2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Bana da ilaç verdi mide bulantısı icin. Cok kotu bulantı ya🥺
İlaçlarda bunaltıyor insanı artık bi sure sonra🥺 Allah yardımcımız olsun🤲🏼
Bende pıhtılasma var mı bilmiyoruz oksapar vermislerdi yinede ama bırakınca sorun olursa diye korkuyorum. Doktoruma söyledim artık gerek yok dedi ama işte🫣🫣
Benim düşüklerden sonra genetik testlerim yapıldı ve pıhtılaşma görülmedi ama yine de oksapar ve coraspin kullanıyorum. Sanırım oyunda bölümü geçmek için tüm tuşlara basılır ya biz de onu yapıyoruz şu anda 🤣

Dün işyerine lavobaya gittiğimde kanama başladığını gördüm apar topar doktora gittik.bebekler iyi çok şükür ama kanama devam ediyor😢1 ay rapor verdi doktor,evdeyim.Etrafında ya da kendinde böyle bişey yaşayan oldu mu acaba😔
Ben yaşadım canım bi 5.haftada oldu ama çok değildi benimde ikiz gebeliğim mevcut doktor bebekler iyi demişti bi de 6.haftada yaşadım ama ne kanama o kadar çoktu ki 2-3 ped dolmuştu hemen doktora gittik bebeklerim gene iyiydi çok şükür doktorum yerleşme kanaması oldugunu düşündü ikiz gebelikte kanama yaşayan çok var dedi ufak bi kanama alanı oluşmuş o geçene kadar kanama ve lekelenme olur endişelenme dinlen dedi bu arada banada heyet raporu yazdı kanamam geçti benim ama lekelenmem devam ediyor doktorum onada normal dedi o da azaldı baya yarın 10 haftalık oluyoruz çok şükür stres yapma bol bol su iç uzan ama aşırı hareketsiz kalma bana doktorum öyle demişti pıhtılaşma olmasın diye arada hareket et evin içinde dedi genelde hala istirahat ediyorum ilk 3 ay önemli olduğu için

Dün işyerine lavobaya gittiğimde kanama başladığını gördüm apar topar doktora gittik.bebekler iyi çok şükür ama kanama devam ediyor😢1 ay rapor verdi doktor,evdeyim.Etrafında ya da kendinde böyle bişey yaşayan oldu mu acaba😔
Ben daha iki gün önce yaşadım canım müthiş panik olduk.belli bı sure yaticam.sadrce yemek ve WC için kalkıyorum.annem geldi yanıma .

ben çok yaşadım canım, rahim içinde kanama alanım var çok şükür bebeklerim iyi ama ara ara kahverengi lekelenmelerim oluyor içerdeki kanama alanından dolayı. bende uzun zamandır raporluyum işe gitmiyorum evde yatıyorum sürekli

Ben prolutex igne kullaniyorum canim ve onu devlet karsilamiyo muadili de yok dedi dr. 12. Haftaya kadar en az kullancam sanirim .progestan dex nasil bise gobekten mi o da devlet karsiliyo mu
Merhaba dun dr gittim. Kalp atışı ve kese gördük cok şükür. Birde kanama alani var dedi dr. kanaman varmi dedi yok dedim. Prolutex verdi gobekten igne dun basladim bende estroferm bu hafta ic sonra birak dedi. Fitil duohaston ve igne devam

Bende aşırı panik oldum.iğne verdi haftada 2 kez ondan yaptırmamı söyledi.tekrar kontrole ne zaman cagırdı seni
Hastaneye yatırdı canım beni sabaha kadar kontrol edicem diye.her lavaboya gittiğimde geldi yanıma normale aynı günde döndü yani ama tedbir amaçlı sadece yaticaksin belli bı sure dedi.normalde benin 31 inde randevum vardı o tarih değişmedi .tam 1 haftam var bebeklerimi görmeye .bu arada ilaçlarda herhangi bi degisiklik yapmadı bende ne kullanıyorsan aynısı devam dedi

