2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

hep bişeyler yiyesim var sonra da midem bulanıyor. Hiç kola içmem hep kola canm istiyor bugün içtim kendimi suçlu hissediyorum böyle olan var mı. Umarım zararı olmaz bida içmemeye çalışcam sıcakta canım istiyor dondurma abur cubur o an aklıma ne gelrse

Sizin ikizdi değil mi
Kese Küçük kalmış gelişmemiş derken yani ne demek istedi dr canım benim de çoğul ondan merak ettim
Canım hep başından beri biri büyük biri çok küçük kesenin. Gelişimi devam ederse takip ederiz dedi. Kalp atışına gittiğimde küçük kaldığını gelişmediğini söyledi ve diğer kesenin kalp atışını dinletti. Kısacası diğeri gelişmediği için ikiz değil demek istedi. Ama benimde kafamda soru işaretleri. Yarın gidip hepsini tek tek soracağım. Yani o kese ne olacak peki orda? Kaybolacak mı alınacak mı? Doğru düzgün açıklama yapmıyor bazı doktorlar sinir oluyorum. Kerpetenle laf alıyorsun. Biz sormadan tane tane anlatın işte ne olacak

Belki ötekinin de kalbi duyulur
Ama eğer gelişim yoksa kendi kendine kayboluyor diye biliyorum canım
Hayırlısı

Yaa inşallah siz hangi merkeze gidiyorsunuz benim İstanbul tüp bebek merkezi
Ben aslında Alle Klinik’te başladım ancak doktor Altunizade Acıbadem de yapıyor tüm operasyonları vs. İnş bir daha gitmeyiz o merkezlere. Tüm süreci baştan yaşayacağım diye çok korkuyorum

Canjm bendede iki kese var birinin kalp atisi yok ilerlemezse kendi kendine kuculecekmjs müdahale olmayacak doktorum böyle anlatti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…