-
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
- #4.781
İlk mide ekşimesi gibi başlıyo sonra bulantıya dönüşüyo6+1 ama bulantı mı midem mi ekşiyo çözemiyorum
Hay Allah geçmiş olsun canım tekrarbu gün bende muayene oldum 3 hafta sonra gel dedi banada . kanama alanım büyümüş sürekli yat yürüme iş yapma dedi
siizn adınıza çok üzüldüm.ama elden gelen bişi yok malesef. hayırlısı böyleymiş demekki. anormal ise embriyo vücut kabul etmiyormuş kendini sonlandırıyormuş. umarım tez zamanda tekrardan sağlıklı bi hamilelik yaşarsınızArkadaşlar bende Temmuz ayında transfer olmuştum forumu okuyordum sürekli sonucum pozitif çıktığında o kadar sevinmiştim ki ama anladım ki o yolun başıymış bugün doktora gittiğimde bebeğimin kalp atışlarının durduğunu bilgisini aldım.Çok mutsuzum inanın yarın kürtaj olacağım bebeği genetik incelenecekmiş.
Arkadaşlar bende Temmuz ayında transfer olmuştum forumu okuyordum sürekli sonucum pozitif çıktığında o kadar sevinmiştim ki ama anladım ki o yolun başıymış bugün doktora gittiğimde bebeğimin kalp atışlarının durduğunu bilgisini aldım.Çok mutsuzum inanın yarın kürtaj olacağım bebeği genetik incelenecekmiş.
Hadi bakalimBenimde bugün kırmızya yakın akıntı oldu aynen devam dedi kestirmedi . Yarın kalp atışı . Olablyo demekki akıntılar
Çok üzücü gerçekten allah yardimciniz olsunArkadaşlar bende Temmuz ayında transfer olmuştum forumu okuyordum sürekli sonucum pozitif çıktığında o kadar sevinmiştim ki ama anladım ki o yolun başıymış bugün doktora gittiğimde bebeğimin kalp atışlarının durduğunu bilgisini aldım.Çok mutsuzum inanın yarın kürtaj olacağım bebeği genetik incelenecekmiş.
Teşekkür ederim canım.Bende Hakan Kıran a tüp bebek yaptırdım biz de onun sayesinde anne baba oldukSizde sağsalim kucağınıza alırsınız işallah
çıktın mı doktordanYarına kaydı randevum canım 11 de
İnş yarın duyarız
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için yok kontrole gittiğimde farkedildi artı bir kanama olmadı ama benim transferden sonra kırmızı 2 kere lekelenmem oldu hatta doktor pruluton diye bir iğne de ek olarak düşük olmasın tedbir amaçlı vuruluyordu.düşününce 2 3 gündür göğüs hassasiyetim eskisi gibi yoktu.İçinizi karartmayın İnşallah bebeğinizi sağlıkla mutlulukla kucağınıza alırsınız.siz farkettiniz mi kalbi durduğunu.herhangi bi kanama .yada sizde bi değişiklik oldu mu acaba.ben de 7.haftamdayım 17 temmuzda transfer olmuştum.çok korkuyorum ben de
Çok sağolun 8 haftalıkken kalbi durdu düşününce 2 3 gündür göğüs hassasiyetim yoktu onu farkettim.Benim daha önce lekelenmelerim oldu o yüzden düşük riski vardı rapor yatak istirahatı vermişti doktorum zaten.İnşallah bebeğinizi sağlıkla mutlulukla kucağınıza alırsınızÇok üzücü gerçekten allah yardimciniz olsunkac haftalikken durdu kalbi ve bir sey hissetmis miydiniz? Insallah sonraki transferinizde bebeginiz size sımsıkı tutunur saglikla
Çıktım canım moralim bozuk birinin kalp atisi yok diğerinin yavasçıktın mı doktordan
Zaman su gibi akıyo bir bakmışsınız ayaklanmış yaramazlığa başlamış bileTeşekkür ederim canım.Daha yolun başındayım, İnaşşallah
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için yok kontrole gittiğimde farkedildi artı bir kanama olmadı ama benim transferden sonra kırmızı 2 kere lekelenmem oldu hatta doktor pruluton diye bir iğne de ek olarak düşük olmasın tedbir amaçlı vuruluyordu.düşününce 2 3 gündür göğüs hassasiyetim eskisi gibi yoktu.İçinizi karartmayın İnşallah bebeğinizi sağlıkla mutlulukla kucağınıza alırsınız.
bozma moralini canım.vardır herşeyde bir hayır. inşallah kalp atışı hızlanır sağ salim kucağın alırsın.dünden beri benim de içimde kötü his var zaten kendimle ilgili. ya bi dahaki kontrolde kalp atılını duyamazsam diyeÇıktım canım moralim bozuk birinin kalp atisi yok diğerinin yavas
İnşallah canım dua ediyorumbozma moralini canım.vardır herşeyde bir hayır. inşallah kalp atışı hızlanır sağ salim kucağın alırsın.dünden beri benim de içimde kötü his var zaten kendimle ilgili. ya bi dahaki kontrolde kalp atılını duyamazsam diye
allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah.bi sonraki kontrolün ne zaman
kalbi atmayan için mi bu bekleme yoksa kalbi yavaş atan için demiİnşallah canım dua ediyorum
Sende bozma moralini inşallah güzel ilerler güzel haberler verirsin
29 ağustos eandevum 10 gun bekleyelim dedi
Yavas atanı takibe aldı canimkalbi atmayan için mi bu bekleme yoksa kalbi yavaş atan için demi
inşşallah can gelsin ona da atsın kalbi .moralini bozma.bozmaki bebege ters etki yapmasın canım. zor bi durum ama elden gelen bişi yok malesef.takdiri ilahi .dua edelim bol bol .başka çaremiz yokYavas atanı takibe aldı canim