- 11 Mayıs 2022
- 190
- 175
-
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
- #4.601
Bende anlamadım canım doktorun dediğine göre hareket etcem mecbur. Sende doktoruna sorup öğren iyice benceBenim transfer 28 temmuz adet baslangicida 13 temmuz .ne kadarlık oluyoruz biz şimdi nasıl hesaplaniyo
Bende 28. Gun transfer oldum 10 temmuz adet baslangic sistemde 4 hafta 6 gün çıkmakta bi kac uygulamaya yazdim ayni sekilde cıktıBenim transfer 28 temmuz adet baslangicida 13 temmuz .ne kadarlık oluyoruz biz şimdi nasıl hesaplaniyo
Canim senin iste bir gariplik var. Hem yazdigin tarihlere gord 6 hafta olma ihtimali pek yok, max 5 hafta olabilir seninki su an. Hem de zaten 6 hafta olsa keseyi karindan cok rahat gorurdu, vajinal bakmasina gerek olmazdi.Telefonuma hamile uygulaması indirdim ama hangi gün adet bitişi hangi gün konuldu iyice karıştı.yanlış hesaplıyo telefon doktor diyo altı haftalık cuma kalp atışı bakılcak inşallah tekrar sorcam. Doktor muayene edip koşa koşa çıktı inşallah bida böyle olmazbaşta ne güzel ilgiliydi
Vallahi hislerime tercüman oldun canım benden sonra transfer bizden 3 gün 5 gün önce bile transfer olanların 6 hafta ve küsürlü değil çok garip bana 4 hafta 5 günlük olmasına rağmen karından baktı ayrıca doktorum yılların tecrübeli doktoru herkes çok memnun bende bi yanlışlık olduğunu düşünmüyorumCanim senin iste bir gariplik var. Hem yazdigin tarihlere gord 6 hafta olma ihtimali pek yok, max 5 hafta olabilir seninki su an. Hem de zaten 6 hafta olsa keseyi karindan cok rahat gorurdu, vajinal bakmasina gerek olmazdi.
Salı günü kese gitcez inşallah sanirum salı günü tam 5 haftalık olucak ona göre verdi galiba randevuyu ama emin değilim tabi o gün gidince ultrason fotosunda görürüm mutlakaBende 28. Gun transfer oldum 10 temmuz adet baslangic sistemde 4 hafta 6 gün çıkmakta bi kac uygulamaya yazdim ayni sekilde cıktı
Evet ya çok doğruCanim senin iste bir gariplik var. Hem yazdigin tarihlere gord 6 hafta olma ihtimali pek yok, max 5 hafta olabilir seninki su an. Hem de zaten 6 hafta olsa keseyi karindan cok rahat gorurdu, vajinal bakmasina gerek olmazdi.
Canım sen neden üstüne alındın sende yanlışlık var denilmedi zaten .bende var benim doktorlarım da bir numara her şehirden oraya geliyolar . Yoğunluk tan bide geç saate gittik ondan ilginemedi cuma kalp atışı na gidcez o zmn öğrenicemVallahi hislerime tercüman oldun canım benden sonra transfer bizden 3 gün 5 gün önce bile transfer olanların 6 hafta ve küsürlü değil çok garip bana 4 hafta 5 günlük olmasına rağmen karından baktı ayrıca doktorum yılların tecrübeli doktoru herkes çok memnun bende bi yanlışlık olduğunu düşünmüyorum
Sende doktoruna sorup öğren iyice demişsinya onun için üstüme alındım canımBende anlamadım canım doktorun dediğine göre hareket etcem mecbur. Sende doktoruna sorup öğren iyice bence
İyide ben emin olmadığım için sordum sizin nasıl diye sende ben de emin değilim tarzı konuşmuşsun ondan yazdım öyleSende doktoruna sorup öğren iyice demişsinya onun için üstüme alındım canım
Şimdi tekrar baktım yazışmalara. Onu loves isimli arkadaşa yazdım canım kimi etiketliyosan cevap ona verilmiş oluyor. Etiket yoksa ortaya konuşmuş oluyoruzSende doktoruna sorup öğren iyice demişsinya onun için üstüme alındım canım
Afedersin canım benim ben çok yeniyim ona dikkat etmedim kusuruma bakma hakkını helal etŞimdi tekrar baktım yazışmalara. Onu loves isimli arkadaşa yazdım canım kimi etiketliyosan cevap ona verilmiş oluyor. Etiket yoksa ortaya konuşmuş oluyoruz
Ben de salı günü gideceğim kalp atışı için. Bende iki kese var ama biri önden diğeri geriden geliyor diye net birşey söylemedi. Bakalım hayırlısı olsunEvet doktorum yuzde bir ihtimal demisti ben sali gunu gidicem bakalim kalp atisi duyacagiz insallah sanmiyorum ikiz oldugunu..sizin deger kacti ve artis kac kati olmustuu..cok tesekkur edrrim size de hayirli olsun kotu dusunmeyin insallah saglikla kucaginiza alirsiniz bebislerinizi hayirlisiyla
Her doktor farklı hesaplıyor ya. Tüp bebek doktoruma göre 7+3 üm. Diğer doktoruma göre dediğin gibi o da transfere 15 gün ekliyor. O zamanda 6+5 oluyorum. Biz şimdi neye göre gelişimlerini takip edip, haftasıyla uyumlu mu diye bakacağız?kızlar transfer tarihinizin üstüne 15 gün koyarak hesap yapın, benim doktorum bu şekilde hesaplanıyor demişti . ben 8 temmuzda transfer oldum 7+3 günlük hamileyim.
Tebrik ederim rabbim kucağınıza almayı nasip etsinArkadaşlar bende kan testimi yaptırdım 1600 çıktı çok şükür
Kaçıncı gün bugün ilk nezaman öğrendim değerin kactiArkadaşlar bende kan testimi yaptırdım 1600 çıktı çok şükür