2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Haklisin canim her hastanede her merkezde farkli fiat var 30 .000 cok iyi yaa ben daha denk gelemedim ben il il geziyorum merkez konusunda yorgunluktan baska bir seye yaramadi bana.rabbim herkesin yar ve yardimcisi olsun
Gerçekten çok yüksek paralar vermişsin. Allahım emeklerinizi maddi manevi boş çıkarmasın İnşallah bu merkezler neler yaptılar böyle de bu kadar yüksek tuttu. Evet ilaçlar pahalı ama tanıdık eczacı olursa neredeyse yarı yarı düşüyor ki o haliyle bile eczane masrafımız yüksek oluyor. Gittiğiniz merkezlerin kendi ücreti çok yüksek sanırım

Reactions: Dei
Evet canim maalesef fiatlari yuksekti ama buparanin icinde ilaclarda var benim merkezin kendi eczaneside var biz ucreti merkeze odedik. Aminnnn canim insallallahh

Evet canim maalesef fiatlari yuksekti ama buparanin icinde ilaclarda var benim merkezin kendi eczaneside var biz ucreti merkeze odedik. Aminnnn canim insallallahh
İlaçlı olarak yorumladım zaten canım. Yine de çok pahalı. Resmen tezgah açmışlar. Kendiniz eczane bulup alsaydınız daha uygun olurmuş resmen. Çok kızıyorum böyle insanların manevi duygularını, korkularını böyle yüksek paralarla sömürenlere.

A
Aynen oyle canim . kuzenim eczaci benim bu tedavide abla ilaclari ben temin ederim merkezin eczanesinden almayin dedi doktora soyledim ilaclarimizi kendimiz alicaz bu sefer

Benim transfer sonuna kadar kullandigim ilaclar 7500 tl tuttu benim doktorum sadece estrofem hap, fitil ve oksapar igne verdi esas igneler cok tuttu ha bide kalca ignesi vardi gunde 1 tane cok degisik bir tedavi yasadim 1 hap 1 fitil

Allah isteyen herkesin kucağını boş birakmasin

Bende ilk tedavimde hicbisey bilmiyordum canim resmen sömürüĺ duk. Merkezde 3 kere kan aldilar kanin ucreti 150 tl 3 kere alindi sadece bir sey bakilacakti düşün sonra baska masraflar cikti. Eften puften seylere para ödedik. Ikincisinde gözümüz acildi tecrube kazandik bu sefer baska sorunlar cikti.biz misafirnede kaldik 2.merkezde ucrete dahil dediler cikarken misafirhane parasinida odedik hic ugrasamadik valla alinbuyrun dedik zaten sorunlar bitmedi. Anlayacagin manevi butun merkezler somurdu.rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah. kolay deil canimizi disimize katiyoruz biz o paralari kazanmak icin.

Benim değerime 2 kere bakılmıştı ondan çağırmadı o zaman ben ayın 22’nde gideceğim.Maşallah süper canım çok sevindim

Allah ıslah etsin onları. Heleki karşılarında aman birşey olmaz alırız, öderiz, vsss doktor ne derse onu yapanı da buldular mı sömürüyorlar. Dualarım seninle canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…