-
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
- #4.921
evet çok benziyo değerlerimiz gerçektenAyyy değerlerimiz benziyor inşallah ben de haftaya duyabilirim kalp atışını
6 ağustosta transfer (5günlük embriyo) ilk testi 12 ağustosta yaptım 20 çıktı. Sonra 15 ağustosta 117 çıktı. En son 17 ağustosta 300 ve 22 ağustosta 30004
İnşallahevet çok benziyo değerlerimiz gerçekten
haftaya iyi haberler verirsiniz sizde korkmayın inşallah
yok canım değildir kimyasal gebelik öyle düşünme sen.benim ilk denemem kimyasal gebelikti ve ilk değerim 16-20-21 şeklinde ilerlemişti.İnşallahkimyasal gebelik vs ihtimali endişelendiriyor biraz, ne kadar zor beklemek
Evet özel de yaptırdım toplam 1500 TL civarıydı yanlış hatırlamıyosam ama sonra öğrendim daha uyguna yapan özellerde varmışmerhaba canım,
özelde mi yaptırdın bu testleri acaba
YAAA GERÇEKTEN Mİİİ ALLAH RAZI OLSUNNN HEPİNİZDENNN KIZLARRRR İNŞALLAAHHH İNŞALLAAHHHHHHAkşam yerine sabahın ilk idrarı ile yaparsanız daha doğru sonuç olabilir. Hepimiz dua ediyoruz; bu sefer olacak
Aaaa öyle mi çoook teşekkür ederim içim rahatladıyok canım değildir kimyasal gebelik öyle düşünme sen.benim ilk denemem kimyasal gebelikti ve ilk değerim 16-20-21 şeklinde ilerlemişti.
sizin ki gayet güzel 2 ye katlamış hiç kafanıza takıp da moralinizi bozmayın
Arkadasimin bebeginde gelisim geriligi var demisti doktoru ama 3 ayligi filan gecmisti buyuktu bu soylendigi zaman..sonrasinda bol bol tahin yemisti beslenmesine filan dikkat etti( protein orani cok fazlaymis )saglikla dogurdu bebegini..Arkadaşlar bebeklerde gelisimlerinde geriden gelme ve kalp atış yavaslıgi yaşayan yada çevresinde olan oldmu
Arkadasimin bebeginde gelisim geriligi var demisti doktoru ama 3 ayligi filan gecmisti buyuktu bu soylendigi zaman..sonrasinda bol bol tahin yemisti beslenmesine filan dikkat etti( protein orani cok fazlaymis )saglikla dogurdu bebegini..Arkadaşlar bebeklerde gelisimlerinde geriden gelme ve kalp atış yavaslıgi yaşayan yada çevresinde olan oldmu
İnşallah benimkilerde toparlar canim böyle olumlu sonuclanan tecrübeler duymak umutlandiriyor tsk ederim yazdigin icinArkadasimin bebeginde gelisim geriligi var demisti doktoru ama 3 ayligi filan gecmisti buyuktu bu soylendigi zaman..sonrasinda bol bol tahin yemisti beslenmesine filan dikkat etti( protein orani cok fazlaymis )saglikla dogurdu bebegini..
Insallah canim avakado, soguk sikim tahin ,ceviz çiğ kaju boyle seyler yemeye calis..Sana diyorum da mide bulantisindan dogru durust bosey yiyemiyorumİnşallah benimkilerde toparlar canim böyle olumlu sonuclanan tecrübeler duymak umutlandiriyor tsk ederim yazdigin icin
Tsk ederim canim ceviz fındık çiğ badem bunları hergun yiyorum avakado transferden sonra 15 gun falan yedim ama sonra devam etmedimInsallah canim avakado, soguk sikim tahin ,ceviz çiğ kaju boyle seyler yemeye calis..Sana diyorum da mide bulantisindan dogru durust bosey yiyemiyorum
ayy maşallaahhh sağlıkla devam edıyorlaarrr :) darısı başımızaaaaa amiiiiinnnMerhaba bende bugun kalp atışını duydum çok şükür
Doktorum ilaçları bıraktırdı sadece progestan fitile devam et dedi. Siz ne durumdasınız? İlaçlara devam ediyor musunuz?
Darısı basına canım bu kez pozitifi görursun insallahayy maşallaahhh sağlıkla devam edıyorlaarrr :) darısı başımızaaaaa amiiiiinnn
Bence ona takılma herkeste olacak diye bir sey bazilarinda duyuyoruz hic bulantim olmadi diyor hem en azindan duzgun beslenmis olursun bulanti olmadigi icin.. ne zaman bir daha kontrolunTsk ederim canim ceviz fındık çiğ badem bunları hergun yiyorum avakado transferden sonra 15 gun falan yedim ama sonra devam etmedim
bugün 8+1 ama bulanti falan hala yok bende
Sadece gogsum abartısız bir beden büyüdü bide baya damar belirginlesti
Bulantı başlamamasi beni tedirgin ediyor
Pazartesi canımBence ona takılma herkeste olacak diye bir sey bazilarinda duyuyoruz hic bulantim olmadi diyor hem en azindan duzgun beslenmis olursun bulanti olmadigi icin.. ne zaman bir daha kontrolun