- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
Kızlar , bir şey daha sormak istiyorum:) Opu sonrası muayeneye ne zaman çağırıyor doktor? Embriyo kalitelerini öğrendikten sonra mı acaba ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha önce konuşmadınız mı dondurulmuş mıKızlar , bir şey daha sormak istiyorum:) Opu sonrası muayeneye ne zaman çağırıyor doktor? Embriyo kalitelerini öğrendikten sonra mı acaba ?
Canım benim yek tüpüm tıkalı onu alıcak birde kistleri temizleyecek o yüzden 1den fazla yumurta toplama yapıcak. acaba ikinci toplamayı ne zaman yaparız diye merak ediyorum, onların beni aramasını mı beklesem yoksa ben mi arasam kararsız kaldım :)Daha önce konuşmadınız mı dondurulmuş mı
Taze transfer mi diye hemşirelerle irtibata geç canımm
Sen kendini hatırlat kuzucumCanım benim yek tüpüm tıkalı onu alıcak birde kistleri temizleyecek o yüzden 1den fazla yumurta toplama yapıcak. acaba ikinci toplamayı ne zaman yaparız diye merak ediyorum, onların beni aramasını mı beklesem yoksa ben mi arasam kararsız kaldım :)
Yarın güzel haberler alırım inşallah embriyolardan sonra hatırlatıcam inşallahSen kendini hatırlat kuzucum![]()
merhaba, banada doktorum çikolata kıstınden doalyı verdı. iğnenın hepsını vurun dedı. bugun vuruldum.. bır daha vurulmana gerek yok dedı ve 3 ay sonra bugun gel dedı. geçici menepoza sokuyor dedı. ben bır ığnenın 3 ay benı nasıl gecıcı menopoza sokucagını cok merak edıyorum :)Canımm merhaba bana şu şekilde söylendi.
Lucrin Depot 1.doz :17 Ağustos yaptım
Lucrin Depot 2.doz : 17 Eylül’de yapılacak
2.dozdan15 gün sonra kontrole gideceğim bu dönemde%90 regl olmayacaksın.Tahmini 21 Ekim transfer dedi![]()
Bu iğnenin yapılış şekli çok değişken galiba canımmerhaba, banada doktorum çikolata kıstınden doalyı verdı. iğnenın hepsını vurun dedı. bugun vuruldum.. bır daha vurulmana gerek yok dedı ve 3 ay sonra bugun gel dedı. geçici menepoza sokuyor dedı. ben bır ığnenın 3 ay benı nasıl gecıcı menopoza sokucagını cok merak edıyorum :)
evet dondurullmuş 3. gun embrıyolarım var. bende dayanamyıp yenı hemsıreye sordum. bır kere vurulacaksın ve ılk adetınde belkı olursun ama dıger 2 adetını olmayacaksın dedı.Bu iğnenin yapılış şekli çok değişken galiba canım
Ben de son dozumu eylülde yapılacağını sonra 2 Ekim de kontrolüm var 19 gün sonra da transfer planı var
Yumurtalar falan toplandı değil mi sen de
Benimde 3.gün 2 adet 5.gün 2 adet embriyolarım bar hayırlısı olsunn inşAllahevet dondurullmuş 3. gun embrıyolarım var. bende dayanamyıp yenı hemsıreye sordum. bır kere vurulacaksın ve ılk adetınde belkı olursun ama dıger 2 adetını olmayacaksın dedı.
Nasılsın canım durum nedir nasıl gidiyor iğneyş vuruldun muBenimde 3.gün 2 adet 5.gün 2 adet embriyolarım bar hayırlısı olsunn inşAllah
Banada öyle dedi bakalım göreceğiz![]()
Bana da cuma günü taze transfer çift embriyo koyulcak3.gün embriyosu çift transferdi taze transfer oldu![]()
Merhaba canım aynı devam 17 ağustosta yapmıştım 2.dozuda 17 eylülde sonra 2 ekimde gideceğim sen naptınNasılsın canım durum nedir nasıl gidiyor iğneyş vuruldun mu
hayırlı olsun cnım benım ınşallah guzel haberlerımzı paylaşırız burada. bena sıl sunu merak edıyorum bırde. şimdie bende tam 3 ay sonra konrtole gıdecegım. o sureçten sonra nasıl ılerleyecek acaba transfer surecı. reglı olmamımı bekleyecekler yokda dırekt transfer mı acabaBenimde 3.gün 2 adet 5.gün 2 adet embriyolarım bar hayırlısı olsunn inşAllah
Banada öyle dedi bakalım göreceğiz![]()
Bu iğne zaten geçici bir menopoza sokuyormuş canım bana regl olmayacaksın dediler o şekilde yanihayırlı olsun cnım benım ınşallah guzel haberlerımzı paylaşırız burada. bena sıl sunu merak edıyorum bırde. şimdie bende tam 3 ay sonra konrtole gıdecegım. o sureçten sonra nasıl ılerleyecek acaba transfer surecı. reglı olmamımı bekleyecekler yokda dırekt transfer mı acaba
Nerde tedavi görüyorsunuz acabaBana da cuma günü taze transfer çift embriyo koyulcakÇok heyecanlıyım
![]()
Bu iğne zaten geçici bir menopoza sokuyormuş canım bana regl olmayacaksın dediler o şekilde yani
Canım ben bikere vuruldum adet oldum rahim kalınlıgıma baktırdım sımdı estrofem içiyorum 11-12 eylül gibi transfer olcak herşey yolunda gderseMerhaba canım aynı devam 17 ağustosta yapmıştım 2.dozuda 17 eylülde sonra 2 ekimde gideceğim sen naptın![]()
Anladım. Ben dun vuruldum iğneği bu akşam sağ kasığım inanılmaz ağrıdı. Parol aldım. Ağrınız oldumu sızındeBu iğne zaten geçici bir menopoza sokuyormuş canım bana regl olmayacaksın dediler o şekilde yani
Yok canım hiç olmadı benimAnladım. Ben dun vuruldum iğneği bu akşam sağ kasığım inanılmaz ağrıdı. Parol aldım. Ağrınız oldumu sızınde