-
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
- #4.961
Benim düşüklerden sonra genetik testlerim yapıldı ve pıhtılaşma görülmedi ama yine de oksapar ve coraspin kullanıyorum. Sanırım oyunda bölümü geçmek için tüm tuşlara basılır ya biz de onu yapıyoruz şu andaBana da ilaç verdi mide bulantısı icin. Cok kotu bulantı ya
İlaçlarda bunaltıyor insanı artık bi sure sonraAllah yardımcımız olsun
Bende pıhtılasma var mı bilmiyoruz oksapar vermislerdi yinede ama bırakınca sorun olursa diye korkuyorum. Doktoruma söyledim artık gerek yok dedi ama işte
Ben yaşadım canım bi 5.haftada oldu ama çok değildi benimde ikiz gebeliğim mevcut doktor bebekler iyi demişti bi de 6.haftada yaşadım ama ne kanama o kadar çoktu ki 2-3 ped dolmuştu hemen doktora gittik bebeklerim gene iyiydi çok şükür doktorum yerleşme kanaması oldugunu düşündü ikiz gebelikte kanama yaşayan çok var dedi ufak bi kanama alanı oluşmuş o geçene kadar kanama ve lekelenme olur endişelenme dinlen dedi bu arada banada heyet raporu yazdı kanamam geçti benim ama lekelenmem devam ediyor doktorum onada normal dedi o da azaldı baya yarın 10 haftalık oluyoruz çok şükür stres yapma bol bol su iç uzan ama aşırı hareketsiz kalma bana doktorum öyle demişti pıhtılaşma olmasın diye arada hareket et evin içinde dedi genelde hala istirahat ediyorum ilk 3 ay önemli olduğu içinDün işyerine lavobaya gittiğimde kanama başladığını gördüm apar topar doktora gittik.bebekler iyi çok şükür ama kanama devam ediyor1 ay rapor verdi doktor,evdeyim.Etrafında ya da kendinde böyle bişey yaşayan oldu mu acaba
Ben daha iki gün önce yaşadım canım müthiş panik olduk.belli bı sure yaticam.sadrce yemek ve WC için kalkıyorum.annem geldi yanıma .Dün işyerine lavobaya gittiğimde kanama başladığını gördüm apar topar doktora gittik.bebekler iyi çok şükür ama kanama devam ediyor1 ay rapor verdi doktor,evdeyim.Etrafında ya da kendinde böyle bişey yaşayan oldu mu acaba
Bende aşırı panik oldum.iğne verdi haftada 2 kez ondan yaptırmamı söyledi.tekrar kontrole ne zaman cagırdı seniBen daha iki gün önce yaşadım canım müthiş panik olduk.belli bı sure yaticam.sadrce yemek ve WC için kalkıyorum.annem geldi yanıma .
ben çok yaşadım canım, rahim içinde kanama alanım var çok şükür bebeklerim iyi ama ara ara kahverengi lekelenmelerim oluyor içerdeki kanama alanından dolayı. bende uzun zamandır raporluyum işe gitmiyorum evde yatıyorum sürekliDün işyerine lavobaya gittiğimde kanama başladığını gördüm apar topar doktora gittik.bebekler iyi çok şükür ama kanama devam ediyor1 ay rapor verdi doktor,evdeyim.Etrafında ya da kendinde böyle bişey yaşayan oldu mu acaba
Merhaba dun dr gittim. Kalp atışı ve kese gördük cok şükür. Birde kanama alani var dedi dr. kanaman varmi dedi yok dedim. Prolutex verdi gobekten igne dun basladim bende estroferm bu hafta ic sonra birak dedi. Fitil duohaston ve igne devamBen prolutex igne kullaniyorum canim ve onu devlet karsilamiyo muadili de yok dedi dr. 12. Haftaya kadar en az kullancam sanirim .progestan dex nasil bise gobekten mi o da devlet karsiliyo mu
Devlet karşılamıyor canim 1 kutu da 7 adet var 352 idi galibaBen prolutex igne kullaniyorum canim ve onu devlet karsilamiyo muadili de yok dedi dr. 12. Haftaya kadar en az kullancam sanirim .progestan dex nasil bise gobekten mi o da devlet karsiliyo mu
Bende de kanama alani var canim igne başladım bende tedirginim ne yapacagimi ne oldugunu hicbirdey demedi dr. Sadece netten baktımBen daha iki gün önce yaşadım canım müthiş panik olduk.belli bı sure yaticam.sadrce yemek ve WC için kalkıyorum.annem geldi yanıma .