• Beğen
Reactions: Dei
Bende de kanama alani var canim igne başladım bende tedirginim ne yapacagimi ne oldugunu hicbirdey demedi dr. Sadece netten baktım
Arkadaşım kanama alanın varsa dinlen zorunda olmadıkça kalkma.o alan ya kanamayla gidiyomus tabi risk tasiyo yada dinlenerek kendini duzeltiyomus.benim doktor bu şekilde bı konuşma yaptı benim kanama alanim olmamasına rağmen yaticaksin dedi

• Beğen
Onu da devlet karşılamıyor. Ben göbekten yaptırıyorum ama her defasında bunu göbek yerine kalçadan yapabiliriz diyorlar. Doktorlar göbek dediği için ben ısrarla göbekten yaptırıyorum. Oksapar da göbekten yapılıyor mesela ama göbeğimi mosmor yaptılar artık ve de çok acıyor; oksaparda kola geçtim ben
Canim kendin yapamiuor musun gobektwn benim prolutex de 7 tane 350 tl.ben sabah ogle aksam gobekten kemdim yapiyorum alistim ama benim de mormor oldu koluma kendim yapamam gibi geliyor

• Beğen
Arkadaşım kanama alanın varsa dinlen zorunda olmadıkça kalkma.o alan ya kanamayla gidiyomus tabi risk tasiyo yada dinlenerek kendini duzeltiyomus.benim doktor bu şekilde bı konuşma yaptı benim kanama alanim olmamasına rağmen yaticaksin dedi
Canim ben çalışıyorum sordurdum dr çalışabilir demis valla anlamadim ben :KK43:

• Beğen
Canim kendin yapamiuor musun gobektwn benim prolutex de 7 tane 350 tl.ben sabah ogle aksam gobekten kemdim yapiyorum alistim ama benim de mormor oldu koluma kendim yapamam gibi geliyor
Malesef yapamıyorum ☹️ Denedim ama 1 iğne için 45 dk kendimi psikolojik olarak hazırlamakla uğraştım. Bu stresi yaşayacağıma kendim yapmam dedim sonunda. Ben çok uzun süre iğne yaptırmam diye ilk zaman eve hemşire çağırıyordum, baktım iğneler devam ve bu iş maliyetli olmaya başladı, özel hastanenin aciline gitmeye başladım şimdi ise daha yakın ve ücretsiz diye sağlık ocağına gidiyorum onlar yapıyor. Koldan insanın kendisinin vurması imkansız bence. Ama göbek yerine bacak üstünden de vurulabilirmiş. Doktorum öyle söylemişti en son

Günaydıınnnn çiçek kadınlaaarrr günaydınn yağmurlu şimşekli istanbul sabahındann hepinizee umut neşe güçç sabırr metanet ve tümm mucizelerimizin gerçekleşeceği bir günn dileriimm :KK200:
Kan testime cok az kaldıı 30 agustooss 😇
Bugun test yaptım 7. Günde normal test.
Erken testı yarına yada cunartesıye saklıyorum varsa kopkoyu çıksın dıyee
Varmıı ben mı hayal görüyorum

Eklentiler

• 47DDF241-A81D-402A-84FD-588E8A6FB17D.jpeg
    47DDF241-A81D-402A-84FD-588E8A6FB17D.jpeg
    65,6 KB · Görüntüleme: 78
  • 045F4044-1D8A-48FF-A555-C559B4DD568F.jpeg
    045F4044-1D8A-48FF-A555-C559B4DD568F.jpeg
    41,8 KB · Görüntüleme: 76
Günaydıınnnn çiçek kadınlaaarrr günaydınn yağmurlu şimşekli istanbul sabahındann hepinizee umut neşe güçç sabırr metanet ve tümm mucizelerimizin gerçekleşeceği bir günn dileriimm :KK200:
Kan testime cok az kaldıı 30 agustooss 😇
Bugun test yaptım 7. Günde normal test.
Erken testı yarına yada cunartesıye saklıyorum varsa kopkoyu çıksın dıyee
Varmıı ben mı hayal görüyorum
Gözünaydın cnm kaset test olmasına rağmen belirtmiş çizgi. İnşallah katlanarakda devam eder kıpkırmızı olur o çizgiler 🤲🏻

• Beğen
X