2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Belli oluyor ikimci cizgi allah gonlune gore versin insallah kopkoyu gorursun o cizgiyi

Arkadaşlar kalp atışını duyanlar için soruyorum acaba transferin kaçıncı günü duyuldu. Ben 2 gün önce cuma günü yani transfer gününü saymazsak 28. Günü kalp atışı için doktora gittim 3. Gün embriyosu taze transferdi. Doktor alttan muayene etmek istemedi karından ultrasonla kalp atışını duymadı daha erken mi acaba. Baktığım yorumlarda transferin 25-26-27. Günlerinde kalp atışını duyanlar var acaba alttan ultrasonda mı duydular. Yoksa benim günüme göre karından ultrasonla duyulması gerekiyor muydu. Doktor 1 hafta sonra yine gel dedi ama 1 hafta içim içimi yiyecek
Transfer tarihim 29 temmuz

Kızlar benim yine olmadıı…
Yine kimyasal….
3. Gün embrıyosu 9. Gün 7,69 cıktı.
Uzme kendini 3.gun embiriyolari cok gec tutunabiliyor 15 gune kadar tekrarla doktorim 15. Gune kadar ilaclari biraktirmamisti 3 tedavidede nolur nolmaz diye .olmasada rabbime emanetiz canim cok zor insan kendini zor toparliyor fakat ayakta durma gücünü veriyor rabbim. Insallah bir mucize olur cunku cok var sonucu 7 olup sonradan artanlari cok gördüm rabbim ol dedikten sonra olur.

Kızlar günaydınnn bu kadar üzüleceğimi düşünmemiştim yaa.
Sabah test yaptım normal testte yıne aşırı kırmızı çıktı. Yanı benım yine komık şaka gibi şeyler oluyor. Deger okadar dusukken bu denli koyu cıkmadı anormal deılmı ?
Ayrıca bu ıdrar testlerı ıdrarda 20 ml tespıt edebılıyomus ee benımkı 7 bunu nasıl bu kadar koyu tespit ettı. Yani gecen sferkı gıbı yıne kanım mı hatalı cıktı şaka gibi yaşadıklarıımm
Soldaki dün epey kurudu
Sağdaki bu sabah

Eklentiler

• 0EBA492B-9F3E-43B8-8B14-DB440CD1824B.jpeg
    45,1 KB · Görüntüleme: 55
Canım elindekiler gebelik testiyse yani ovaluasyon filan değilse bence bir gariplik var. Senin 7 küsürlü rakam bukadar çıkmaması lazım. Senden ricam farklı marka bir test alman ve kanı farklı bir yerde tekrarlatman

Canim yarin kan testini tekrar yaptiracaksin degil mi? Onda belli olur belki geç yerleşmiştir.. bu testte sanirim hata var farkli bir markayla denesen? Yani 7 olan deger 2katina ciksada bu kadar belli olmamasi gerekiyor sanki?ama bilemeyiz tabi

Canım elindekiler gebelik testiyse yani ovaluasyon filan değilse bence bir gariplik var. Senin 7 küsürlü rakam bukadar çıkmaması lazım. Senden ricam farklı marka bir test alman ve kanı farklı bir yerde tekrarlatman
Evet bencede yanı herkesın 100 lü degerlerde bıle bu kadar koyu cıkmıyor.
Gebelık testı canım en bastan berı bununla yapıyorum hıc degıstırmedım. Aksam devlette vereyım ne kadarda cıkar ?

Bugun lutfen kan ver acilde arkadasimiz hakli gariplik var canim bu iste bildigin kopkoyu degeri artan birinin kopkoyu cikar

Salı günü canım asıl test günüm eşimden habersız yapıyorum. Oyuzden bu aksam yıne vereyım sırf merakımdan. Sonra mecbur salıyı beklıcem.
Gercekten çakışan bir durum var amaa yaa . Aklım almıyor
Renge bakarmısın daha 12. Gün bile değiiill kopkoyu 7 değeri idrarda cıkmaz bile

Eklentiler

• 29BC1C4D-2753-4DF0-A954-8F2716B6AFD8.jpeg
    32,5 KB · Görüntüleme: 52
Bir yerlerde bir yanlislik var ama birdaha kan vermen lazim ya kan verdigin yerde bir sorun var 7 olan deger bu kadar koyulasmaz arkadaslarimdan biliyorum.

Bu testlerin hepsi aynı marka aynı yerden ise belkide seri olaral bozuktur. İnş değildir inş kan yanlıştır...kanında yanlış bakıldığı yerler oluyor. Kanı nerde vermiştin? Test alabilme imkanın varsa kaset test değilde erken gebelik testi al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…