2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Benimde ilk hamileliğim sizin gibi sonuçlanmıştı. Genetik teste göndermiştim bende, trizomi 16 çıkmıştı. Kürtajdan 5 ay sonra ikinci transferim de pozitif olmuştu ve kızım şuan 7 yaşında. Herşeyin bir zamanı var, sağlıksız gebeliği vücut devam ettirmiyor. Çok zor günler biliyorum yaşadım ve hiçbir şey teselli etmiyor. İnşallah rabbim sizede en kısa zamanda o sevinci yaşatır.

Lekelenme dediginiz kirmjzi kan seklinde miydi? Benim de kahverengi leke oldu ara ara dr yerlesmedendr dedi..sizin tekrar transferiniz ne zaman olucak belli mi dua edecegim sizin icinicinizi ferah tutun yeter ki saglikli olsun simski tutunacaktir size

Buraya yazmissiniz zaten tekrar sormusum ben ..siz de icinizi ferah tutun insallah hepimiz saglikla alacagiz kucagimiza bebeklerimizi

Reactions: Dei
merhaba kaç haftalık oldunuz? doktor kontrolleriniz ne durum da acaba .nasıl geçiyor hamileliğiniz

merhaba hangi testleri istedi doktorunuz acaba?

İnşallah çok teşekkür ederim desteğiniz içinBu süreçte Rabbim isteyen herkese sağlıkla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin İnşallah. Allah sabrını veriyor ama zor bir süreç

Bazi bebeklerin kalp atisi yavas olur canim hic hic sakin moralini bozma bebek karninda buyudukce kalp atisi daha fazla olur insallah guzel haberler alirsin moralini bozma canim benim
İnş canim Allahım Kimsenin mutluluğunu yarıda bırakmasin allahim bebeklerimizi saglikla ilerlesin çok tsk ederim

Çok teşekkür ederim desteğiniz içinBenim bildiğim kahverengi kanamadan korkma diyorlar o rahimde beklemiş kan oluyor riskli değil aktif bir kanama değil diye duymuştum.tabiki herkesin süreci farklı sonuçta doktorlar daha iyi bilir.embriyo Genetikten geldikten sonra doktorumla değerlendirme yapacakmışız neden düştüğünü zaten kürtajdan sonra belli bir dönem önerilmiyor bildiğim kadarıyla nasipse kasımı bulur tahminim.Sizin bebeğiniz de sağlıkla mutlulukla gelsin İnşallah

Insallah canim cok tesekkur ederim ..kendine bu sureci tatil olarak gor diledigin gibi ye ic gez sacini boyat bir sure sonra yapamiycaksin cogunu

Bugün kalp atışı dinledik şükür iyi geçti ilanlar aynen devam .doktor vajinal muayene etti yine ,neden dedim karnımdan bakmıyonuz . 8 aya kadar gözükmez karından dedi. Proluton üç günde bir vurulcam kırmızı akıntı olduğu için yat dinlen dedi hep. Ayın ikisine tekrar randevu verdi. On günde bir muayene oluyomuş gebelik takibi. Öyle dedi ben ayda bir bilyodum

Devletemi gidiyosunuz
acaba çok ilginç 4 hafta 5 günlükken karından ultrasonla keseyi gördük 10gün sonrada karından kalp atışını dinliycez Allah nasip ederse doktorum alttan muayene etmiyor. Karından istediğin gibi görülüyor senin doktorun neden öyle dedi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…