2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Ayyy değerlerimiz benziyor inşallah ben de haftaya duyabilirim kalp atışını

6 ağustosta transfer (5günlük embriyo) ilk testi 12 ağustosta yaptım 20 çıktı. Sonra 15 ağustosta 117 çıktı. En son 17 ağustosta 300 ve 22 ağustosta 30004
evet çok benziyo değerlerimiz gerçekten
haftaya iyi haberler verirsiniz sizde korkmayın inşallah:KK200:

İnşallah 🤍 kimyasal gebelik vs ihtimali endişelendiriyor biraz, ne kadar zor beklemek
yok canım değildir kimyasal gebelik öyle düşünme sen.benim ilk denemem kimyasal gebelikti ve ilk değerim 16-20-21 şeklinde ilerlemişti.
sizin ki gayet güzel 2 ye katlamış hiç kafanıza takıp da moralinizi bozmayın

Arkadaşlar merhabalar beni de aranıza kabul ederseniz çok sevinirim. hamile olan arkadaşlar Allah kucağına almayı nasip etsin hamile olmayıp benim gibi gün bekleyenleri de Rabbim çok bakletmesin
Ben 17 agustos çarşamba günü 3.günü tek embri transferi oldum bugün 6.günüm bugün hem gebelik testi hem de ovu testi yaptım gebelik testi negatif ancak ovu testim yumurtluyormuşum gibi koyulaşıyor transferden sonra tekrar yumurtlama olur mu acaba ve neden olabilir bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba şimdiden teşekkür ederim sevgiler

Eklentiler

• IMG_20220823_144818.jpg
    IMG_20220823_144818.jpg
    59,3 KB · Görüntüleme: 36
yok canım değildir kimyasal gebelik öyle düşünme sen.benim ilk denemem kimyasal gebelikti ve ilk değerim 16-20-21 şeklinde ilerlemişti.
sizin ki gayet güzel 2 ye katlamış hiç kafanıza takıp da moralinizi bozmayın
Aaaa öyle mi çoook teşekkür ederim içim rahatladı 🙏 inşallah sağlıklı hayırlı akıllı evlatlarımızı kucağımıza almak nasip olue

Arkadaşlar bebeklerde gelisimlerinde geriden gelme ve kalp atış yavaslıgi yaşayan yada çevresinde olan oldmu
Arkadasimin bebeginde gelisim geriligi var demisti doktoru ama 3 ayligi filan gecmisti buyuktu bu soylendigi zaman..sonrasinda bol bol tahin yemisti beslenmesine filan dikkat etti( protein orani cok fazlaymis )saglikla dogurdu bebegini..

Arkadaşlar bebeklerde gelisimlerinde geriden gelme ve kalp atış yavaslıgi yaşayan yada çevresinde olan oldmu
Arkadasimin bebeginde gelisim geriligi var demisti doktoru ama 3 ayligi filan gecmisti buyuktu bu soylendigi zaman..sonrasinda bol bol tahin yemisti beslenmesine filan dikkat etti( protein orani cok fazlaymis )saglikla dogurdu bebegini..

İnşallah benimkilerde toparlar canim böyle olumlu sonuclanan tecrübeler duymak umutlandiriyor tsk ederim yazdigin icin
🙏🙏🙏

Merhaba kizlar simdi benim 20 temmuzda transferim oldu cok sukur suan 7+4 oldum hepimiz saglikla kucagimiza alalim ins🙏 simdi sorum su her gun progestan fitili isaret parmagimizla vajinamiza sokuyoruz ya benim transferin 8.gununden beri rahim agzim yani o parmagimizi soktugumuz yeri kastediyorum gitgide kapandi zor sokuyorum parmagimi ..sizin de oyle mi bu normal olmasi gereken bir durum mu yani hamileliklerde boyle mi oluyor?

Insallah canim avakado, soguk sikim tahin ,ceviz çiğ kaju boyle seyler yemeye calis..Sana diyorum da mide bulantisindan dogru durust bosey yiyemiyorum
Tsk ederim canim ceviz fındık çiğ badem bunları hergun yiyorum avakado transferden sonra 15 gun falan yedim ama sonra devam etmedim
bugün 8+1 ama bulanti falan hala yok bende
Sadece gogsum abartısız bir beden büyüdü bide baya damar belirginlesti
Bulantı başlamamasi beni tedirgin ediyor

Tsk ederim canim ceviz fındık çiğ badem bunları hergun yiyorum avakado transferden sonra 15 gun falan yedim ama sonra devam etmedim
bugün 8+1 ama bulanti falan hala yok bende
Sadece gogsum abartısız bir beden büyüdü bide baya damar belirginlesti
Bulantı başlamamasi beni tedirgin ediyor
Bence ona takılma herkeste olacak diye bir sey bazilarinda duyuyoruz hic bulantim olmadi diyor hem en azindan duzgun beslenmis olursun bulanti olmadigi icin.. ne zaman bir daha kontrolun

X