-
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
- #5.021
Belli oluyor ikimci cizgi allah gonlune gore versin insallah kopkoyu gorursun o cizgiyiGünaydıınnnn çiçek kadınlaaarrr günaydınn yağmurlu şimşekli istanbul sabahındann hepinizee umut neşe güçç sabırr metanet ve tümm mucizelerimizin gerçekleşeceği bir günn dileriimm
Kan testime cok az kaldıı 30 agustooss
Bugun test yaptım 7. Günde normal test.
Erken testı yarına yada cunartesıye saklıyorum varsa kopkoyu çıksın dıyee
Varmıı ben mı hayal görüyorum
Yaptin mi erken testi bugun peperutkaCanım benım evet sabah epey korktumm ay dedim hiç bişi yokk.
Ama sabah idrar rengımde açıktı.
4 saat sonra idrar koyuydu aa bır baktımkı bayagı cıkmıss
Ayyy ne zaman cıkar sonucKızçeleer kann verdimmm :)
Sonuc cıkınca yorumlarıızzz
Kızlar benim yine olmadıı…
Yine kimyasal….
3. Gün embrıyosu 9. Gün 7,69 cıktı.
Canım çok üzüldüm ya benim de sanırım birşey yok olmadı ya bugün test yaptım normal test tertemiz incecik bir çizgi bile yok çokk üzgünümKızlar benim yine olmadıı…
Yine kimyasal….
Uzme kendini 3.gun embiriyolari cok gec tutunabiliyor 15 gune kadar tekrarla doktorim 15. Gune kadar ilaclari biraktirmamisti 3 tedavidede nolur nolmaz diye .olmasada rabbime emanetiz canim cok zor insan kendini zor toparliyor fakat ayakta durma gücünü veriyor rabbim. Insallah bir mucize olur cunku cok var sonucu 7 olup sonradan artanlari cok gördüm rabbim ol dedikten sonra olur.Kızlar benim yine olmadıı…
Yine kimyasal….
Canım elindekiler gebelik testiyse yani ovaluasyon filan değilse bence bir gariplik var. Senin 7 küsürlü rakam bukadar çıkmaması lazım. Senden ricam farklı marka bir test alman ve kanı farklı bir yerde tekrarlatmanKızlar günaydınnn bu kadar üzüleceğimi düşünmemiştim yaa.
Sabah test yaptım normal testte yıne aşırı kırmızı çıktı. Yanı benım yine komık şaka gibi şeyler oluyor. Deger okadar dusukken bu denli koyu cıkmadı anormal deılmı ?
Ayrıca bu ıdrar testlerı ıdrarda 20 ml tespıt edebılıyomus ee benımkı 7 bunu nasıl bu kadar koyu tespit ettı. Yani gecen sferkı gıbı yıne kanım mı hatalı cıktı şaka gibi yaşadıklarıımm
Soldaki dün epey kurudu
Sağdaki bu sabah
Canim yarin kan testini tekrar yaptiracaksin degil mi? Onda belli olur belki geç yerleşmiştir.. bu testte sanirim hata var farkli bir markayla denesen? Yani 7 olan deger 2katina ciksada bu kadar belli olmamasi gerekiyor sanki?ama bilemeyiz tabiKızlar günaydınnn bu kadar üzüleceğimi düşünmemiştim yaa.
Sabah test yaptım normal testte yıne aşırı kırmızı çıktı. Yanı benım yine komık şaka gibi şeyler oluyor. Deger okadar dusukken bu denli koyu cıkmadı anormal deılmı ?
Ayrıca bu ıdrar testlerı ıdrarda 20 ml tespıt edebılıyomus ee benımkı 7 bunu nasıl bu kadar koyu tespit ettı. Yani gecen sferkı gıbı yıne kanım mı hatalı cıktı şaka gibi yaşadıklarıımm
Soldaki dün epey kurudu
Sağdaki bu sabah
Evet bencede yanı herkesın 100 lü degerlerde bıle bu kadar koyu cıkmıyor.Canım elindekiler gebelik testiyse yani ovaluasyon filan değilse bence bir gariplik var. Senin 7 küsürlü rakam bukadar çıkmaması lazım. Senden ricam farklı marka bir test alman ve kanı farklı bir yerde tekrarlatman
Bugun lutfen kan ver acilde arkadasimiz hakli gariplik var canim bu iste bildigin kopkoyu degeri artan birinin kopkoyu cikarKızlar günaydınnn bu kadar üzüleceğimi düşünmemiştim yaa.
Soldaki dün epey kurudu
Sağdaki bu sabah
Salı günü canım asıl test günüm eşimden habersız yapıyorum. Oyuzden bu aksam yıne vereyım sırf merakımdan. Sonra mecbur salıyı beklıcem.Canim yarin kan testini tekrar yaptiracaksin degil mi? Onda belli olur belki geç yerleşmiştir.. bu testte sanirim hata var farkli bir markayla denesen? Yani 7 olan deger 2katina ciksada bu kadar belli olmamasi gerekiyor sanki?ama bilemeyiz tabi
Aksam sekizde verdin diyelim 2 saate cikiyor acilde.Evet bencede yanı herkesın 100 lü degerlerde bıle bu kadar koyu cıkmıyor.
Gebelık testı canım en bastan berı bununla yapıyorum hıc degıstırmedım. Aksam devlette vereyım ne kadarda cıkar
Aynen canımm devlette verıcem yarına cıkmıs olurmu . Çünkü cok pahalıydı özelde paramda kalmadıBugun lutfen kan ver acilde arkadasimiz hakli gariplik var canim bu iste bildigin kopkoyu degeri artan birinin kopkoyu cikar
Bir yerlerde bir yanlislik var ama birdaha kan vermen lazim ya kan verdigin yerde bir sorun var 7 olan deger bu kadar koyulasmaz arkadaslarimdan biliyorum.Salı günü canım asıl test günüm eşimden habersız yapıyorum. Oyuzden bu aksam yıne vereyım sırf merakımdan. Sonra mecbur salıyı beklıcem.
Gercekten çakışan bir durum var amaa yaa . Aklım almıyor
Renge bakarmısın daha 12. Gün bile değiiill kopkoyu 7 değeri idrarda cıkmaz bile
Bu testlerin hepsi aynı marka aynı yerden ise belkide seri olaral bozuktur. İnş değildir inş kan yanlıştır...kanında yanlış bakıldığı yerler oluyor. Kanı nerde vermiştin? Test alabilme imkanın varsa kaset test değilde erken gebelik testi al.Salı günü canım asıl test günüm eşimden habersız yapıyorum. Oyuzden bu aksam yıne vereyım sırf merakımdan. Sonra mecbur salıyı beklıcem.
Gercekten çakışan bir durum var amaa yaa . Aklım almıyor
Renge bakarmısın daha 12. Gün bile değiiill kopkoyu 7 değeri idrarda cıkmaz bile
Canim benim devlette acilde verirsen sonuclar 2 3 saate cikar acil doktoruna durumu anlatirsan yardimci olur.Aynen canımm devlette verıcem yarına cıkmıs olurmu . Çünkü cok pahalıydı özelde paramda kalmadı