-
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
- #4.801
Amin canim çok tsk ederiminşşallah can gelsin ona da atsın kalbi .moralini bozma.bozmaki bebege ters etki yapmasın canım. zor bi durum ama elden gelen bişi yok malesef.takdiri ilahi .dua edelim bol bol .başka çaremiz yok
pazartesi günü akşama inşallahAmin canim çok tsk ederim
Senin kontrol ne zaman
Allahim inş güzel haberler duyursun canımpazartesi günü akşama inşallah
çok sağol canım. inşallah hepimiz iyi haberler veririz.bizimle aynı zamanda olan arkadaş naptı acaba?Allahim inş güzel haberler duyursun canım
Moralinizi bozmayın belki de daha yeni kalbi atmaya başlamıştır. Diğerininde duyarsınız inşallah sağlıklı bir şekildeYavas atanı takibe aldı canim
Benimde ilk hamileliğim sizin gibi sonuçlanmıştı. Genetik teste göndermiştim bende, trizomi 16 çıkmıştı. Kürtajdan 5 ay sonra ikinci transferim de pozitif olmuştu ve kızım şuan 7 yaşında. Herşeyin bir zamanı var, sağlıksız gebeliği vücut devam ettirmiyor. Çok zor günler biliyorum yaşadım ve hiçbir şey teselli etmiyor. İnşallah rabbim sizede en kısa zamanda o sevinci yaşatır.Arkadaşlar bende Temmuz ayında transfer olmuştum forumu okuyordum sürekli sonucum pozitif çıktığında o kadar sevinmiştim ki ama anladım ki o yolun başıymış bugün doktora gittiğimde bebeğimin kalp atışlarının durduğunu bilgisini aldım.Çok mutsuzum inanın yarın kürtaj olacağım bebeği genetik incelenecekmiş.
İnşallahMoralinizi bozmayın belki de daha yeni kalbi atmaya başlamıştır. Diğerininde duyarsınız inşallah sağlıklı bir şekilde
Lekelenme dediginiz kirmjzi kan seklinde miydi? Benim de kahverengi leke oldu ara ara dr yerlesmedendr dedi..sizin tekrar transferiniz ne zaman olucak belli mi dua edecegim sizin icinÇok sağolun 8 haftalıkken kalbi durdu düşününce 2 3 gündür göğüs hassasiyetim yoktu onu farkettim.Benim daha önce lekelenmelerim oldu o yüzden düşük riski vardı rapor yatak istirahatı vermişti doktorum zaten.İnşallah bebeğinizi sağlıkla mutlulukla kucağınıza alırsınız
Buraya yazmissiniz zaten tekrar sormusum ben ..siz de icinizi ferah tutun insallah hepimiz saglikla alacagiz kucagimiza bebeklerimiziÇok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için yok kontrole gittiğimde farkedildi artı bir kanama olmadı ama benim transferden sonra kırmızı 2 kere lekelenmem oldu hatta doktor pruluton diye bir iğne de ek olarak düşük olmasın tedbir amaçlı vuruluyordu.düşününce 2 3 gündür göğüs hassasiyetim eskisi gibi yoktu.İçinizi karartmayın İnşallah bebeğinizi sağlıkla mutlulukla kucağınıza alırsınız.
Bazi bebeklerin kalp atisi yavas olur canim hic hic sakin moralini bozma bebek karninda buyudukce kalp atisi daha fazla olur insallah guzel haberler alirsin moralini bozma canim benimİnşallahçok tsk ederim
merhaba kaç haftalık oldunuz? doktor kontrolleriniz ne durum da acaba .nasıl geçiyor hamileliğinizLekelenme yaşadığımdan dolayı bugün kontrole çağırmışlardı.kalp atışlarını da duyduk çok şükürdarısı bekleyen herkesin başına hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım
merhaba hangi testleri istedi doktorunuz acaba?Herkese merhaba
İyi haftalar diliyorum güzel haberler alacağımız
7.haftaya girmek üzereyim. Bebeğin kalp atışlarını duyduk çok şükür. Doktor bu süreçte genel kontroller için bir sürü test istedi. Bu haftalarda yaptıranlar var mı merak ettim
merhaba . geçti mi şişkinliğiniz .bende 7+3 üm .ama karnım çok şiş nefes alamıyorum.sanki 3 aylık hamile gibiyim.Kızlar ya şişkinlik ve gaz sancısı yaşayan var mı?
İnşallah çok teşekkür ederim desteğiniz içinBenimde ilk hamileliğim sizin gibi sonuçlanmıştı. Genetik teste göndermiştim bende, trizomi 16 çıkmıştı. Kürtajdan 5 ay sonra ikinci transferim de pozitif olmuştu ve kızım şuan 7 yaşında. Herşeyin bir zamanı var, sağlıksız gebeliği vücut devam ettirmiyor. Çok zor günler biliyorum yaşadım ve hiçbir şey teselli etmiyor. İnşallah rabbim sizede en kısa zamanda o sevinci yaşatır.
İnş canim Allahım Kimsenin mutluluğunu yarıda bırakmasin allahim bebeklerimizi saglikla ilerlesin çok tsk ederimBazi bebeklerin kalp atisi yavas olur canim hic hic sakin moralini bozma bebek karninda buyudukce kalp atisi daha fazla olur insallah guzel haberler alirsin moralini bozma canim benim
Amiiiinn canim benimİnş canim Allahım Kimsenin mutluluğunu yarıda bırakmasin allahim bebeklerimizi saglikla ilerlesin çok tsk ederim
Çok teşekkür ederim desteğiniz içinLekelenme dediginiz kirmjzi kan seklinde miydi? Benim de kahverengi leke oldu ara ara dr yerlesmedendr dedi..sizin tekrar transferiniz ne zaman olucak belli mi dua edecegim sizin icinicinizi ferah tutun yeter ki saglikli olsun simski tutunacaktir size
Insallah canim cok tesekkur ederim ..kendine bu sureci tatil olarak gor diledigin gibi ye ic gez sacini boyatÇok teşekkür ederim desteğiniz içinBenim bildiğim kahverengi kanamadan korkma diyorlar o rahimde beklemiş kan oluyor riskli değil aktif bir kanama değil diye duymuştum.tabiki herkesin süreci farklı sonuçta doktorlar daha iyi bilir.embriyo Genetikten geldikten sonra doktorumla değerlendirme yapacakmışız neden düştüğünü zaten kürtajdan sonra belli bir dönem önerilmiyor bildiğim kadarıyla nasipse kasımı bulur tahminim.Sizin bebeğiniz de sağlıkla mutlulukla gelsin İnşallah
Devletemi gidiyosunuzBugün kalp atışı dinledik şükür iyi geçti ilanlar aynen devam .doktor vajinal muayene etti yine ,neden dedim karnımdan bakmıyonuz . 8 aya kadar gözükmez karından dedi.Proluton üç günde bir vurulcam kırmızı akıntı olduğu için yat dinlen dedi hep. Ayın ikisine tekrar randevu verdi. On günde bir muayene oluyomuş gebelik takibi. Öyle dedi ben ayda bir bilyodum