekliyorum 🤲🤲🤲

Kızlar kullandıgım progestan kapsul ve iki doz progestan ampül iğne idrard yanlış pozitife neden olmuş olabilirmi ???
Merkezi aradım tekrarlayın diye otomatık cıhazlar bakıyor yanlışlık yoktur dedıler :KK43:
Canim kan verdinmi tekrardan. Ilaclar etkilemez diye düşünüyorum sen canını hic sıkma hersey tekrardan yapilir

Günaydın kızlaarr :110:
Yok dün kan vereceğin merkezin laboratuvar calısmıyormus devlette otobusle gıdılıyor dıye gidemedim . Ama dün sabahta bir test daha yaptım ve elımdeki tüm testlerıde bitirmişim oldım. Şimdi yakınlarımda eczanede yok
Üst ve orta 9. Gün 7,69 çıkan degerım
En alttakide 10. Gün
Yani bu kadar koyu cıkmaz dıyorum hala.
İdrar testi bozuk mu acaba dıcem ama onuda bılemedım.
Bu sabahta feci karın agrısı kasık batması ateş basması tüm regl belirtelerimle uyandım berbat durumdayım
Yarın akşam akşam kan günü

Eklentiler

• 3CF14B17-2471-4E98-A936-9D9D96036FF4.jpeg
    3CF14B17-2471-4E98-A936-9D9D96036FF4.jpeg
    112,8 KB · Görüntüleme: 56
  • Beğen
Reactions: Dei
Yok dün kan vereceğin merkezin laboratuvar calısmıyormus devlette otobusle gıdılıyor dıye gidemedim . Ama dün sabahta bir test daha yaptım ve elımdeki tüm testlerıde bitirmişim oldım. Şimdi yakınlarımda eczanede yok
En alttakide 10. Gün
Bu sabahta feci karın agrısı kasık batması ateş basması tüm regl belirtelerimle uyandım berbat durumdayım
Canım 1 günde değerin katlanmıştır belki o yüzden koyu çıkmıştır diğeri olamaz mı

En alttakide 10. Gün

Canım ben hamileliğimi 14 ile öğrendim yani asla umudunu yitirme erken gebelik testinde cok silik çizgi çıktıgında tamam hAmileyim dedim gittim test verdim ve sonucu öğrenince hayal kırıklığına uğradım yani o yüzden dedim sana bekle diye

• Beğen
Canım ben hamileliğimi 14 ile öğrendim yani asla umudunu yitirme erken gebelik testinde cok silik çizgi çıktıgında tamam hAmileyim dedim gittim test verdim ve sonucu öğrenince hayal kırıklığına uğradım yani o yüzden dedim sana bekle diye
12. Günde 100 200 ler goruyor herkes benım degerım yarına kafar asla okadar artmazkı canım dimi
Olsa olsa 30 olur oda yine kımyasal denilir
Ay bu defada cok streslı gıdıyorr
Yanı dıyorum negatıf cıksa bır kere uzulcem ama boyle karmasıklık olunca cok kot hıssedıyorum
Bıde aşırı regl belirtim aşırı suan cok midem bulanıyor bu normalmı aynı regl belirtilerim var mide va karın agrısı migren

• Beğen
Arkadaşlar kalp atışını duyanlar için soruyorum acaba transferin kaçıncı günü duyuldu. Ben 2 gün önce cuma günü yani transfer gününü saymazsak 28. Günü kalp atışı için doktora gittim 3. Gün embriyosu taze transferdi. Doktor alttan muayene etmek istemedi karından ultrasonla kalp atışını duymadı daha erken mi acaba. Baktığım yorumlarda transferin 25-26-27. Günlerinde kalp atışını duyanlar var acaba alttan ultrasonda mı duydular. Yoksa benim günüme göre karından ultrasonla duyulması gerekiyor muydu. Doktor 1 hafta sonra yine gel dedi ama 1 hafta içim içimi yiyecek 😔😔
Transfer tarihim 29 temmuz

