2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Telefonuma hamile uygulaması indirdim ama hangi gün adet bitişi hangi gün konuldu iyice karıştı.yanlış hesaplıyo telefon doktor diyo altı haftalık cuma kalp atışı bakılcak inşallah tekrar sorcam. Doktor muayene edip koşa koşa çıktı inşallah bida böyle olmaz başta ne güzel ilgiliydi

Canim senin iste bir gariplik var. Hem yazdigin tarihlere gord 6 hafta olma ihtimali pek yok, max 5 hafta olabilir seninki su an. Hem de zaten 6 hafta olsa keseyi karindan cok rahat gorurdu, vajinal bakmasina gerek olmazdi.

Canim senin iste bir gariplik var. Hem yazdigin tarihlere gord 6 hafta olma ihtimali pek yok, max 5 hafta olabilir seninki su an. Hem de zaten 6 hafta olsa keseyi karindan cok rahat gorurdu, vajinal bakmasina gerek olmazdi.
Vallahi hislerime tercüman oldun canım benden sonra transfer bizden 3 gün 5 gün önce bile transfer olanların 6 hafta ve küsürlü değil çok garip bana 4 hafta 5 günlük olmasına rağmen karından baktı ayrıca doktorum yılların tecrübeli doktoru herkes çok memnun bende bi yanlışlık olduğunu düşünmüyorum

Bende 28. Gun transfer oldum 10 temmuz adet baslangic sistemde 4 hafta 6 gün çıkmakta bi kac uygulamaya yazdim ayni sekilde cıktı
Salı günü kese gitcez inşallah sanirum salı günü tam 5 haftalık olucak ona göre verdi galiba randevuyu ama emin değilim tabi o gün gidince ultrason fotosunda görürüm mutlaka

Canım sen neden üstüne alındın sende yanlışlık var denilmedi zaten .bende var benim doktorlarım da bir numara her şehirden oraya geliyolar . Yoğunluk tan bide geç saate gittik ondan ilginemedi cuma kalp atışı na gidcez o zmn öğrenicem

kızlar transfer tarihinizin üstüne 15 gün koyarak hesap yapın, benim doktorum bu şekilde hesaplanıyor demişti . ben 8 temmuzda transfer oldum 7+3 günlük hamileyim.

Ben de salı günü gideceğim kalp atışı için. Bende iki kese var ama biri önden diğeri geriden geliyor diye net birşey söylemedi. Bakalım hayırlısı olsun

kızlar transfer tarihinizin üstüne 15 gün koyarak hesap yapın, benim doktorum bu şekilde hesaplanıyor demişti . ben 8 temmuzda transfer oldum 7+3 günlük hamileyim.
Her doktor farklı hesaplıyor ya. Tüp bebek doktoruma göre 7+3 üm. Diğer doktoruma göre dediğin gibi o da transfere 15 gün ekliyor. O zamanda 6+5 oluyorum. Biz şimdi neye göre gelişimlerini takip edip, haftasıyla uyumlu mu diye bakacağız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…