2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Canım benim çok teşekkür ediyorum Allahım bu güzel duan için çok teşekkür ediyorum inşallah öncelikle Rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin sen ne güzel kalbi olan bir insansın Allahım seni hiç dara düşürmesin
Amiiiiinnnnn canim kardesim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 kurban oldugum rabbim büyüktür olmayan herkese nasip etsin rabbim

Size birşey danışmak istiyorum sol kasığım hep ağrıyor sizce nden olabilir bıyle bi yere çarparız mı acır ya o türlü
Canim doktora gorunmen lazim kadin doguma en guzel ultrasonda muayenede cikar. Kendimden ornek vereyim benim ilk ameliyatimdan önce sag ve sol kasigimda agrilarim oluyordu . Nurtopu gibi kocaman 7 cm olan bircikolata kistim cikmisti. Bu Sende olacak diye bisey yok. Herturlu sebebten agrir. Transfer oluncada agrilar oluyor olmasanda üşüttügun zamanlarda da oluyor. Ama en guzeli doktora görünmen.

Arkadaşlar kalp atışını duyanlar için soruyorum acaba transferin kaçıncı günü duyuldu. Ben 2 gün önce cuma günü yani transfer gününü saymazsak 28. Günü kalp atışı için doktora gittim 3. Gün embriyosu taze transferdi. Doktor alttan muayene etmek istemedi karından ultrasonla kalp atışını duymadı daha erken mi acaba. Baktığım yorumlarda transferin 25-26-27. Günlerinde kalp atışını duyanlar var acaba alttan ultrasonda mı duydular. Yoksa benim günüme göre karından ultrasonla duyulması gerekiyor muydu. Doktor 1 hafta sonra yine gel dedi ama 1 hafta içim içimi yiyecek 😔😔
Transfer tarihim 29 temmuz
Benim transfer tarihim 26 temmuzdu 27 gün sonra tam 6+0 da karından kalp atışı hafif hafif duyuldu daha yüksek duymak için 5 gün sonra gittim net olarak duyuldu. Stres yapmadan bekleyin bence

Canim doktora gorunmen lazim kadin doguma en guzel ultrasonda muayenede cikar. Kendimden ornek vereyim benim ilk ameliyatimdan önce sag ve sol kasigimda agrilarim oluyordu . Nurtopu gibi kocaman 7 cm olan bircikolata kistim cikmisti. Bu Sende olacak diye bisey yok. Herturlu sebebten agrir. Transfer oluncada agrilar oluyor olmasanda üşüttügun zamanlarda da oluyor. Ama en guzeli doktora görünmen.
Teşekkür ederim gittim bende öyle olunca ilaçlardan kaynaklıymış rahime bağlı kaslardan oluyormuş

Kızlar günaydın sabah ilaçlarım için kalktım kahve lekelenme olmuşum gece de ilk kez ince bi ağrı oldu sabah şaşırdım bugün 8.günüm ne yapayım ilaçlardan zaten adet olamıyoruz. Herkes aynı soruları soruyor ama benim de kusuruma bakmayın

Kızlar günaydın sabah ilaçlarım için kalktım kahve lekelenme olmuşum gece de ilk kez ince bi ağrı oldu sabah şaşırdım bugün 8.günüm ne yapayım ilaçlardan zaten adet olamıyoruz. Herkes aynı soruları soruyor ama benim de kusuruma bakmayın
Günaydın canım tutunma belirtisi olma ihtimali çok yüksek inşallah öyledir korkacak bişey yok burda birçoğumuz lekelenmeyle gebe kaldı sende onlardan biri olabilirsin istersen erken gebelik alıp dene varsa çıkma ihtimali yüksek buarada 5.gün embriyosumu senin

Günaydın canım tutunma belirtisi olma ihtimali çok yüksek inşallah öyledir korkacak bişey yok burda birçoğumuz lekelenmeyle gebe kaldı sende onlardan biri olabilirsin istersen erken gebelik alıp dene varsa çıkma ihtimali yüksek buarada 5.gün embriyosumu senin
Evet dondurulmuş 5.gün embriyosu

Süper bence yap varsa çıkar yoksa da daha çok günün var zaten test gününe ayrıca herkesin 7.gün başlıyor 12.güne kadar sürüyor lekelenmesi hiç korkma gülüm inşallah oldu Mevlam nasib etmiş olsun inşallah 🙏🏻
İnşallah bugün yapayım bi test. Önceden olsaydı kaç kere yapmıştım oyle bi korku ki ayaklarım eczaneye gitmiyor

İnşallah bugün yapayım bi test. Önceden olsaydı kaç kere yapmıştım oyle bi korku ki ayaklarım eczaneye gitmiyor
Hiç öyle düşünme canım ben 9.gün yapmıştım hafif çizgiyle öğrendim ayrıca kaset testti benim erken gebelikte çıkmadı bile çok çok silik çıktı kasette ondan daha belliydi bide erken gebelikte çıkar kasette çıkmaz diyolar. Sonrasında hemen gidip kan vermiştim 78 değerle öğrenmiştim gebeliğimi çok şükür Allah sizede nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

• Beğen
Reactions: Dei
Aynısını yaşamıştım,çoğumuzda oldu kahverengi lekelenme telaş yapmayın🙏Erken gebelik testinde çıkar diye düşünüyorum ben de öyle öğrenmiştim👼

• Beğen
Reactions: Dei
Cumartesı degerı yanlışşşş
Bugunkı degerım 148 şoktayııımmmm
Yarın detaylı anlatıcam size herşeyii
:KK60:
yaa çok sevindim canım kaç gündür giremiyordum seni merak ettim aklıma geldin dedim peperutka ne yaptı acaba☺️ senin için girdim ve bu haberi alacağımı biliyordum inan ki çok mutlu oldum 🙏🏻😍 allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻

yaa çok sevindim canım kaç gündür giremiyordum seni merak ettim aklıma geldin dedim peperutka ne yaptı acaba☺️ senin için girdim ve bu haberi alacağımı biliyordum inan ki çok mutlu oldum 🙏🏻😍 allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
evet evet canım ben yine şaka şukalarla ugraştım hayatın bana darbesi kanı nerde versem hatalı cıkıyorr..
şimdide bu kan cıktı ya sımdıde buna ınanamıyorum cunku artık kana bıle guvenım kalmadı.
bugun aşırı heyecanlıyım cunkuu kan vercem aksam artışa bakılcakk.
burdandan düşmez deilmi artık yaaaa:KK200::anneadayı:

Hiç öyle düşünme canım ben 9.gün yapmıştım hafif çizgiyle öğrendim ayrıca kaset testti benim erken gebelikte çıkmadı bile çok çok silik çıktı kasette ondan daha belliydi bide erken gebelikte çıkar kasette çıkmaz diyolar. Sonrasında hemen gidip kan vermiştim 78 değerle öğrenmiştim gebeliğimi çok şükür Allah sizede nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Böyle çıktı test

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    173 KB · Görüntüleme: 51
X