2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Arkadaşlar bende Temmuz ayında transfer olmuştum forumu okuyordum sürekli sonucum pozitif çıktığında o kadar sevinmiştim ki ama anladım ki o yolun başıymış bugün doktora gittiğimde bebeğimin kalp atışlarının durduğunu bilgisini aldım.Çok mutsuzum inanın yarın kürtaj olacağım bebeği genetik incelenecekmiş.😪
Benimde ilk hamileliğim sizin gibi sonuçlanmıştı. Genetik teste göndermiştim bende, trizomi 16 çıkmıştı. Kürtajdan 5 ay sonra ikinci transferim de pozitif olmuştu ve kızım şuan 7 yaşında. Herşeyin bir zamanı var, sağlıksız gebeliği vücut devam ettirmiyor. Çok zor günler biliyorum yaşadım ve hiçbir şey teselli etmiyor. İnşallah rabbim sizede en kısa zamanda o sevinci yaşatır.

Çok sağolun 8 haftalıkken kalbi durdu düşününce 2 3 gündür göğüs hassasiyetim yoktu onu farkettim.Benim daha önce lekelenmelerim oldu o yüzden düşük riski vardı rapor yatak istirahatı vermişti doktorum zaten.İnşallah bebeğinizi sağlıkla mutlulukla kucağınıza alırsınız🙏🏻❤️
Lekelenme dediginiz kirmjzi kan seklinde miydi? Benim de kahverengi leke oldu ara ara dr yerlesmedendr dedi..sizin tekrar transferiniz ne zaman olucak belli mi dua edecegim sizin icin🤲icinizi ferah tutun yeter ki saglikli olsun simski tutunacaktir size

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için yok kontrole gittiğimde farkedildi artı bir kanama olmadı ama benim transferden sonra kırmızı 2 kere lekelenmem oldu hatta doktor pruluton diye bir iğne de ek olarak düşük olmasın tedbir amaçlı vuruluyordu.düşününce 2 3 gündür göğüs hassasiyetim eskisi gibi yoktu.İçinizi karartmayın İnşallah bebeğinizi sağlıkla mutlulukla kucağınıza alırsınız.🙏🏻❤️
Buraya yazmissiniz zaten tekrar sormusum ben ..siz de icinizi ferah tutun insallah hepimiz saglikla alacagiz kucagimiza bebeklerimizi🙏

• Beğen
Reactions: Dei
Herkese merhaba🙋🏻‍♀️
İyi haftalar diliyorum güzel haberler alacağımız 💞
7.haftaya girmek üzereyim. Bebeğin kalp atışlarını duyduk çok şükür. Doktor bu süreçte genel kontroller için bir sürü test istedi. Bu haftalarda yaptıranlar var mı merak ettim 🤗
merhaba hangi testleri istedi doktorunuz acaba?

Benimde ilk hamileliğim sizin gibi sonuçlanmıştı. Genetik teste göndermiştim bende, trizomi 16 çıkmıştı. Kürtajdan 5 ay sonra ikinci transferim de pozitif olmuştu ve kızım şuan 7 yaşında. Herşeyin bir zamanı var, sağlıksız gebeliği vücut devam ettirmiyor. Çok zor günler biliyorum yaşadım ve hiçbir şey teselli etmiyor. İnşallah rabbim sizede en kısa zamanda o sevinci yaşatır.
İnşallah çok teşekkür ederim desteğiniz için🙏🏻❤️Bu süreçte Rabbim isteyen herkese sağlıkla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin İnşallah. Allah sabrını veriyor ama zor bir süreç

Bazi bebeklerin kalp atisi yavas olur canim hic hic sakin moralini bozma bebek karninda buyudukce kalp atisi daha fazla olur insallah guzel haberler alirsin moralini bozma canim benim
İnş canim Allahım Kimsenin mutluluğunu yarıda bırakmasin allahim bebeklerimizi saglikla ilerlesin çok tsk ederim 🙏🙏🙏

• Beğen
Lekelenme dediginiz kirmjzi kan seklinde miydi? Benim de kahverengi leke oldu ara ara dr yerlesmedendr dedi..sizin tekrar transferiniz ne zaman olucak belli mi dua edecegim sizin icin🤲icinizi ferah tutun yeter ki saglikli olsun simski tutunacaktir size
Çok teşekkür ederim desteğiniz için🙏🏻❤️Benim bildiğim kahverengi kanamadan korkma diyorlar o rahimde beklemiş kan oluyor riskli değil aktif bir kanama değil diye duymuştum.tabiki herkesin süreci farklı sonuçta doktorlar daha iyi bilir.embriyo Genetikten geldikten sonra doktorumla değerlendirme yapacakmışız neden düştüğünü zaten kürtajdan sonra belli bir dönem önerilmiyor bildiğim kadarıyla nasipse kasımı bulur tahminim.Sizin bebeğiniz de sağlıkla mutlulukla gelsin İnşallah🙏🏻❤️

Çok teşekkür ederim desteğiniz için🙏🏻❤️Benim bildiğim kahverengi kanamadan korkma diyorlar o rahimde beklemiş kan oluyor riskli değil aktif bir kanama değil diye duymuştum.tabiki herkesin süreci farklı sonuçta doktorlar daha iyi bilir.embriyo Genetikten geldikten sonra doktorumla değerlendirme yapacakmışız neden düştüğünü zaten kürtajdan sonra belli bir dönem önerilmiyor bildiğim kadarıyla nasipse kasımı bulur tahminim.Sizin bebeğiniz de sağlıkla mutlulukla gelsin İnşallah🙏🏻❤️
Insallah canim cok tesekkur ederim ..kendine bu sureci tatil olarak gor diledigin gibi ye ic gez sacini boyat😊 bir sure sonra yapamiycaksin cogunu

• Beğen
Bugün kalp atışı dinledik şükür iyi geçti ilanlar aynen devam .doktor vajinal muayene etti yine ,neden dedim karnımdan bakmıyonuz . 8 aya kadar gözükmez karından dedi.🤔 Proluton üç günde bir vurulcam kırmızı akıntı olduğu için yat dinlen dedi hep. Ayın ikisine tekrar randevu verdi. On günde bir muayene oluyomuş gebelik takibi. Öyle dedi ben ayda bir bilyodum

Bugün kalp atışı dinledik şükür iyi geçti ilanlar aynen devam .doktor vajinal muayene etti yine ,neden dedim karnımdan bakmıyonuz . 8 aya kadar gözükmez karından dedi.🤔 Proluton üç günde bir vurulcam kırmızı akıntı olduğu için yat dinlen dedi hep. Ayın ikisine tekrar randevu verdi. On günde bir muayene oluyomuş gebelik takibi. Öyle dedi ben ayda bir bilyodum
Devletemi gidiyosunuz
acaba çok ilginç 4 hafta 5 günlükken karından ultrasonla keseyi gördük 10gün sonrada karından kalp atışını dinliycez Allah nasip ederse doktorum alttan muayene etmiyor. Karından istediğin gibi görülüyor senin doktorun neden öyle dedi acaba🤔

X