• Beğen
Arkadaşlar kalp atışını duyanlar için soruyorum acaba transferin kaçıncı günü duyuldu. Ben 2 gün önce cuma günü yani transfer gününü saymazsak 28. Günü kalp atışı için doktora gittim 3. Gün embriyosu taze transferdi. Doktor alttan muayene etmek istemedi karından ultrasonla kalp atışını duymadı daha erken mi acaba. Baktığım yorumlarda transferin 25-26-27. Günlerinde kalp atışını duyanlar var acaba alttan ultrasonda mı duydular. Yoksa benim günüme göre karından ultrasonla duyulması gerekiyor muydu. Doktor 1 hafta sonra yine gel dedi ama 1 hafta içim içimi yiyecek 😔😔
Transfer tarihim 29 temmuz
merhaba

benim 24.gün kalp atışı duyuldu ama alttan muayene etti doktor

12. Günde 100 200 ler goruyor herkes benım degerım yarına kafar asla okadar artmazkı canım dimi
Yanı dıyorum negatıf cıksa bır kere uzulcem ama boyle karmasıklık olunca cok kot hıssedıyorum
Bıde aşırı regl belirtim aşırı suan cok midem bulanıyor bu normalmı aynı regl belirtilerim var mide va karın agrısı migren

Bak canım benim de demek istediğim kana yeni geçmiştir belki ilk geçince böyle düşük cıkıyor sonra birden artıyor ben üç gün sonra tekrarladıgımda değerim 97 olmuştu yani normal hesaplasan 40 lı sayılarda olması gerekiyordu ama fazla artmıştı

• Beğen
En alttakide 10. Gün
Bence kan testinde sıkıntı var.

Bak canım benim de demek istediğim kana yeni geçmiştir belki ilk geçince böyle düşük cıkıyor sonra birden artıyor ben üç gün sonra tekrarladıgımda değerim 97 olmuştu yani normal hesaplasan 40 lı sayılarda olması gerekiyordu ama fazla artmıştı
AĞZINDAN BAL DAMLIYOR YEMİN EDERİMM UMUT OLDUNUZ ALLAH RAZI OLSUN.
VE BEN ELİMDEKİ TÜM TESTLERİ BİTİRDİM. PAZAR GÜNÜ.
GÜYAA BIRAKACAKTIM BUGUN VE YARIN YAPACAKTIM KANDAN ONCE FILAN ARTISA BAKACAKTIM.
ŞUAN ECZANE VS YOK ETRAFIMDA ŞUAN YARINA KADAR NASIL SABREDERIM BILEMIYORUM.
BİRDE ÇALIŞTIGIM ICIN VE IS YERINDE ÜZÜLMEK ISTEMEDIGIM ICIN KANI AKSAM 7 DE VERICEM KIZLAR :KK43:
40 CIKSA VARYAAA YEMINLE DANS EDERIM HERHALDEE
7 DEN 40 A YUKSELIRMI BILMEM AMA

• Beğen
Bak canım benim de demek istediğim kana yeni geçmiştir belki ilk geçince böyle düşük cıkıyor sonra birden artıyor ben üç gün sonra tekrarladıgımda değerim 97 olmuştu yani normal hesaplasan 40 lı sayılarda olması gerekiyordu ama fazla artmışt
ben ne gibi düşündüm biliyomusun daha yuksek olmalıydı dıye.
ama dedıgın gıbı gec döllenme olduysa yerleşme olduysa belkı yenı yerlesıyordu.
aslında yarınkı deger önemli ve perşembe günü 48 saat sonra verecegım artış önemli

• Beğen
Bence baya koyulaşmis cizg
[/QUOT
En alttakide 10. Gün
Bence baya koyulasmis cizgiler ilk paylastiklarin gibi degil olumsuz dusunme bence yarini bekle bakalim

• Beğen
Herkese merhaba.
Heyecanlı bekleyiş içindeyim tüp bebekte ilk denemem. 15 haziranda yumurtalarım toplandı. 28 tane toplandı 14 ü döllendi. 5. Güne 2 tane ulaşabildi. Gelişimi geriden gelenler 6.güne kadar takip edildi ve 6. Gün de 6 tane embriyo donduruldu. Opudan 5 gün sonra adet oldum. Kontrole gittiğimde her şeyin normal olduğu hormon seviyelerinin normale döndüğü söylendi ve transfere hazırlık için başladık. Estrofem coraspirin ve bir de vitamin verdi doktorum. 1 temmuzda kontrolüm var 5-6 temmuz gibi transfer planlanıyor. Temmuzda transfer yaptıracaklarla beraber bu heyecanlı bekleyişi beraber geçirelim istedim. Allahım bu zorlu yollardan geçen anne olmayı isteyen herkese içinde bana da sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Amin canım 🙏

• Beğen
En alttakide 10. Gün
Ilk idrarla mi yaptın inşallah hamilesindir

• Beğen
X