-
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
- #5.041
Canım benim transferimde 28 temmuzdu.ben daha kalp atışı duymaya Çarşamba günü gidicem .ama şöyle bi durum var geçen hafta pazar günü hafif bı lekenme dolayısıyla hastaneye gittim ve o gün Cook derinden de olsa kalp atışı duyduk birinin .ama net olması için Çarşamba günü gidicez nasipse .bence için içini yemesin daha çok normal anca duyulur.birde 3. Gün embriyosu ya misalen 3-5 gün daha sonra duyulur bence kalbini içini ferah tutArkadaşlar kalp atışını duyanlar için soruyorum acaba transferin kaçıncı günü duyuldu. Ben 2 gün önce cuma günü yani transfer gününü saymazsak 28. Günü kalp atışı için doktora gittim 3. Gün embriyosu taze transferdi. Doktor alttan muayene etmek istemedi karından ultrasonla kalp atışını duymadı daha erken mi acaba. Baktığım yorumlarda transferin 25-26-27. Günlerinde kalp atışını duyanlar var acaba alttan ultrasonda mı duydular. Yoksa benim günüme göre karından ultrasonla duyulması gerekiyor muydu. Doktor 1 hafta sonra yine gel dedi ama 1 hafta içim içimi yiyecek
Transfer tarihim 29 temmuz
Dogru söylüyorsun canim cok ornekleri var labarotuvarda yanlislik olan hatta tanidigim birine olmustu davalik filan olmuslardi sonucu 3 cikmisti hamile deilim deyip gunlerce agladi taki doktor tekrar ver deyip test tekrarlayinca 200 kusur cikmisti . Insallah canim peperutka90 arkadsimizin boyledirBu testlerin hepsi aynı marka aynı yerden ise belkide seri olaral bozuktur. İnş değildir inş kan yanlıştır...kanında yanlış bakıldığı yerler oluyor. Kanı nerde vermiştin? Test alabilme imkanın varsa kaset test değilde erken gebelik testi al.
Acilden hemen giriş yapayım tamam canım çok teşekkür ederim durumuda anlatayım . Benım korkum kan evet hatalı cıkmaz ama benım bır oncekınde merkez degerımı 2 cıkmıstı sonra ben ıdrar koyu demıstım korkup tekrar ıncelemıslerdı kanı 24 cıkmıstı benı arayıp nasıl özür dilediler . Omzana anladım hatalı olabılcegını sımdı oyuzden acabaa yınemı buldu dıyorumCanim benim devlette acilde verirsen sonuclar 2 3 saate cikar acil doktoruna durumu anlatirsan yardimci olur.
Hic canini sıkma sen vardir bir hayir bundada oluyor maalesef labaratuvarlarda boyle seyler rabbim yar ve yardimcin olsun insallah rabbim yuzunu güldürsün.Acilden hemen giriş yapayım tamam canım çok teşekkür ederim durumuda anlatayım . Benım korkum kan evet hatalı cıkmaz ama benım bır oncekınde merkez degerımı 2 cıkmıstı sonra ben ıdrar koyu demıstım korkup tekrar ıncelemıslerdı kanı 24 cıkmıstı benı arayıp nasıl özür dilediler . Omzana anladım hatalı olabılcegını sımdı oyuzden acabaa yınemı buldu dıyorum
Evet hatalı cıkabılıyor. Moralını yuksek tutAcilden hemen giriş yapayım tamam canım çok teşekkür ederim durumuda anlatayım . Benım korkum kan evet hatalı cıkmaz ama benım bır oncekınde merkez degerımı 2 cıkmıstı sonra ben ıdrar koyu demıstım korkup tekrar ıncelemıslerdı kanı 24 cıkmıstı benı arayıp nasıl özür dilediler . Omzana anladım hatalı olabılcegını sımdı oyuzden acabaa yınemı buldu dıyorum
İnşallah kan sonucu yanlıştırSalı günü canım asıl test günüm eşimden habersız yapıyorum. Oyuzden bu aksam yıne vereyım sırf merakımdan. Sonra mecbur salıyı beklıcem.
