2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

siizn adınıza çok üzüldüm.ama elden gelen bişi yok malesef. hayırlısı böyleymiş demekki. anormal ise embriyo vücut kabul etmiyormuş kendini sonlandırıyormuş. umarım tez zamanda tekrardan sağlıklı bi hamilelik yaşarsınız

siz farkettiniz mi kalbi durduğunu.herhangi bi kanama .yada sizde bi değişiklik oldu mu acaba.ben de 7.haftamdayım 17 temmuzda transfer olmuştum.çok korkuyorum ben de

Çok üzücü gerçekten allah yardimciniz olsun kac haftalikken durdu kalbi ve bir sey hissetmis miydiniz? Insallah sonraki transferinizde bebeginiz size sımsıkı tutunur saglikla

siz farkettiniz mi kalbi durduğunu.herhangi bi kanama .yada sizde bi değişiklik oldu mu acaba.ben de 7.haftamdayım 17 temmuzda transfer olmuştum.çok korkuyorum ben de
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için yok kontrole gittiğimde farkedildi artı bir kanama olmadı ama benim transferden sonra kırmızı 2 kere lekelenmem oldu hatta doktor pruluton diye bir iğne de ek olarak düşük olmasın tedbir amaçlı vuruluyordu.düşününce 2 3 gündür göğüs hassasiyetim eskisi gibi yoktu.İçinizi karartmayın İnşallah bebeğinizi sağlıkla mutlulukla kucağınıza alırsınız.

Çok üzücü gerçekten allah yardimciniz olsun kac haftalikken durdu kalbi ve bir sey hissetmis miydiniz? Insallah sonraki transferinizde bebeginiz size sımsıkı tutunur saglikla
Çok sağolun 8 haftalıkken kalbi durdu düşününce 2 3 gündür göğüs hassasiyetim yoktu onu farkettim.Benim daha önce lekelenmelerim oldu o yüzden düşük riski vardı rapor yatak istirahatı vermişti doktorum zaten.İnşallah bebeğinizi sağlıkla mutlulukla kucağınıza alırsınız

Çıktım canım moralim bozuk birinin kalp atisi yok diğerinin yavas
bozma moralini canım.vardır herşeyde bir hayır. inşallah kalp atışı hızlanır sağ salim kucağın alırsın.dünden beri benim de içimde kötü his var zaten kendimle ilgili. ya bi dahaki kontrolde kalp atılını duyamazsam diye
allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah.bi sonraki kontrolün ne zaman

İnşallah canım dua ediyorum
Sende bozma moralini inşallah güzel ilerler güzel haberler verirsin
29 ağustos eandevum 10 gun bekleyelim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…