-
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
- #5.001
GünaydınGünaydın
Kızlar benım yıne kımyasal olacaakk yüzde 1 milyon eminim… baksanıza degerın hergun artması gerekırken yıne dusmeye basladı.
ama kaset testte zaten daha silik çıkıyor ona bakma sen. moralini yüksek tut git kan ver onu takip edelimGünaydın
Kızlar benım yıne kımyasal olacaakk yüzde 1 milyon eminim… baksanıza degerın hergun artması gerekırken yıne dusmeye basladı.
tamamm kızlaarr yarın vereyım diğeride zaten asıl günüm olan 30 agustos salı :) ozmn verınce anlarızama kaset testte zaten daha silik çıkıyor ona bakma sen. moralini yüksek tut git kan ver onu takip edelim
Günaydın canım. Daha yeni olduğu için kaset testten teste de farkettiği için çizgi netliği değişiyor. Ben 5. Gün kaset testle öğrendim. Birkaç gün sonra kaset test tekrar yaptığımda ya aynı çıkıyordu ya Bi tık koyu. Kimyasal falan değil yani için rahat olsun. Bu arada taze transfer değilse ve 3. Gün embriyosu olarak kendini bu kadar erken gösterdiyse herşey yolundadır.Günaydın
Benım gecen ayda aynısı olduya sevınmıstık burda hepımız sonra ne badireler attlattık yıne aynı olmasından endıselenıyorum ama elden de bırsey gelmezkı.Günaydın canım. Daha yeni olduğu için kaset testten teste de farkettiği için çizgi netliği değişiyor. Ben 5. Gün kaset testle öğrendim. Birkaç gün sonra kaset test tekrar yaptığımda ya aynı çıkıyordu ya Bi tık koyu. Kimyasal falan değil yani için rahat olsun. Bu arada taze transfer değilse ve 3. Gün embriyosu olarak kendini bu kadar erken gösterdiyse herşey yolundadır.
Olumlu düşün canım. Hep birlikte heyecanlandık. Geç olsun güç olmasın. Bi kere oldu diye birdaha olacak diye birşey yok. Benimde kimyasal oldu, sonraki tuttu çok şükür. Transfer taze mi dondurulmuş mu oldu bu sefer canımBenım gecen ayda aynısı olduya sevınmıstık burda hepımız sonra ne badireler attlattık yıne aynı olmasından endıselenıyorum ama elden de bırsey gelmezkı.
duadan başka nasibimde varsa olacak inşallah
Nereden degerın dustugu anlasılıyor ki canım hepsınde silik de olsa cift cizgi var suan. Lütfen kötü dusunmeGünaydın
gecen seferde dondurulmustu, bu aykı de dondurulmus elımıde kalan son 2 adetı koyduk :)Olumlu düşün canım. Hep birlikte heyecanlandık. Geç olsun güç olmasın. Bi kere oldu diye birdaha olacak diye birşey yok. Benimde kimyasal oldu, sonraki tuttu çok şükür. Transfer taze mi dondurulmuş mu oldu bu sefer canım
Tutacak tutacak, bu sefer olacak hayırlısıylagecen seferde dondurulmustu, bu aykı de dondurulmus elımıde kalan son 2 adetı koyduk :)
bir öncekinde her gecen gun sılıklesmıstı.Nereden degerın dustugu anlasılıyor ki canım hepsınde silik de olsa cift cizgi var suan. Lütfen kötü dusunme
canımsınnGünaydın canım. Daha yeni olduğu için kaset testten teste de farkettiği için çizgi netliği değişiyor. Ben 5. Gün kaset testle öğrendim. Birkaç gün sonra kaset test tekrar yaptığımda ya aynı çıkıyordu ya Bi tık koyu. Kimyasal falan değil yani için rahat olsun. Bu arada taze transfer değilse ve 3. Gün embriyosu olarak kendini bu kadar erken gösterdiyse herşey yolundadır.
hadi inşallah sende ikiz annesi olursungecen seferde dondurulmustu, bu aykı de dondurulmus elımıde kalan son 2 adetı koyduk :)
Beklıyoruz güzel haberleriniiiibir öncekinde her gecen gun sılıklesmıstı.
bundada hergun yapıyorum kan sonucma kadar umarım artar . artmaz ıse ordan anlarız kımyasalmı deılmı :) yarın sabahta yapıp paylıcam kızçeleriim
Canim benim arkadas dogru soyluyor kanda baktirmadigin surece kendini üzüyorsun en sagliklisi kanGünaydın
Kızlar ben sımdı yıne tesy yaptım bu defa koyu cıktıGünaydın canlar
Bugunde testı tekrarladım.
7. Ve 9. Gün arasında belırgın artıs yok hadi yorumlayalım.
Canım erken gebelik testi yapsana onalr dhaa iyi çıkarıyorKızlar ben sımdı yıne tesy yaptım bu defa koyu cıktı
Üstteki sabah
Alttaki 4 saat sonra yapılan aynı gün testi
4 saatte bile bariz koyulaşmış canim gozun aydınKızlar ben sımdı yıne tesy yaptım bu defa koyu cıktı
Üstteki sabah
Alttaki 4 saat sonra yapılan aynı gün testi
Canım benım evet sabah epey korktumm ay dedim hiç bişi yokk.4 saatte bile bariz koyulaşmış canim gozun aydın
Canim bu kadar stres olup her saniyeni acabami demekle geçireceğine bı kan versen daha iyi olmazmiCanım benım evet sabah epey korktumm ay dedim hiç bişi yokk.
Ama sabah idrar rengımde açıktı.
4 saat sonra idrar koyuydu aa bır baktımkı bayagı cıkmıss