Hastaneye yatırdı canım beni sabaha kadar kontrol edicem diye.her lavaboya gittiğimde geldi yanıma normale aynı günde döndü yani ama tedbir amaçlı sadece yaticaksin belli bı sure dedi.normalde benin 31 inde randevum vardı o tarih değişmedi .tam 1 haftam var bebeklerimi görmeye .bu arada ilaçlarda herhangi bi degisiklik yapmadı bende ne kullanıyorsan aynısı devam dediBende aşırı panik oldum.iğne verdi haftada 2 kez ondan yaptırmamı söyledi.tekrar kontrole ne zaman cagırdı seni
Arkadaşım kanama alanın varsa dinlen zorunda olmadıkça kalkma.o alan ya kanamayla gidiyomus tabi risk tasiyo yada dinlenerek kendini duzeltiyomus.benim doktor bu şekilde bı konuşma yaptı benim kanama alanim olmamasına rağmen yaticaksin dediBende de kanama alani var canim igne başladım bende tedirginim ne yapacagimi ne oldugunu hicbirdey demedi dr. Sadece netten baktım
Canım Vajinal bakmazlar heralde zaten ya.Arkadaşlar yarın kese görmeye gideceğim vajinal mı baktırayım karından mı cevap verirseniz sevinirim
Canim kendin yapamiuor musun gobektwn benim prolutex de 7 tane 350 tl.ben sabah ogle aksam gobekten kemdim yapiyorum alistim ama benim de mormor oldu koluma kendim yapamam gibi geliyorOnu da devlet karşılamıyor. Ben göbekten yaptırıyorum ama her defasında bunu göbek yerine kalçadan yapabiliriz diyorlar. Doktorlar göbek dediği için ben ısrarla göbekten yaptırıyorum. Oksapar da göbekten yapılıyor mesela ama göbeğimi mosmor yaptılar artık ve de çok acıyor; oksaparda kola geçtim ben
Canim ben çalışıyorum sordurdum dr çalışabilir demis valla anlamadim benArkadaşım kanama alanın varsa dinlen zorunda olmadıkça kalkma.o alan ya kanamayla gidiyomus tabi risk tasiyo yada dinlenerek kendini duzeltiyomus.benim doktor bu şekilde bı konuşma yaptı benim kanama alanim olmamasına rağmen yaticaksin dedi
Ah yaCanim ben çalışıyorum sordurdum dr çalışabilir demis valla anlamadim ben
Malesef yapamıyorumCanim kendin yapamiuor musun gobektwn benim prolutex de 7 tane 350 tl.ben sabah ogle aksam gobekten kemdim yapiyorum alistim ama benim de mormor oldu koluma kendim yapamam gibi geliyor
Lavabo icin durmadan merdiven kullanıyorum ve isim zuccaciyeAh yainşallah çok haraketli bı işin yoktur diyeyim sen içini kalbini ferah tut canım benim Dr vardır bı bildigi mutlaka
Allah yardımcın olsun canım benim.rabbim korur onu sen canını sıkma güzel anneLavabo icin durmadan merdiven kullanıyorum ve isim zuccaciyeartık rabbime sığınıyorum
Gözünaydın cnm kaset test olmasına rağmen belirtmiş çizgi. İnşallah katlanarakda devam eder kıpkırmızı olur o çizgilerGünaydıınnnn çiçek kadınlaaarrr günaydınn yağmurlu şimşekli istanbul sabahındann hepinizee umut neşe güçç sabırr metanet ve tümm mucizelerimizin gerçekleşeceği bir günn dileriimm
Kan testime cok az kaldıı 30 agustooss
Bugun test yaptım 7. Günde normal test.
Erken testı yarına yada cunartesıye saklıyorum varsa kopkoyu çıksın dıyee
Varmıı ben mı hayal görüyorum