2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Çok teşekkür ederim 🙏 bana da istirahat dedi izin alıp geldim eve dinleniyorum Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah zorluklarla pozitif olunca insan herşeyden korkuyor🙏
her ne kadar tüp bebekle gebe kalmanın normal gebe kalan kadınlarla aynı riskleri taşıdığı söylensede bunun dogruluguna ınanmıyorummm...
cunku onlar hamıle kaldıkları gıbı doguruyorlar.

bizim ne kananamımız bıtıyor nede baska dertlerımız :KK43: kimse bizi normal gebe kalanla kıyaslamasın ben kızıyorum kıyaslayanlara. riskliyiz arkadaş bu böyle bilinee. risklii hatta doguma kadar riskliyiz.. bu korkutmak adına soylemıyorum ama bır gercek varkı bunu zaten kabullendık hepimiz.
:dua: tek dileğimm ve duam saglıkla dunya getırebılıcegım herseyın yolunda gıdecegı bır gebelık ve dogum...
eger kı benı yarı yolda bırakacaksa sevındırıpp ben burdayım dıyıp sonra zorluk cıkacaksaa olmasın varsın negatıfı göreyım hayırlısı dıyeyım...

yarın transferım var . ve 3 . transfer....

bu sefer kı dileğim bu yöndee kızçelerr :dua::KK200:

allah razı olsunnn cok tesekkur ederım şimdidenn. allah kabul etsın dularınızı okadar cok ıhtıyacım varkii. :dua: :KK200:
Merhaba, Sureclerımız aynıydı sizinle. 😊Benım de bır negatıfım bı kımyasalım var. Ama 3. Transferım 3 ay sonra olacak. Hayırlısı boyle dıyorum. İnş guzel haberı alırız sızden de, sağlıcakla da kucagına alırsın. 🙏🏻

Merhaba, Sureclerımız aynıydı sizinle. 😊Benım de bır negatıfım bı kımyasalım var. Ama 3. Transferım 3 ay sonra olacak. Hayırlısı boyle dıyorum. İnş guzel haberı alırız sızden de, sağlıcakla da kucagına alırsın. 🙏🏻
teşekkürrr ederiimmm :)
tamam takipleşelimm inşallah güzel haberler verelım bırbırmıze:KK200::anneadayı:

her ne kadar tüp bebekle gebe kalmanın normal gebe kalan kadınlarla aynı riskleri taşıdığı söylensede bunun dogruluguna ınanmıyorummm...
cunku onlar hamıle kaldıkları gıbı doguruyorlar.

bizim ne kananamımız bıtıyor nede baska dertlerımız :KK43: kimse bizi normal gebe kalanla kıyaslamasın ben kızıyorum kıyaslayanlara. riskliyiz arkadaş bu böyle bilinee. risklii hatta doguma kadar riskliyiz.. bu korkutmak adına soylemıyorum ama bır gercek varkı bunu zaten kabullendık hepimiz.
:dua: tek dileğimm ve duam saglıkla dunya getırebılıcegım herseyın yolunda gıdecegı bır gebelık ve dogum...
eger kı benı yarı yolda bırakacaksa sevındırıpp ben burdayım dıyıp sonra zorluk cıkacaksaa olmasın varsın negatıfı göreyım hayırlısı dıyeyım...

yarın transferım var . ve 3 . transfer....

bu sefer kı dileğim bu yöndee kızçelerr :dua::KK200:
Canım benim öyle güzel ifade etmişsin ki tüylerim diken diken oldu bu zorlukları yaşayan bizler birbirimizi anlayabiliriz 9 ay yat deseler yatarız ama normal hayatınıza dönün diyorlar dediğin gibi normal yolla hamile kalanlarla kıyaslanamayız bile Allah yardımcımız olsun 🙏
İnşallah transferin güzel geçer ve pozitifi görürsün dua et transfer esnasında Kün Fe Yekün ben böyle dedim hep 🙏

Merhaba, geçmiş olsun🌸Doktorunuza danışın bence, kötü bişey olma ihtimalinden dolayı değil. Bilgisi olsun, belki birşey önerir. Ben 2 hafta önce kanama yaşamıştım, doktorum kan sulandırıcı ilaçları kesti. Kese etrafında kanama alanı oluşmuş.
evet aynı sorunu bende yaşadım , benimde kan sulandırıcıyı kestiler

Yaaa oyle bisi mi varmis🤭vllahi bilmiyorum ki canim o an ekranda gorunce biraz algiladim ama ultrason resminden hic bisi anlamiom ben yani sarı işaretli yer mi kese oluyo? Yoksa o bebek mi dista siyah gorunen kese mi ? Yani isaretli yer bebek mi kese mi🤣
kız seni allah bildiği gibi yapsın 😂 işaretli olan bebek o balon gibi bebeğin içinde bulunduğu şey kese 😊

kız seni allah bildiği gibi yapsın 😂 işaretli olan bebek o balon gibi bebeğin içinde bulunduğu şey kese 😊
🤣🤣🤣🤣youtube da bi doktorun videosunu izledim azonce siyah yer kese degilmisbo ultrasonla bastirilan bi boslukmus ..sari ile isaretli yer bebek, onu cevreleyen cember kese imis 😬😬😬Ama o siyah yer degil yani kese adam oyle dedi yani🤭

X