-
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
- #4.821
evet 2 doz iğne günde 4 tane fitil kullanıyordum dozları düşürdü doktorum. 1 doz iğne günde 2 fitile döndükHay Allah geçmiş olsun canım tekrarYani kan sulandırıcıları kestiğimiz halde neden büyüyor anlamıyorum. Progestan kullanıyor musun?
Günaydın arkadaşlar transferimin 8. Günü bugün idrar testi yaptım pozitif çıktı ama 7. Gün akşam ve bu sabah kahverengi lekelenmem oldu devam ediyor çok korkuyorum sizdede lekelenme oldu mul
Progesteron dozlarınız neden düşürüldü acaba?evet 2 doz iğne günde 4 tane fitil kullanıyordum dozları düşürdü doktorum. 1 doz iğne günde 2 fitile döndük
Lekelenmeni kaç gün sürdü acaba? Hala devam ediyor mu?Günaydın arkadaşlar transferimin 8. Günü bugün idrar testi yaptım pozitif çıktı ama 7. Gün akşam ve bu sabah kahverengi lekelenmem oldu devam ediyor çok korkuyorum sizdede lekelenme oldu mu
Galiba 4 gün sürdü ara ara çok az oldu şuan lekelenme falan yok 13. Gün degerim 960 dı daha vermedim tahlil yarın akşam vermeyi düşünüyorum 4 gün geçmiş olacakLekelenmeni kaç gün sürdü acaba? Hala devam ediyor mu?
Merhaba, hatırladığım kadarı ile Toxo, rubella anti hiv, cmv,vdr ,lgg . İdrar testi ve idrar kültürü istemişti canımmerhaba hangi testleri istedi doktorunuz acaba?
Zaman su gibi akıyo bir bakmışsınız ayaklanmış yaramazlığa başlamış bile
merhaba . evet benim de lekelenmem olmuştu. ilk pembemsi geldi sonra kahve rengiye döndü .adet bitince gelen kahve akıntı gibi. transferin 5.günü başlayıp 1 hafta kadar sürdü sonra kesildi. kırmızı kanama olmadığı sürece tedirgin olma demişti doktorum. tedirgin olup strese girme boşuna .tabi doktoruna da yine bilgi ver bakalım o ne dicek .bazı doktorlar kan sulandırıcıları kesiyolar diye okudum bu sitede yazan arkadaşlardan.doktoruna bi danış senMerhaba kizlar hepiniz sağlıcakla alin yavrularinizu kucağıniza inşallahsize bir sorum var izin verirseniz. Transfer sürecinde sonuc beklerken lekenme yasayan oldu mu aranizda? Ve sonucu ne oldu? 16 agistosta transferim gerceklesti ve 2gun ust uste lekenmem oldu ilki pembemsi ikincisi kahverengi ve cok az... cok tedirginim... allah emeklerimizi bos çıkarmasın...
merhaba . evet benim de lekelenmem olmuştu. ilk pembemsi geldi sonra kahve rengiye döndü .adet bitince gelen kahve akıntı gibi. transferin 5.günü başlayıp 1 hafta kadar sürdü sonra kesildi. kırmızı kanama olmadığı sürece tedirgin olma demişti doktorum. tedirgin olup strese girme boşuna .tabi doktoruna da yine bilgi ver bakalım o ne dicek .bazı doktorlar kan sulandırıcıları kesiyolar diye okudum bu sitede yazan arkadaşlardan.doktoruna bi danış sen
sonuç benim pozitif şükür .ama ilk tüp bebek denemem de kimyasal gebelik olmuştu . lekelenmeyle çok ilgisi de yok sanırım lekelenmenin .siz stres yapmayın bunları düşünüpmerhaba . evet benim de lekelenmem olmuştu. ilk pembemsi geldi sonra kahve rengiye döndü .adet bitince gelen kahve akıntı gibi. transferin 5.günü başlayıp 1 hafta kadar sürdü sonra kesildi. kırmızı kanama olmadığı sürece tedirgin olma demişti doktorum. tedirgin olup strese girme boşuna .tabi doktoruna da yine bilgi ver bakalım o ne dicek .bazı doktorlar kan sulandırıcıları kesiyolar diye okudum bu sitede yazan arkadaşlardan.doktoruna bi danış sen
Progesteron dozlarınız neden düşürüldü acaba?
benimde 5 haftalık başladı en yoğun 6. ve 7. haftada yaşadım şuan 8+5 im o kadar yoğun hissetmiyorumKizlar 6+3 teyim bulantım yok henüz sizin ne zaman başladı bulnatılarınız. Kızımda 5+5 te başlamıştı şimdi olmayınca merak ettim.
merhaba ben de7+3 üm ama bende de mide bulantım yok. hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi .Kizlar 6+3 teyim bulantım yok henüz sizin ne zaman başladı bulnatılarınız. Kızımda 5+5 te başlamıştı şimdi olmayınca merak ettim.
Doktorum da sizin yazdığınızı gibi söyledi aslında ama işte bu süreç cok zor... kirmizi görmedim hatta miktari cok azdi ikisininde... umarim sizin sonuç iyidirmerhaba . evet benim de lekelenmem olmuştu. ilk pembemsi geldi sonra kahve rengiye döndü .adet bitince gelen kahve akıntı gibi. transferin 5.günü başlayıp 1 hafta kadar sürdü sonra kesildi. kırmızı kanama olmadığı sürece tedirgin olma demişti doktorum. tedirgin olup strese girme boşuna .tabi doktoruna da yine bilgi ver bakalım o ne dicek .bazı doktorlar kan sulandırıcıları kesiyolar diye okudum bu sitede yazan arkadaşlardan.doktoruna bi danış sen
merhabaTeşekkür ederim canım. Diğer kese ne olacak sormayı unuttum. Sağlık ocağında değerlerimle ilgili kan tahlili yaptım, onu bile sormayı unuttum heyecandan. O yüzden cumartesi günü tekrar gideceğim. Doktora kalsa beni 3 hafta sonra çağırdı
Benim de tam 7 haftalık biz de bu hafta kan verecegizmerhaba hangi testleri istedi doktorunuz acaba?
Benim 6+2 de başladı. O gün çok kötüydü. Sonraki gün de öyle. Bugün 6+4 üm. Hiç bir şey kalmadı. Çok garip sanki 2 gün öncesini ben yaşamadım başkası yaşadıKizlar 6+3 teyim bulantım yok henüz sizin ne zaman başladı bulnatılarınız. Kızımda 5+5 te başlamıştı şimdi olmayınca merak ettim.
Benim önceki hamileliğimde doğuma kadar sürdü serumla yemek yiyebiliyordum. Her hamilelik farklıdır derler ama bu kadar fark olmaz herhaldeBenim 6+2 de başladı. O gün çok kötüydü. Sonraki gün de öyle. Bugün 6+4 üm. Hiç bir şey kalmadı. Çok garip sanki 2 gün öncesini ben yaşamadım başkası yaşadı
Ne için kan vereceksiniz ikili test için miBenim de tam 7 haftalık biz de bu hafta kan verecegiz