-
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
- #4.861
Biz sizinle gerçekten aynıymışız22 temmuz transfer tarihim. 5. Gün embriyosu.
Benimde aynı doktor size kaç haftalık dediBiz sizinle gerçekten aynıymışızbenim de 22 temmuz ve 5. Gün embriyosu
İnşallah sağlıkla alırız bebişleri kucağımıza
Haftasını söylememişti. Salı günü randevum var inş kalp atışını duyarızBenimde aynı doktor size kaç haftalık dedi
Benim 21 temmuz ama bugun tam 6 haftalık nasıl sizinki 7 haftalık anlayamadım siz öndenmi gidiyosunuz sat temmuz 3Biz sizinle gerçekten aynıymışızbenim de 22 temmuz ve 5. Gün embriyosu
Size kaç haftalık dediBenimde aynı doktor size kaç haftalık dedi
7 haftalıkken gelişiminin durduğunu öğrendik. Rahim içi problem ya da embriyo sağlıksızdır demişti doktor.Kaybınız hangi hafta olmuştu sorun neydi
Allahim Kimseye yaşatmasın benDede aynı sorun var 10 gun bekleyeceğiz ama sonuç değişirmi bilmjiyorum7 haftalıkken gelişiminin durduğunu öğrendik. Rahim içi problem ya da embriyo sağlıksızdır demişti doktor.
Bana 6 haftalık dedi ama iki hafta öncesi de 6 hafta dedi. Sonra ben dedim neden aynı tam kesin olmaz üç aylık olana kadar dedi doktorSize kaç haftalık dedi
Yaa inşallahBiz sizinle gerçekten aynıymışızbenim de 22 temmuz ve 5. Gün embriyosu
Son adet tarihiyle ilgili olabilir. Benimde 22 temmuz transfer 6+4 teyiz bugün.Benim 21 temmuz ama bugun tam 6 haftalık nasıl sizinki 7 haftalık anlayamadım siz öndenmi gidiyosunuz sat temmuz 3
Gidemedim canım. Yarın gitmeyi planlıyorummerhaba
gittiniz mi bugün doktora
Canım hep başından beri biri büyük biri çok küçük kesenin. Gelişimi devam ederse takip ederiz dedi. Kalp atışına gittiğimde küçük kaldığını gelişmediğini söyledi ve diğer kesenin kalp atışını dinletti. Kısacası diğeri gelişmediği için ikiz değil demek istedi. Ama benimde kafamda soru işaretleri. Yarın gidip hepsini tek tek soracağım. Yani o kese ne olacak peki orda? Kaybolacak mı alınacak mı? Doğru düzgün açıklama yapmıyor bazı doktorlar sinir oluyorum. Kerpetenle laf alıyorsun. Biz sormadan tane tane anlatın işte ne olacakSizin ikizdi değil mi
Kese Küçük kalmış gelişmemiş derken yani ne demek istedi dr canım benim de çoğul ondan merak ettim
Belki ötekinin de kalbi duyulurCanım hep başından beri biri büyük biri çok küçük kesenin. Gelişimi devam ederse takip ederiz dedi. Kalp atışına gittiğimde küçük kaldığını gelişmediğini söyledi ve diğer kesenin kalp atışını dinletti. Kısacası diğeri gelişmediği için ikiz değil demek istedi. Ama benimde kafamda soru işaretleri. Yarın gidip hepsini tek tek soracağım. Yani o kese ne olacak peki orda? Kaybolacak mı alınacak mı? Doğru düzgün açıklama yapmıyor bazı doktorlar sinir oluyorum. Kerpetenle laf alıyorsun. Biz sormadan tane tane anlatın işte ne olacak
Sat 5 temmuz. İmzada yazan haftayı söylüyorsanız 6+5 olduğu için 7. Haftanın içinde yazıyorduBenim 21 temmuz ama bugun tam 6 haftalık nasıl sizinki 7 haftalık anlayamadım siz öndenmi gidiyosunuz sat temmuz 3
Ben aslında Alle Klinik’te başladım ancak doktor Altunizade Acıbadem de yapıyor tüm operasyonları vs. İnş bir daha gitmeyiz o merkezlere. Tüm süreci baştan yaşayacağım diye çok korkuyorumYaa inşallahsiz hangi merkeze gidiyorsunuz benim İstanbul tüp bebek merkezi
Canjm bendede iki kese var birinin kalp atisi yok ilerlemezse kendi kendine kuculecekmjs müdahale olmayacak doktorum böyle anlattiCanım hep başından beri biri büyük biri çok küçük kesenin. Gelişimi devam ederse takip ederiz dedi. Kalp atışına gittiğimde küçük kaldığını gelişmediğini söyledi ve diğer kesenin kalp atışını dinletti. Kısacası diğeri gelişmediği için ikiz değil demek istedi. Ama benimde kafamda soru işaretleri. Yarın gidip hepsini tek tek soracağım. Yani o kese ne olacak peki orda? Kaybolacak mı alınacak mı? Doğru düzgün açıklama yapmıyor bazı doktorlar sinir oluyorum. Kerpetenle laf alıyorsun. Biz sormadan tane tane anlatın işte ne olacak
Canım naptin bugün kalp atisini dugacaktin gittinmi muayeneyemerhaba ben de7+3 üm ama bende de mide bulantım yok. hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi .
Merhaba canım. ben kalp atışını 12 gün önce duydum 6+2 deCanım naptin bugün kalp atisini dugacaktin gittinmi muayeneye