2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

amiiinn inşallaahh dıgerı gibi kımyasal olmadan saglıkla ılerler sürpriz yapar annesıneee :KK200: kan testim salı günü
Canim bugunde yap erken gebelik testlerinden dahada belirginlesir. 5.gun emboriyosuysa 7.gunden sonra kana karisiyor. 8 ve 9 gunleride bakmaya devam et 10.gun iyice cikar zaten

Günaydıınnnn çiçek kadınlaaarrr günaydınn yağmurlu şimşekli istanbul sabahındann hepinizee umut neşe güçç sabırr metanet ve tümm mucizelerimizin gerçekleşeceği bir günn dileriimm :KK200:
Kan testime cok az kaldıı 30 agustooss 😇
Bugun test yaptım 7. Günde normal test.
Erken testı yarına yada cunartesıye saklıyorum varsa kopkoyu çıksın dıyee
Varmıı ben mı hayal görüyorum
Bence var hayırlı uğurlu olsun inşallah canım gözün aydın olsun Allah muradını versin inşallah 😘❤️

Bence var hayırlı uğurlu olsun inşallah canım gözün aydın olsun Allah muradını versin inşallah 😘❤️
inşaallaahh canımm inşallah bir öncekindede pozitif cıkmıstı sonra git gide düşmüştü görüntü. kımyasal olmustu.
şimdi dün varla yok arasıydı şimdi bır tık koyu bakalım günden güne koyulaşır inşallah.
ben böyle salı gününe kadar oyalarım kendimi :)

Canim bugunde yap erken gebelik testlerinden dahada belirginlesir. 5.gun emboriyosuysa 7.gunden sonra kana karisiyor. 8 ve 9 gunleride bakmaya devam et 10.gun iyice cikar zaten
3.GÜN EMBRİYOSU CANIM BENIMKI BEN BIRAZ ACELE EDIYORUM :KK70:
SALI GUNUNE KADAR DEVAM EDERIM TESTEE

AMA İYİ DİMİ 3.GÜNE GÖRE NORMAL TESTTE CIKMASI IYIDIR INSALLAH KIMYASAL OLMAZ

Günaydıınnnn çiçek kadınlaaarrr günaydınn yağmurlu şimşekli istanbul sabahındann hepinizee umut neşe güçç sabırr metanet ve tümm mucizelerimizin gerçekleşeceği bir günn dileriimm :KK200:
Yaaa varr😍 gözun aydın canım birde normal testte çıkmış❤️ Saglıkla ilerler insallah 🤲🏼

• Beğen
Reactions: Dei
valla var 😍 katlanarak devam etsin nur topu gibi evlat olsun sana inşallah 🙏🏻

AA maşallah seninde var sanırım hayırlı olsun. Enerjin keyfin hiç bozulmasın sonu güzel olsun inşallah güzel haberlerini alalım 🌺

Canım benim valla ben de gördüm var sen de hadi hayırlı olsun Allah hayırlı artışlar nasip etsin ben de bugn test yaptım ben de birşey yok maalesef sanırım olmadı

Günaydın ☀️
Kızlar benım yıne kımyasal olacaakk yüzde 1 milyon eminim… baksanıza degerın hergun artması gerekırken yıne dusmeye basladı.

Eklentiler

• 1F740A12-769A-4682-8C00-66FE0D927315.jpeg
    1F740A12-769A-4682-8C00-66FE0D927315.jpeg
    228,7 KB · Görüntüleme: 64
  • Beğen
Reactions: Dei
Günaydın ☀️
Kızlar benım yıne kımyasal olacaakk yüzde 1 milyon eminim… baksanıza degerın hergun artması gerekırken yıne dusmeye basl testi

Günaydın ☀️
Kızlar benım yıne kımyasal olacaakk yüzde 1 milyon eminim… baksanıza degerın hergun artması gerekırken yıne dusmeye basladı.
günaydın canım,

kanda baktırsana bi de beta ya bugün.kendini böyle yaparak strese sokma daha fazla

X