- 8 Ocak 2016
- 1.057
- 1.411
- 34
-
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
- #5.081
EVET İLK İDRARIlk idrarla mi yaptın inşallah hamilesindir
Çizgilerin böyle koyu çıkıp da kan testinin düşük çıkması normal değil. Evet en güvenilir kan testi ama Bi yanlışlık var bence. Çünkü birsürü idrar testi yaptın. Hepsi mi bozuk? Bu kadar erken göstermesi İkize bile işaret olabilir. Hayırlı haberlerini bekliyorum ama çok fazla düşünüp kafaya takıyorsun, olumsuz düşünüyorsun bunu yapma. Oldu bu iş ben hamileyim diyeceksin hep tamam mı canımAYYY CANIMM İNŞAALLAAHHH AMİNN İNŞALLAAAHHHH YAA O KADAR İÇTEN İNŞALLAAH DIYORUM Kİİİ AĞLIYORUM ŞUAN GERGINLIKTEN IS YERINDE SİNİRLERİM BOŞALDI
BİRDE BUGUN AŞIRI BİR REGL BELIRTILERIM VAR STRES MIGREN KARIN AGRISI ATES BASMASII
TAMAM CANIMM BİR MUCİZE YAŞANACAK INSALLAH BU DEFA SEVİNÇTEN AĞLİCAZ TAMAM SÖZ :)Çizgilerin böyle koyu çıkıp da kan testinin düşük çıkması normal değil. Evet en güvenilir kan testi ama Bi yanlışlık var bence. Çünkü birsürü idrar testi yaptın. Hepsi mi bozuk? Bu kadar erken göstermesi İkize bile işaret olabilir. Hayırlı haberlerini bekliyorum ama çok fazla düşünüp kafaya takıyorsun, olumsuz düşünüyorsun bunu yapma. Oldu bu iş ben hamileyim diyeceksin hep tamam mı canım
Ağrılar normal. Ama kan ver bugün Bi bakalım ne olmuşKızlar ben progestan ıgnemı aksamları oluyorum iş çıkışı.
yarın 12.günüm.
kanı bu akşam vereyımmı? değişen farkeden birşey olurmu.
çünkü deli gibi ağrım sancım var alt karnımda
hayırlısı olsun canımKızlar şimdi kam verdim 3.gün embriyosu dünden beri alt tarafımda ve sırtımda agrı. Gögüsterimde de acı başlamıştı inşallah olumlu olur sonucum dua edin lütfen bana
sonucun cıktımı canımKızlar şimdi kam verdim 3.gün embriyosu dünden beri alt tarafımda ve sırtımda agrı. Gögüsterimde de acı başlamıştı inşallah olumlu olur sonucum dua edin lütfen bana
canım senı okadar ıyı anlıyorum kıı bende hıc hamılelık duygusu tatmadım 3 yıldır.Artık hiçbir zaman anne olamayacam gibi düşünmeye başladım hiç hamile kalamadım 2 buçuk senedir Allah hepimize yardım etsin gerçekten nasıl olacak hiç bilmiyorum
sonucun kaç çıktı pekiKızlar benim bugün 10. Gündü kan testi verdim negatif çok kötüyüm
Canım benim umudunu kaybetme hicbirzaman vazgeçme rabbim neye ol dedi de olmadiki .her sabrın sonu selamettir.bizlerin sınavında bu arkadaşlar hepimiz aynı yollardan geçtik kimimiz pozitif kimimiz negatif ama sınav dünyası .vazgeçme moralini düşürme kendini toparla kısa zamanda bidaha dene Allah'ın izniyle .Artık hiçbir zaman anne olamayacam gibi düşünmeye başladım hiç hamile kalamadım 2 buçuk senedir Allah hepimize yardım etsin gerçekten nasıl olacak hiç bilmiyorum
Allah yardımcın olsun canım inşallah Rabbim yardım eder de bu denemende pozitif sonuçla karşılaşırsın bebeğini kucağına alırsıncanım senı okadar ıyı anlıyorum kıı bende hıc hamılelık duygusu tatmadım 3 yıldır.
3 başarısız deneme. bende bu aksam verecegım kanımı.
allah yardımcımız olsun.. çok çaresiizz hiissediyorumm bugun ıs yerınde hep dua dınlıyorumm.. yokkı çaresii herşey allahtan .kime kızayım kıme dertleneyım olmuyor işte
sonucun kaç çıktı peki
Sen en güzeli kan ver canim guvenilir bir yerde 2 gun araylaelimde test kalsaydı bugun ve yarında yapacaktım ama testım kalmadı
ozmn daha ıyı degerlendırırdık dımı
Canım şimdi çıktı çok mutluyum hiç belirtim yoktu ve 10 gün negatif ti sonuç 193sonucun cıktımı canım
Darısı başına tatlım güzel haberini bekliyorum senin desonucun cıktımı canım
Canım benim bugün 12.gün d darısı senin başına inşallah Dr 2 gn sonra tekrar kan ver dedi 193 sonuç sen de umutsuz olma lütfen bak benim de neredeyse hiç belirtim yoktu 11.güne kadarhayırlısı olsun canım
ne zmn cıkarmıs sonucun
cıkınca benıde etıketle
kacıncı gun bugun
bende aksam verıcem yarını beklemıcem
Tebrik ederim canımCanım şimdi çıktı çok mutluyum hiç belirtim yoktu ve 10 gün negatif ti sonuç 193
Artık hiçbir zaman anne olamayacam gibi düşünmeye başladım hiç hamile kalamadım 2 buçuk senedir Allah hepimize yardım etsin gerçekten nasıl olacak hiç bilmiyorum
Hayırlı olsun canim benim .rabbim sonuna vardirsin inşallahCanım şimdi çıktı çok mutluyum hiç belirtim yoktu ve 10 gün negatif ti sonuç 193