2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Ben transfer yaptırıp 1 saat dinlenip isbasi yaptım. Cok kendimi yormadım cok şükür oldu
peki bana yatınca bacaklarımı ındırıyorlar düz yat diyorlar ve hemen wc gıdebılırsın dıyorlar?
yok yatıcam dıyorum ama acayıp sıkısmıs olarak gelıyorum transferden kalkmak zorunda kalıyorum :KK43:
bir öneriniz varmı kızlar .
transferım perşembe

Bende hemsire lavaboya gidebilirsin dedi. 10 dk tuttum geldim yatağıma. Sonra hemsire gelip gidebilirsiniz dedi şaşırdım. Yarim saat kadar durup eve gittim 1 saat kadar dinlendim ayagimi uzatip sonra eczaneye gidip ilacimi aldim ve isyerine gectim .benim isim zuccaciye. Lavabo icinde merdiven inmem lazimdi allahim nasip ederse olur dedim ve lavabo icin de asagi inip durdum gun icerisinde . Ve işe 4 gun gittim 5. Gun izin idi . Rahat gecti hep dua ettim meryem suresi dinledim hergün .rabbim insallah sizde nasip eder

Bende hemsire lavaboya gidebilirsin dedi. 10 dk tuttum geldim yatağıma. Sonra hemsire gelip gidebilirsiniz dedi şaşırdım. Yarim saat kadar durup eve gittim 1 saat kadar dinlendim ayagimi uzatip sonra eczaneye gidip ilacimi aldim ve isyerine gectim .benim isim zuccaciye. Lavabo icinde merdiven inmem lazimdi allahim nasip ederse olur dedim ve lavabo icin de asagi inip durdum gun icerisinde . Ve işe 4 gun gittim 5. Gun izin idi . Rahat gecti hep dua ettim meryem suresi dinledim hergün .rabbim insallah sizde nasip eder
yanı transfer gunu işe mii gittiniiiizzzzz
ah ya ıste olacagı varsa oluyor
kacıncı gun embrıyosuydu

Merhaba kizlar çok sükur bugun bebegimin kalp atisini duydum.🙏Isteyenherkese nasip etsin allahim..kese icin doktorum biraz sekli ilginc olusmus dedi rahmin yapisiyla alakali olabilir bebek buyudukce duzelicektir dedi yani sanki sekil boyle boluncekmis de son anda bolunmemis gibi yani bu benim yorumum tabi benzer durum yasayan var mi duydunuz mu ya da

Merhaba kizlar çok sükur bugun bebegimin kalp atisini duydum.🙏Isteyenherkese nasip etsin allahim..kese icin doktorum biraz sekli ilginc olusmus dedi rahmin yapisiyla alakali olabilir bebek buyudukce duzelicektir dedi yani sanki sekil boyle boluncekmis de son anda bolunmemis gibi yani bu benim yorumum tabi benzer durum yasayan var mi duydunuz mu ya da
Maşallah maşallah arkadaşım çok sevindim darısı bizim kalp atışlarını inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Kalp atışlarını kaçıncı haftada duydunuz en erken.. 5+3 de ilk kontrolüm olacakda hcg değerimde ilk yüksekdi de erken duyabilir miyim diye düşündüm

Kizlar yarın kese gitcez nasip olursa ama bı sorum var .karnım şişti biraz benim .bu normal mi.bu arada hergun iki tane oksaparigne bir tane progestan iğne kullanıyorum daha diğer haplar haricinde .acaba ignelermi yapiyo yoksa ikiz olma ihtimali var o yüzden yavaştan karnimmi buyuyo
Merhaba naptınız kese gordunuz mü

Kizlar yarın kese gitcez nasip olursa ama bı sorum var .karnım şişti biraz benim .bu normal mi.bu arada hergun iki tane oksaparigne bir tane progestan iğne kullanıyorum daha diğer haplar haricinde .acaba ignelermi yapiyo yoksa ikiz olma ihtimali var o yüzden yavaştan karnimmi buyuyo
Benimde şiş sanki iki aylık gibi iğneler ilaçlar yapıyo sanırım canım

İkize dönebilr mi acaba canım ikiz mi olcak

peki bana yatınca bacaklarımı ındırıyorlar düz yat diyorlar ve hemen wc gıdebılırsın dıyorlar?
yok yatıcam dıyorum ama acayıp sıkısmıs olarak gelıyorum transferden kalkmak zorunda kalıyorum :KK43:
bir öneriniz varmı kızlar .
transferım perşembe
Transfere o kadar sıkışık girdim ki doktora “buraya yapabilirim, sedyenin aşağısında bezler varmış iyi bari” demiştim. Zaten transfer 2 dk falan sürdü, odaya geldiğimde bacaklarımı kasıyordum artık o kadar sıkışmıştım. Hemşire 5 dk sonra tuvaleti kullanabilirsiniz dedi. O 5 dk yı nasıl geçirdiğimi çok iyi hatırlıyorum. Tam 5 dk olduğunda yavaş hareketlerle kalkıp tuvalete gittim, en uzun tuvalette kalışlarımdan biriydi sanırım. Ama tuttu şükür 🙏🏻😇
Transfer öncesinde okumuştum, yarım saat - 1 saat yatakta yatıp öyle tuvaleye gidenler varmış. O çişi yarım saat tutmak bana göre değildi malesef. Yoksa hedefim onlar gibi uzun süre tutmaktı ama olmadı

Bir daha transfer yaptırsam bu sefer çok sıkışık olmam diye düşünüyorum. Sıkışık olmaktaki amaç sadece görüntüyü güzel alabilmek aslında. Veya hastaneye söylerim sürgü deniyor sanırım ondan koysunlar yatağa, hiç kalkmadan yapayım

Canım gittin mi doktora, dinledin mi kalp atışını. Biz gidemedik bugün eşimin işleri çok yoğundu, yarın sabah gideceğiz
Merhaba canim dinledik cok sukur dr gayet guzel kalp atisi dedi ama kesenin sekli bi degisik dedi o da rahmin yapisiyla ilgili olabilir bebek buyudukce duzelir dedi

Eklentiler

• Screenshot_20220816-184041_Gallery.jpg
    Screenshot_20220816-184041_Gallery.jpg
    34,6 KB · Görüntüleme: 59
X