- 7 Temmuz 2021
- 1.267
- 1.023
- 34
-
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
- #4.721
Şuan dediğiniz gibi bir durum yok şükürYani bence kan kirmiziya doner kesilmezse birakman mantikli sanki ama tabi sen bilirsin cnm
her ne kadar tüp bebekle gebe kalmanın normal gebe kalan kadınlarla aynı riskleri taşıdığı söylensede bunun dogruluguna ınanmıyorummm...Çok teşekkür ederimbana da istirahat dedi izin alıp geldim eve dinleniyorum Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah zorluklarla pozitif olunca insan herşeyden korkuyor
Gecmis olsun canimÇok teşekkür ederimbana da istirahat dedi izin alıp geldim eve dinleniyorum Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah zorluklarla pozitif olunca insan herşeyden korkuyor
Aynen canım insallah haftaya bende kesemi görürüm sabırsızlanıyorum valla her hafta birsey icin sabirsizlanmak da ne bilim zman geçmiyorbenimle aynı gün betası yaklaşık olan bi arkadaş vardı. onun ikiz tutmuştu. ama beta yüksekliği kesin ikiz anlamına gelmiyo demkki
Teşekkür ederim darısı isteyen herkese.allahin izniyle kalp atışlarını da bı duysam bı duysamm .şuan tek temennimmuhteşem bir haberrrrrrrrr :) gözünn aydınnnn canım
Benim 11. Gün 1601 13.gun 3981 di coguul gebelik oldu keseleri gördük şükürO zman beta degerinin yuksekligi cogul gebelik ile alakasi yok . Bende insallah haftaya salı gidicem kese bakacak doktor. Hayırlısı olsun inşallah saglikla hepimiz alalim kucagimiza
Merhaba, Sureclerımız aynıydı sizinle.allah razı olsunnn cok tesekkur ederım şimdidenn. allah kabul etsın dularınızı okadar cok ıhtıyacım varkii.
teşekkürrr ederiimmm :)Merhaba, Sureclerımız aynıydı sizinle.Benım de bır negatıfım bı kımyasalım var. Ama 3. Transferım 3 ay sonra olacak. Hayırlısı boyle dıyorum. İnş guzel haberı alırız sızden de, sağlıcakla da kucagına alırsın.
Bu kez her şey çok güzel olacakkızlaaaaarr yarın transferım varrrr :)
Canım benim öyle güzel ifade etmişsin ki tüylerim diken diken oldu bu zorlukları yaşayan bizler birbirimizi anlayabiliriz 9 ay yat deseler yatarız ama normal hayatınıza dönün diyorlar dediğin gibi normal yolla hamile kalanlarla kıyaslanamayız bile Allah yardımcımız olsunher ne kadar tüp bebekle gebe kalmanın normal gebe kalan kadınlarla aynı riskleri taşıdığı söylensede bunun dogruluguna ınanmıyorummm...
cunku onlar hamıle kaldıkları gıbı doguruyorlar.
bizim ne kananamımız bıtıyor nede baska dertlerımızkimse bizi normal gebe kalanla kıyaslamasın ben kızıyorum kıyaslayanlara. riskliyiz arkadaş bu böyle bilinee. risklii hatta doguma kadar riskliyiz.. bu korkutmak adına soylemıyorum ama bır gercek varkı bunu zaten kabullendık hepimiz.
tek dileğimm ve duam saglıkla dunya getırebılıcegım herseyın yolunda gıdecegı bır gebelık ve dogum...
eger kı benı yarı yolda bırakacaksa sevındırıpp ben burdayım dıyıp sonra zorluk cıkacaksaa olmasın varsın negatıfı göreyım hayırlısı dıyeyım...
yarın transferım var . ve 3 . transfer....
bu sefer kı dileğim bu yöndee kızçelerr
Zaman geçmiyor içimizdeki korkular bitmiyorAynen canım insallah haftaya bende kesemi görürüm sabırsızlanıyorum valla her hafta birsey icin sabirsizlanmak da ne bilim zman geçmiyor
evet aynı sorunu bende yaşadım , benimde kan sulandırıcıyı kestilerMerhaba, geçmiş olsunDoktorunuza danışın bence, kötü bişey olma ihtimalinden dolayı değil. Bilgisi olsun, belki birşey önerir. Ben 2 hafta önce kanama yaşamıştım, doktorum kan sulandırıcı ilaçları kesti. Kese etrafında kanama alanı oluşmuş.
kız seni allah bildiği gibi yapsınYaaa oyle bisi mi varmisvllahi bilmiyorum ki canim o an ekranda gorunce biraz algiladim ama ultrason resminden hic bisi anlamiom ben yani sarı işaretli yer mi kese oluyo? Yoksa o bebek mi dista siyah gorunen kese mi ? Yani isaretli yer bebek mi kese mi
hadi git al gel bebeğinikızlaaaaarr yarın transferım varrrr :)
kız seni allah bildiği gibi yapsınişaretli olan bebek o balon gibi bebeğin içinde bulunduğu şey kese
Benim 12. Gün 349 14.Gün 743 cıktı transferi 28 temmuzda yapıldı cift koyuldu 5. Gun embriyosuBenim 11. Gün 1601 13.gun 3981 di coguul gebelik oldu keseleri gördük şükür
Ağrılarım var bazen bıçak saplaniyor gibi oluyor gecen gece rahmimde bir ağrı oldu 10 dk sürdü esimi uyduracaktım sonra biranda kesildiZaman geçmiyor içimizdeki korkular bitmiyor
Nasılsın sende yerleşme kanaması gibi bişeyler oldu mu acaba
Canim siz ne yaptiniz bugun gidecektiniz sanirimGözün aydın canım. Tek mi çift mi peki kese?
evet işte bebeğin içinde bulunduğu balon gibi şey keseyoutube da bi doktorun videosunu izledim azonce siyah yer kese degilmisbo ultrasonla bastirilan bi boslukmus ..sari ile isaretli yer bebek, onu cevreleyen cember kese imis Ama o siyah yer degil yani kese adam oyle dedi yani