Gercekten çakışan bir durum var amaa yaa . Aklım almıyor
Renge bakarmısın daha 12. Gün bile değiiill kopkoyu 7 değeri idrarda cıkmaz bile
Sağol canım cevap verdiğin içinCanım benim transferimde 28 temmuzdu.ben daha kalp atışı duymaya Çarşamba günü gidicem .ama şöyle bi durum var geçen hafta pazar günü hafif bı lekenme dolayısıyla hastaneye gittim ve o gün Cook derinden de olsa kalp atışı duyduk birinin .ama net olması için Çarşamba günü gidicez nasipse .bence için içini yemesin daha çok normal anca duyulur.birde 3. Gün embriyosu ya misalen 3-5 gün daha sonra duyulur bence kalbini içini ferah tut
Kaçıncı gununuz? Sanki silik cizgi var fotoda tam anlasılmıyor. Erken gebelık testı yaptırsanız daha iyiBenim son durum bu kızlar ben anlamadım bu çizgiler neyin nesi
3. Gün embriyosu 9. Günüm. Evde yoktu ondan erken gebelik yapamadım dışarı çıktığımda alayım yarın için bir de öyle deniyim canımKaçıncı gununuz? Sanki silik cizgi var fotoda tam anlasılmıyor. Erken gebelık testı yaptırsanız daha iyi
Benim transfer tarihim 28 temmuz 5 gun embriyo 6+1de baktı altan duyuldu. Karindan duyulmaz zamani var. Nette de yazar karindan bakmanin zamanı yazar.reica et doktora alttan baksin biz normal yolla olmadığı icin altan bakılırArkadaşlar kalp atışını duyanlar için soruyorum acaba transferin kaçıncı günü duyuldu. Ben 2 gün önce cuma günü yani transfer gününü saymazsak 28. Günü kalp atışı için doktora gittim 3. Gün embriyosu taze transferdi. Doktor alttan muayene etmek istemedi karından ultrasonla kalp atışını duymadı daha erken mi acaba. Baktığım yorumlarda transferin 25-26-27. Günlerinde kalp atışını duyanlar var acaba alttan ultrasonda mı duydular. Yoksa benim günüme göre karından ultrasonla duyulması gerekiyor muydu. Doktor 1 hafta sonra yine gel dedi ama 1 hafta içim içimi yiyecek
Transfer tarihim 29 temmuz
Benim doktorda tam tersi normal yolla olmadığı için tüp bebek olduğu için alttan bakmak istemedi. Kendi tüp bebek doktorum değil başka doktora gittim çünkü tedaviyi şehir dışında oldum. Kese görmek ve diğer tüm aşamalarda kendi sehrimde bir doktora gorunecegim uzun yol gitmemek için. Kalp atışı için gittiğim doktor tedaviyle olduğun için sana daha soft davranmak istiyorum o kadar emek vermişsin o yüzden alttan bakmak istemiyorum dedi.Benim transfer tarihim 28 temmuz 5 gun embriyo 6+1de baktı altan duyuldu. Karindan duyulmaz zamani var. Nette de yazar karindan bakmanin zamanı yazar.reica et doktora alttan baksin biz normal yolla olmadığı icin altan bakılır
Stoklayın bırkac tane3. Gün embriyosu 9. Günüm. Evde yoktu ondan erken gebelik yapamadım dışarı çıktığımda alayım yarın için bir de öyle deniyim canım
Kuzum zaten artık takribi 7 haftaligiz.hepsini yasicaz artık zamanı geldi .ben çok sık acikiyorum ve öğürtüm çok oluyor benim.Sağol canım cevap verdiğin içininşallah sen çarşamba günü duyarsın da bende senden hemen sonraki gün giderim o zaman. Tüp bebek doktorum kese gördükten 10 gün sonra git demişti kalp atışı için. Yani yarın gitmem gerekiyor ama cuma günü duyulmayinca yarın yine gidip moral bozmak istemiyorum. Birde canım birkaç gündür mide bulantısı gibi şeyler hissediyorum bunu iyiye yordum ben ama psikolojik mi bilmiyorum özellikle acıkınca içim de bulantı hissi elim ayağım titriyor gibi oluyor sende de başladı mı bulantılar
Sağol canım cevap verdiğin içininşallah sen çarşamba günü duyarsın da bende senden hemen sonraki gün giderim o zaman. Tüp bebek doktorum kese gördükten 10 gün sonra git demişti kalp atışı için. Yani yarın gitmem gerekiyor ama cuma günü duyulmayinca yarın yine gidip moral bozmak istemiyorum. Birde canım birkaç gündür mide bulantısı gibi şeyler hissediyorum bunu iyiye yordum ben ama psikolojik mi bilmiyorum özellikle acıkınca içim de bulantı hissi elim ayağım titriyor gibi oluyor sende de başladı mı bulantılarnerd
Aynı gün transfer olmuşuz.tam olarak ne kadarlık oldunuz diyo doktorunuzBenim transfer tarihim 28 temmuz 5 gun embriyo 6+1de baktı altan duyuldu. Karindan duyulmaz zamani var. Nette de yazar karindan bakmanin zamanı yazar.reica et doktora alttan baksin biz normal yolla olmadığı icin altan bakılır
Sistemde 6+2 yaziyordu doktor 6+1 dedi 23 agustosta bugun 6+6 olduk :)Aynı gün transfer olmuşuz.tam olarak ne kadarlık oldunuz diyo doktorunuz
Sanmiyorum onlarin pozitife sebep olcagini bnm bildigim alakasi yok. Doktorum demisti ki 2 gibi cok dusuk boi degerden yukselip bebek oldugunu gordum demisti..Onemli olan 2 gun sonra degerin artmasi bence sen iki gun sonra ayni yerde testi tekrarla daha erken hem 3.gun embriyosuymusKızlar kullandıgım progestan kapsul ve iki doz progestan ampül iğne idrard yanlış pozitife neden olmuş olabilirmi ???
Merkezi aradım tekrarlayın diye otomatık cıhazlar bakıyor yanlışlık yoktur dedıler