2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Canım bence ı senin idrarın yanlış yoksa bu değerle bu kadar koyu olması mümkün değil tabiki merkez biz hata yaptık demez kabul etmezler ki hatalarını sen yaptır tekrar kanı yoksa için içini yiyecek

Kan verdin mi canım, haberlerini bekliyorum

Canim kan verdinmi tekrardan. Ilaclar etkilemez diye düşünüyorum sen canını hic sıkma hersey tekrardan yapilir

Günaydın kızlaarr
Yok dün kan vereceğin merkezin laboratuvar calısmıyormus devlette otobusle gıdılıyor dıye gidemedim . Ama dün sabahta bir test daha yaptım ve elımdeki tüm testlerıde bitirmişim oldım. Şimdi yakınlarımda eczanede yok
Üst ve orta 9. Gün 7,69 çıkan degerım
En alttakide 10. Gün
Yani bu kadar koyu cıkmaz dıyorum hala.
İdrar testi bozuk mu acaba dıcem ama onuda bılemedım.
Bu sabahta feci karın agrısı kasık batması ateş basması tüm regl belirtelerimle uyandım berbat durumdayım
Yarın akşam akşam kan günü

Eklentiler

• 3CF14B17-2471-4E98-A936-9D9D96036FF4.jpeg
    112,8 KB · Görüntüleme: 57
Reactions: Dei
Canım 1 günde değerin katlanmıştır belki o yüzden koyu çıkmıştır diğeri olamaz mı

Canım ben hamileliğimi 14 ile öğrendim yani asla umudunu yitirme erken gebelik testinde cok silik çizgi çıktıgında tamam hAmileyim dedim gittim test verdim ve sonucu öğrenince hayal kırıklığına uğradım yani o yüzden dedim sana bekle diye

12. Günde 100 200 ler goruyor herkes benım degerım yarına kafar asla okadar artmazkı canım dimi
Olsa olsa 30 olur oda yine kımyasal denilir
Ay bu defada cok streslı gıdıyorr
Yanı dıyorum negatıf cıksa bır kere uzulcem ama boyle karmasıklık olunca cok kot hıssedıyorum
Bıde aşırı regl belirtim aşırı suan cok midem bulanıyor bu normalmı aynı regl belirtilerim var mide va karın agrısı migren

merhaba

benim 24.gün kalp atışı duyuldu ama alttan muayene etti doktor

Bak canım benim de demek istediğim kana yeni geçmiştir belki ilk geçince böyle düşük cıkıyor sonra birden artıyor ben üç gün sonra tekrarladıgımda değerim 97 olmuştu yani normal hesaplasan 40 lı sayılarda olması gerekiyordu ama fazla artmıştı

Bence kan testinde sıkıntı var.

AĞZINDAN BAL DAMLIYOR YEMİN EDERİMM UMUT OLDUNUZ ALLAH RAZI OLSUN.
VE BEN ELİMDEKİ TÜM TESTLERİ BİTİRDİM. PAZAR GÜNÜ.
GÜYAA BIRAKACAKTIM BUGUN VE YARIN YAPACAKTIM KANDAN ONCE FILAN ARTISA BAKACAKTIM.
ŞUAN ECZANE VS YOK ETRAFIMDA ŞUAN YARINA KADAR NASIL SABREDERIM BILEMIYORUM.
BİRDE ÇALIŞTIGIM ICIN VE IS YERINDE ÜZÜLMEK ISTEMEDIGIM ICIN KANI AKSAM 7 DE VERICEM KIZLAR
40 CIKSA VARYAAA YEMINLE DANS EDERIM HERHALDEE
7 DEN 40 A YUKSELIRMI BILMEM AMA

ben ne gibi düşündüm biliyomusun daha yuksek olmalıydı dıye.
ama dedıgın gıbı gec döllenme olduysa yerleşme olduysa belkı yenı yerlesıyordu.
aslında yarınkı deger önemli ve perşembe günü 48 saat sonra verecegım artış önemli

Bence baya koyulaşmis cizg

Amin canım

Ilk idrarla mi yaptın inşallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…