-
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
- #4.941
Evet özel de yaptırdım toplam 1500 TL civarıydı yanlış hatırlamıyosam ama sonra öğrendim daha uyguna yapan özellerde varmış
ben de senin gibiyim hiç midem bulanmıyo. dün doktora gittiğimde söyledim .hamile olduğuma hiç inanamıyorum dedim.daha ne istiyosun dedi.ne güzel işte bi sıkıntın yok rahat geçiriyosun dedi banaTsk ederim canim ceviz fındık çiğ badem bunları hergun yiyorum avakado transferden sonra 15 gun falan yedim ama sonra devam etmedim
bugün 8+1 ama bulanti falan hala yok bende
Sadece gogsum abartısız bir beden büyüdü bide baya damar belirginlesti
Bulantı başlamamasi beni tedirgin ediyor
Dogru söylüyorsun canimben de senin gibiyim hiç midem bulanmıyo. dün doktora gittiğimde söyledim .hamile olduğuma hiç inanamıyorum dedim.daha ne istiyosun dedi.ne güzel işte bi sıkıntın yok rahat geçiriyosun dedi bana
çok haklısın tedirgin olmakta.aynı tedirginlik bende de hep var.acaba muayeneye gittiğimde olumsuz bişi sölicek mi doktor diye çok korkuyorum.ama şu var ki nasipse sağlıklı bi şekilde devam edecek inşallah.nasip değilse de ne yaparsak yapalım olmaz.böyle düşünüp akışına bırakalım.kötüyü çağırmayalım. inşallah sağlıklı bi şekilde devam edicezDogru söylüyorsun canim
amabebeklerde problem var biliyorsun bide belirtiler olmayınca tedirgin oluyorum acaba bisemi oldu diye
Insallah canim allahima sağlıklı ve hayırlıysa nasip et diye dua ediyorumçok haklısın tedirgin olmakta.aynı tedirginlik bende de hep var.acaba muayeneye gittiğimde olumsuz bişi sölicek mi doktor diye çok korkuyorum.ama şu var ki nasipse sağlıklı bi şekilde devam edecek inşallah.nasip değilse de ne yaparsak yapalım olmaz.böyle düşünüp akışına bırakalım.kötüyü çağırmayalım. inşallah sağlıklı bi şekilde devam edicez
Guveniyorsan sabretmeye calis bi sekilde geciyor zaman..insallah gelisimleri hizlanmustir.Pazartesi canım
Beklemek zor baska bi doktorada gorunsemmi diyorum ama kendi doktorumada çok guveniyorum
Gozunaydin canim ben bir hafta once duydum kalp atisiniMerhaba bende bugun kalp atışını duydum çok şükür
Doktorum ilaçları bıraktırdı sadece progestan fitile devam et dedi. Siz ne durumdasınız? İlaçlara devam ediyor musunuz?
Gozunaydin canim ben bir hafta once duydum kalp atisiniMerhaba bende bugun kalp atışını duydum çok şükür
Doktorum ilaçları bıraktırdı sadece progestan fitile devam et dedi. Siz ne durumdasınız? İlaçlara devam ediyor musunuz?
Tesekkur ederim canım seninde gözun aydınGozunaydin canim ben bir hafta once duydum kalp atisinibana sadece estrofemi biraktirdi doktorum .progestan fitil,prolutex ,oksapar ve coraspirin devam..
Evet benim de aynı şekilde sanki orası kapanıyor gibi. Hafif aşağısına doğru göndermeye çalışıyorum ben. 2 tane fitil gönderdiğim için ikinciyi gönderirken birinciyi de hissediyorum hattaMerhaba kizlar simdi benim 20 temmuzda transferim oldu cok sukur suan 7+4 oldum hepimiz saglikla kucagimiza alalim inssimdi sorum su her gun progestan fitili isaret parmagimizla vajinamiza sokuyoruz ya benim transferin 8.gununden beri rahim agzim yani o parmagimizi soktugumuz yeri kastediyorum gitgide kapandi zor sokuyorum parmagimi ..sizin de oyle mi bu normal olmasi gereken bir durum mu yani hamileliklerde boyle mi oluyor?
İlaçlara full devam. Oksapar ve progestan dex iğne, progestan 200 mg fitil 3x2, coraspin ve de şimdi bulantılarım sebebiyle de prilam ekledimMerhaba bende bugun kalp atışını duydum çok şükür
Tesekkurler cevabin icin canimEvet benim de aynı şekilde sanki orası kapanıyor gibi. Hafif aşağısına doğru göndermeye çalışıyorum ben. 2 tane fitil gönderdiğim için ikinciyi gönderirken birinciyi de hissediyorum hattarahim büyümesinden kaynaklı diye düşünüyorum. Bilimsel bir kaynağım yok
Ben prolutex igne kullaniyorum canim ve onu devlet karsilamiyo muadili de yok dedi dr. 12. Haftaya kadar en az kullancam sanirim .progestan dex nasil bise gobekten mi o da devlet karsiliyo muİlaçlara full devam. Oksapar ve progestan dex iğne, progestan 200 mg fitil 3x2, coraspin ve de şimdi bulantılarım sebebiyle de prilam ekledim
Aynen canim tedaviler kisiden kisiye degisiyor sonucta..gobegimin hali mosmor bn de igneleri birakcagim gunu iple cekiyorim bklimTesekkur ederim canım seninde gözun aydınbana hep bıraktırdı sadece fitil birde haftada 1 proluton depot.
Vardır bir bildigi herhalde
Bana da ilaç verdi mide bulantısı icin. Cok kotu bulantı yaİlaçlara full devam. Oksapar ve progestan dex iğne, progestan 200 mg fitil 3x2, coraspin ve de şimdi bulantılarım sebebiyle de prilam ekledim
daha çok erken canım, benim 5. gün embriyosu idi transferin 6. günü çok silik bir çizgi ile öğrendim sen 3-4 gün sonra yenile testinikızlaaar sanırım cokk erken yaptım testiii :)
transferın 5.günü ve 3.gün embrıyosuu normal testle yaptım ve NEGATİF cıktı :) üzüleyiimmiii hayırr üzülme daha cokmu erken dıyorsunuz.
sacma bir hal ıcındeyım uzulemedım yanı allah aklıma mukayet olsun
Merhaba tüp bebek tedavini nerde yaptırdın sorabilir miyim?Merhaba canim, transferin 8. Gunu yaptirdim negatif cikti. 7.tüp bebek tedavim nasip olmadı . Nasip. Vardiŕ bunda da bir hayr. Kendimi yeni toparladım. Tüp sayfasını kapattım artık.
Çok teşekkür ederim desteğiniz iyi dilekleriniz içinÇok geçmiş olsuninşallah sağlıkla hayırla alacaksın bebeğini kucağına… çok kendini yıpratma, kim bilir rabbim seni nelerden korumak İçin bu sonucu gösterdi. Ben inanıyorum ve dua ediyorum ki tez zamanda iyi haberler alıp sağlıkla bebişlerini kucağına alacaksın
Onu da devlet karşılamıyor. Ben göbekten yaptırıyorum ama her defasında bunu göbek yerine kalçadan yapabiliriz diyorlar. Doktorlar göbek dediği için ben ısrarla göbekten yaptırıyorum. Oksapar da göbekten yapılıyor mesela ama göbeğimi mosmor yaptılar artık ve de çok acıyor; oksaparda kola geçtim benBen prolutex igne kullaniyorum canim ve onu devlet karsilamiyo muadili de yok dedi dr. 12. Haftaya kadar en az kullancam sanirim .progestan dex nasil bise gobekten mi o da devlet karsiliyo mu