- 8 Ocak 2016
- 1.057
- 1.411
- 34
-
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
- #4.981
amiiinn inşallaahh dıgerı gibi kımyasal olmadan saglıkla ılerler sürpriz yapar annesıneeeGözünaydın cnm kaset test olmasına rağmen belirtmiş çizgi. İnşallah katlanarakda devam eder kıpkırmızı olur o çizgiler
Insallah kanda guzel sonuclar cikar canimamiiinn inşallaahh dıgerı gibi kımyasal olmadan saglıkla ılerler sürpriz yapar annesıneeekan testim salı günü
Canim bugunde yap erken gebelik testlerinden dahada belirginlesir. 5.gun emboriyosuysa 7.gunden sonra kana karisiyor. 8 ve 9 gunleride bakmaya devam et 10.gun iyice cikar zatenamiiinn inşallaahh dıgerı gibi kımyasal olmadan saglıkla ılerler sürpriz yapar annesıneeekan testim salı günü
Bence var hayırlı uğurlu olsun inşallah canım gözün aydın olsun Allah muradını versin inşallahGünaydıınnnn çiçek kadınlaaarrr günaydınn yağmurlu şimşekli istanbul sabahındann hepinizee umut neşe güçç sabırr metanet ve tümm mucizelerimizin gerçekleşeceği bir günn dileriimm
Kan testime cok az kaldıı 30 agustooss
Bugun test yaptım 7. Günde normal test.
Erken testı yarına yada cunartesıye saklıyorum varsa kopkoyu çıksın dıyee
Varmıı ben mı hayal görüyorum
inşaallaahh canımm inşallah bir öncekindede pozitif cıkmıstı sonra git gide düşmüştü görüntü. kımyasal olmustu.Bence var hayırlı uğurlu olsun inşallah canım gözün aydın olsun Allah muradını versin inşallah
İnşallah olmaz cnmamiiinn inşallaahh dıgerı gibi kımyasal olmadan saglıkla ılerler sürpriz yapar annesıneeekan testim salı günü
İnşallah kimyasal olmaz anlamında dedim cnmamiiinn inşallaahh dıgerı gibi kımyasal olmadan saglıkla ılerler sürpriz yapar annesıneeekan testim salı günü
Allah razi olsun canim bebeklerimizi alalim kucagimiza insallahAllah yardımcın olsun canım benim.rabbim korur onu sen canını sıkma güzel anne
3.GÜN EMBRİYOSU CANIM BENIMKI BEN BIRAZ ACELE EDIYORUMCanim bugunde yap erken gebelik testlerinden dahada belirginlesir. 5.gun emboriyosuysa 7.gunden sonra kana karisiyor. 8 ve 9 gunleride bakmaya devam et 10.gun iyice cikar zaten
inşaaalllaaahh canım yaa aminİnşallah kimyasal olmaz anlamında dedim cnm
3.gun embiriyosu dogru 8.9 gun anca cikar ama etmeye devam et artik 9.gun koyulasir 3.gun embiriyosunda3.GÜN EMBRİYOSU CANIM BENIMKI BEN BIRAZ ACELE EDIYORUM
SALI GUNUNE KADAR DEVAM EDERIM TESTEE
AMA İYİ DİMİ 3.GÜNE GÖRE NORMAL TESTTE CIKMASI IYIDIR INSALLAH KIMYASAL OLMAZ
yinede iyi ama dımı canım bu kadar erken olmasına ragmen i3.gun embiriyosu dogru 8.9 gun anca cikar ama etmeye devam et artik 9.gun koyulasir 3.gun embiriyosunda
Evet canim aynen öyleyinede iyi ama dımı canım bu kadar erken olmasına ragmen i
Yaaa varrGünaydıınnnn çiçek kadınlaaarrr günaydınn yağmurlu şimşekli istanbul sabahındann hepinizee umut neşe güçç sabırr metanet ve tümm mucizelerimizin gerçekleşeceği bir günn dileriimm
inşallah canım amiinYaaa varrgözun aydın canım birde normal testte çıkmış Saglıkla ilerler insallah
valla varGünaydıınnnn çiçek kadınlaaarrr günaydınn yağmurlu şimşekli istanbul sabahındann hepinizee umut neşe güçç sabırr metanet ve tümm mucizelerimizin gerçekleşeceği bir günn dileriimm
AA maşallah seninde var sanırım hayırlı olsun. Enerjin keyfin hiç bozulmasın sonu güzel olsun inşallah güzel haberlerini alalımGünaydıınnnn çiçek kadınlaaarrr günaydınn yağmurlu şimşekli istanbul sabahındann hepinizee umut neşe güçç sabırr metanet ve tümm mucizelerimizin gerçekleşeceği bir günn dileriimm
Canım benim valla ben de gördüm var sen de hadi hayırlı olsun Allah hayırlı artışlar nasip etsin ben de bugn test yaptım ben de birşey yok maalesef sanırım olmadıGünaydıınnnn çiçek kadınlaaarrr günaydınn yağmurlu şimşekli istanbul sabahındann hepinizee umut neşe güçç sabırr metanet ve tümm mucizelerimizin gerçekleşeceği bir günn dileriimm
Günaydın
Kızlar benım yıne kımyasal olacaakk yüzde 1 milyon eminim… baksanıza degerın hergun artması gerekırken yıne dusmeye basl testi
günaydın canım,Günaydın
Kızlar benım yıne kımyasal olacaakk yüzde 1 milyon eminim… baksanıza degerın hergun artması gerekırken yıne dusmeye basladı.