- 6 Kasım 2012
- 417
- 303
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
- #4.841
Aynen bende öyle . oysa kızıma hamileyken doğuma kadar bulanti yaşamıştım.merhaba ben de7+3 üm ama bende de mide bulantım yok. hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bende öyle . oysa kızıma hamileyken doğuma kadar bulanti yaşamıştım.merhaba ben de7+3 üm ama bende de mide bulantım yok. hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi .
Yok özel hastane İzmir medikal point hastanesi. Belki biraz kiloluyum ondan görülemz diye mi öyle dedi acabaDevletemi gidiyosunuz
acaba çok ilginç 4 hafta 5 günlükken karından ultrasonla keseyi gördük 10gün sonrada karından kalp atışını dinliycez Allah nasip ederse doktorum alttan muayene etmiyor. Karından istediğin gibi görülüyor senin doktorun neden öyle dedi acaba
İkili test için erken değil mi? Rutin kan değerleri kan sayım, bazı hormonlar ve torch grubuna bakılıyor diye biliyorumNe için kan vereceksiniz ikili test için mi
Ne testi oldugunu bilmiyorum rutin yapilmasi gereken testlermis ilk basta yapilanNe için kan vereceksiniz ikili test için mi
Canim ben sordum onu alakasi yok ben zayifimbna da alttan bakti. Karindan gorulmez mi dedim.alltan gorundugu kadar net gorunmuyormus karindanYok özel hastane İzmir medikal point hastanesi. Belki biraz kiloluyum ondan görülemz diye mi öyle dedi acaba
Benim 6. Haftada basladi ama tuhaf yani bole sabahlari kusma gibi degil sadece bi kere sabah ogurmusumdur..gun icinde yedigim hic bisiden tat alamiyorum suyun bile tadi cirkin geliyo yemek istemiyorum en sevdigim seyleri bile ama hep de bi kazinti var midemde.bazen bir iki gun duzeliyo gibi oluyo sonra yine ayni filan karisik yaniben de anlamadimKizlar 6+3 teyim bulantım yok henüz sizin ne zaman başladı bulnatılarınız. Kızımda 5+5 te başlamıştı şimdi olmayınca merak ettim.
9+2 deyiz,haftasıyla uyumlu gidiyormuş bugün gittim kontrole çok şükür şu an bi sıkıntı görünmüyor. 3 hafta sonra tekrar gidicez işte.benim tek sıkıntım halsizlik ve uykucalıstıgım icin cok zorlanıyorummerhaba kaç haftalık oldunuz? doktor kontrolleriniz ne durum da acaba .nasıl geçiyor hamileliğiniz
Bence de erken benden Dr um istemedi acaba erken mi yapılacak diye düşündümİkili test için erken değil mi? Rutin kan değerleri kan sayım, bazı hormonlar ve torch grubuna bakılıyor diye biliyorum
Bir sonraki gidişinizde isteyebilir. Rutin testleri ilk trimester içinde istiyorlar. Biz sizinle aynıyız, benim doktorum da henüz benden test vs istemedi mesela. Muhtemelen bir sonraki görüşmemizde isteyecek. Rutin testler de hemogram, tsh, açlık kan şekeri, torch grubu parametreleri ve tam idrar tahlili oluyor çoğunluklaBence de erken benden Dr um istemedi acaba erken mi yapılacak diye düşündüm
Canım transfer hangi gün koyuldu bide kaçıncı günlük embriyo .Kizlar 6+3 teyim bulantım yok henüz sizin ne zaman başladı bulnatılarınız. Kızımda 5+5 te başlamıştı şimdi olmayınca merak ettim.
Bende öyleyim çok acıkıyorum yiyince tat alamıyorum tadı gidyo akşamları da midem bulanıyor. Uykum geliyo hep genelin aynı oluyo demekkiBenim 6. Haftada basladi ama tuhaf yani bole sabahlari kusma gibi degil sadece bi kere sabah ogurmusumdur..gun icinde yedigim hic bisiden tat alamiyorum suyun bile tadi cirkin geliyo yemek istemiyorum en sevdigim seyleri bile ama hep de bi kazinti var midemde.bazen bir iki gun duzeliyo gibi oluyo sonra yine ayni filan karisik yaniben de anlamadim
Nasıl yapılıyor imza ben yapamadımCanim sende hamilelik imzasi koy bebegin gelisimi yaziyor dilersen
Kaybınız hangi hafta olmuştu sorun neydiMerhaba kızlar,
Bugün kalp atışı randevumuz vardı. Şükür duyduk haftasıyla uyumlu dedi. 2 hafta sonra tekrar görmek istedi. Geçen yılki kayıptan sonra risk var dedi. Korkuyorum inşallah bebeğim benden vazgeçmez.
Sizin ikizdi değil miGittik canım. Diğer kese küçük kalmış gelişmemiş. Diğer kesemin kalp atışını dinledik şükürler olsun videoya çektik. Ara ara açıp dinliyorum kalp atışını. Çok güzel bir duyguymuş
Benim 8. Hafta başladı canımKizlar 6+3 teyim bulantım yok henüz sizin ne zaman başladı bulnatılarınız. Kızımda 5+5 te başlamıştı şimdi olmayınca merak ettim.
Evet ben kızımda fetal DNA testi yaptırmıştım ikili testin zamanını tam olarak bilmiyorum bu sebeple haftaya kontrolüm var ozaman söyler Dr . Çok teşekkürler bilgi için.Bir sonraki gidişinizde isteyebilir. Rutin testleri ilk trimester içinde istiyorlar. Biz sizinle aynıyız, benim doktorum da henüz benden test vs istemedi mesela. Muhtemelen bir sonraki görüşmemizde isteyecek. Rutin testler de hemogram, tsh, açlık kan şekeri, torch grubu parametreleri ve tam idrar tahlili oluyor çoğunlukla
İkili test bildiğim kadarıyla 2. Trimester testlerinden. Ben hiç oralara gelemediğim için yanlış biliyor da olabilirim zaten artık çoğunlukla ikili test yerine fetal dna falan istiyorlar. İkili test yavaş yavaş piyasadan silinecek gibi görünüyor
22 temmuz transfer tarihim. 5. Gün embriyosu.Canım transfer hangi gün koyuldu bide kaçıncı günlük embriyo .
Benim yazımın altina gel sikayet et uzeri hamilelik icin imza yaziyor onu tıkla ordan yonleneceksinNasıl yapılıyor imza ben yapamadım
Yada hesap detaylarina gel kendi isminin uzerine tikla asagi dogru indiğinde bebek tarihi cikatNasıl yapılıyor imza ben yapamadım