2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Devletemi gidiyosunuz
acaba çok ilginç 4 hafta 5 günlükken karından ultrasonla keseyi gördük 10gün sonrada karından kalp atışını dinliycez Allah nasip ederse doktorum alttan muayene etmiyor. Karından istediğin gibi görülüyor senin doktorun neden öyle dedi acaba🤔
Yok özel hastane İzmir medikal point hastanesi. Belki biraz kiloluyum ondan görülemz diye mi öyle dedi acaba😅

Kizlar 6+3 teyim bulantım yok henüz sizin ne zaman başladı bulnatılarınız. Kızımda 5+5 te başlamıştı şimdi olmayınca merak ettim.
Benim 6. Haftada basladi ama tuhaf yani bole sabahlari kusma gibi degil sadece bi kere sabah ogurmusumdur..gun icinde yedigim hic bisiden tat alamiyorum suyun bile tadi cirkin geliyo yemek istemiyorum en sevdigim seyleri bile ama hep de bi kazinti var midemde.bazen bir iki gun duzeliyo gibi oluyo sonra yine ayni filan karisik yaniben de anlamadim😅

merhaba kaç haftalık oldunuz? doktor kontrolleriniz ne durum da acaba .nasıl geçiyor hamileliğiniz
9+2 deyiz,haftasıyla uyumlu gidiyormuş bugün gittim kontrole çok şükür şu an bi sıkıntı görünmüyor. 3 hafta sonra tekrar gidicez işte.benim tek sıkıntım halsizlik ve uyku😔calıstıgım icin cok zorlanıyorum

Bence de erken benden Dr um istemedi acaba erken mi yapılacak diye düşündüm
Bir sonraki gidişinizde isteyebilir. Rutin testleri ilk trimester içinde istiyorlar. Biz sizinle aynıyız, benim doktorum da henüz benden test vs istemedi mesela. Muhtemelen bir sonraki görüşmemizde isteyecek. Rutin testler de hemogram, tsh, açlık kan şekeri, torch grubu parametreleri ve tam idrar tahlili oluyor çoğunlukla

İkili test bildiğim kadarıyla 2. Trimester testlerinden. Ben hiç oralara gelemediğim için yanlış biliyor da olabilirim 😇 zaten artık çoğunlukla ikili test yerine fetal dna falan istiyorlar. İkili test yavaş yavaş piyasadan silinecek gibi görünüyor

Benim 6. Haftada basladi ama tuhaf yani bole sabahlari kusma gibi degil sadece bi kere sabah ogurmusumdur..gun icinde yedigim hic bisiden tat alamiyorum suyun bile tadi cirkin geliyo yemek istemiyorum en sevdigim seyleri bile ama hep de bi kazinti var midemde.bazen bir iki gun duzeliyo gibi oluyo sonra yine ayni filan karisik yaniben de anlamadim😅
Bende öyleyim çok acıkıyorum yiyince tat alamıyorum tadı gidyo akşamları da midem bulanıyor. Uykum geliyo hep genelin aynı oluyo demekki

Gittik canım. Diğer kese küçük kalmış gelişmemiş. Diğer kesemin kalp atışını dinledik şükürler olsun 🤲🤲🤲 videoya çektik. Ara ara açıp dinliyorum kalp atışını. Çok güzel bir duyguymuş ❤️❤️❤️
Sizin ikizdi değil mi
Kese Küçük kalmış gelişmemiş derken yani ne demek istedi dr canım benim de çoğul ondan merak ettim

Bir sonraki gidişinizde isteyebilir. Rutin testleri ilk trimester içinde istiyorlar. Biz sizinle aynıyız, benim doktorum da henüz benden test vs istemedi mesela. Muhtemelen bir sonraki görüşmemizde isteyecek. Rutin testler de hemogram, tsh, açlık kan şekeri, torch grubu parametreleri ve tam idrar tahlili oluyor çoğunlukla

İkili test bildiğim kadarıyla 2. Trimester testlerinden. Ben hiç oralara gelemediğim için yanlış biliyor da olabilirim 😇 zaten artık çoğunlukla ikili test yerine fetal dna falan istiyorlar. İkili test yavaş yavaş piyasadan silinecek gibi görünüyor
Evet ben kızımda fetal DNA testi yaptırmıştım ikili testin zamanını tam olarak bilmiyorum bu sebeple☺️ haftaya kontrolüm var ozaman söyler Dr . Çok teşekkürler bilgi için.

X