2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Günaydın
Kızlar benım yıne kımyasal olacaakk yüzde 1 milyon eminim… baksanıza degerın hergun artması gerekırken yıne dusmeye basladı.
Günaydın
Kaset testlerden çok anlaşılmaz aslında. Ortadaki erken gebelik testi sanırım ve onda da 2 çizgi görünüyor zaten sabah ve akşam idrarı fark eder. O yüzden en güzeli bugün gidip kan vermek. Sonuç 5in üzerinde çıkacak zaten Bir de pazar günü tam 48 saat sonra olacak şekilde aynı merkezde kan verebilirseniz karşılaştırmayı o zaman yapabiliriz

Günaydın
Kızlar benım yıne kımyasal olacaakk yüzde 1 milyon eminim… baksanıza degerın hergun artması gerekırken yıne dusmeye basladı.
Günaydın canım. Daha yeni olduğu için kaset testten teste de farkettiği için çizgi netliği değişiyor. Ben 5. Gün kaset testle öğrendim. Birkaç gün sonra kaset test tekrar yaptığımda ya aynı çıkıyordu ya Bi tık koyu. Kimyasal falan değil yani için rahat olsun. Bu arada taze transfer değilse ve 3. Gün embriyosu olarak kendini bu kadar erken gösterdiyse herşey yolundadır.

Benım gecen ayda aynısı olduya sevınmıstık burda hepımız sonra ne badireler attlattık yıne aynı olmasından endıselenıyorum ama elden de bırsey gelmezkı.
duadan başka nasibimde varsa olacak inşallah

Olumlu düşün canım. Hep birlikte heyecanlandık. Geç olsun güç olmasın. Bi kere oldu diye birdaha olacak diye birşey yok. Benimde kimyasal oldu, sonraki tuttu çok şükür. Transfer taze mi dondurulmuş mu oldu bu sefer canım

Reactions: Dei
gecen seferde dondurulmustu, bu aykı de dondurulmus elımıde kalan son 2 adetı koyduk :)

Nereden degerın dustugu anlasılıyor ki canım hepsınde silik de olsa cift cizgi var suan. Lütfen kötü dusunme
bir öncekinde her gecen gun sılıklesmıstı.
bundada hergun yapıyorum kan sonucma kadar umarım artar . artmaz ıse ordan anlarız kımyasalmı deılmı :) yarın sabahta yapıp paylıcam kızçeleriim

canımsınn

Günaydın canlar
Bugunde testı tekrarladım.
7. Ve 9. Gün arasında belırgın artıs yok hadi yorumlayalım.

Eklentiler

• C4AC3B64-E52B-4835-919E-D48155D7219F.jpeg
    85,2 KB · Görüntüleme: 80
Günaydın canlar
Bugunde testı tekrarladım.
7. Ve 9. Gün arasında belırgın artıs yok hadi yorumlayalım.
Kızlar ben sımdı yıne tesy yaptım bu defa koyu cıktı
Üstteki sabah
Alttaki 4 saat sonra yapılan aynı gün testi

Eklentiler

• E0DDD705-F171-4BB7-855B-EA74BD549264.jpeg
    113,2 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…