2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Canım benim transferimde 28 temmuzdu.ben daha kalp atışı duymaya Çarşamba günü gidicem .ama şöyle bi durum var geçen hafta pazar günü hafif bı lekenme dolayısıyla hastaneye gittim ve o gün Cook derinden de olsa kalp atışı duyduk birinin .ama net olması için Çarşamba günü gidicez nasipse .bence için içini yemesin daha çok normal anca duyulur.birde 3. Gün embriyosu ya misalen 3-5 gün daha sonra duyulur bence kalbini içini ferah tut

Dogru söylüyorsun canim cok ornekleri var labarotuvarda yanlislik olan hatta tanidigim birine olmustu davalik filan olmuslardi sonucu 3 cikmisti hamile deilim deyip gunlerce agladi taki doktor tekrar ver deyip test tekrarlayinca 200 kusur cikmisti . Insallah canim peperutka90 arkadsimizin boyledir

Canim benim devlette acilde verirsen sonuclar 2 3 saate cikar acil doktoruna durumu anlatirsan yardimci olur.
Acilden hemen giriş yapayım tamam canım çok teşekkür ederim durumuda anlatayım . Benım korkum kan evet hatalı cıkmaz ama benım bır oncekınde merkez degerımı 2 cıkmıstı sonra ben ıdrar koyu demıstım korkup tekrar ıncelemıslerdı kanı 24 cıkmıstı benı arayıp nasıl özür dilediler . Omzana anladım hatalı olabılcegını sımdı oyuzden acabaa yınemı buldu dıyorum

Hic canini sıkma sen vardir bir hayir bundada oluyor maalesef labaratuvarlarda boyle seyler rabbim yar ve yardimcin olsun insallah rabbim yuzunu güldürsün.

Evet hatalı cıkabılıyor. Moralını yuksek tutdaha gününde var o zamana kadar yukselır de inşallah sağlıkla

Benim son durum bu kızlar ben anlamadım bu çizgiler neyin nesi

Eklentiler

• 52CEB5A8-99DB-4283-A11C-5627B2ACD940.jpeg
    54,4 KB · Görüntüleme: 61
İnşallah kan sonucu yanlıştır tekrar kan verince haber ver lütfen. Hic sikma canını da daha test gününe var

Sağol canım cevap verdiğin için inşallah sen çarşamba günü duyarsın da bende senden hemen sonraki gün giderim o zaman. Tüp bebek doktorum kese gördükten 10 gün sonra git demişti kalp atışı için. Yani yarın gitmem gerekiyor ama cuma günü duyulmayinca yarın yine gidip moral bozmak istemiyorum. Birde canım birkaç gündür mide bulantısı gibi şeyler hissediyorum bunu iyiye yordum ben ama psikolojik mi bilmiyorum özellikle acıkınca içim de bulantı hissi elim ayağım titriyor gibi oluyor sende de başladı mı bulantılar

Reactions: Dei
Benim transfer tarihim 28 temmuz 5 gun embriyo 6+1de baktı altan duyuldu. Karindan duyulmaz zamani var. Nette de yazar karindan bakmanin zamanı yazar.reica et doktora alttan baksin biz normal yolla olmadığı icin altan bakılır

Benim transfer tarihim 28 temmuz 5 gun embriyo 6+1de baktı altan duyuldu. Karindan duyulmaz zamani var. Nette de yazar karindan bakmanin zamanı yazar.reica et doktora alttan baksin biz normal yolla olmadığı icin altan bakılır
Benim doktorda tam tersi normal yolla olmadığı için tüp bebek olduğu için alttan bakmak istemedi. Kendi tüp bebek doktorum değil başka doktora gittim çünkü tedaviyi şehir dışında oldum. Kese görmek ve diğer tüm aşamalarda kendi sehrimde bir doktora gorunecegim uzun yol gitmemek için. Kalp atışı için gittiğim doktor tedaviyle olduğun için sana daha soft davranmak istiyorum o kadar emek vermişsin o yüzden alttan bakmak istemiyorum dedi.

Kuzum zaten artık takribi 7 haftaligiz.hepsini yasicaz artık zamanı geldi .ben çok sık acikiyorum ve öğürtüm çok oluyor benim.
Bu arada kese gördükten 10 gün sonra çok erken işte o zaman ya belli belirsiz duyuluyo yada duyulamiyo.bencede ya Perşembe git yada cuma .bide stres yapma dinlen bol bol

Aynı gün transfer olmuşuz.tam olarak ne kadarlık oldunuz diyo doktorunuz

Kızlar kullandıgım progestan kapsul ve iki doz progestan ampül iğne idrard yanlış pozitife neden olmuş olabilirmi ???
Merkezi aradım tekrarlayın diye otomatık cıhazlar bakıyor yanlışlık yoktur dedıler

Sanmiyorum onlarin pozitife sebep olcagini bnm bildigim alakasi yok. Doktorum demisti ki 2 gibi cok dusuk boi degerden yukselip bebek oldugunu gordum demisti..Onemli olan 2 gun sonra degerin artmasi bence sen iki gun sonra ayni yerde testi tekrarla daha erken hem 3.gun embriyosuymus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…