2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

18 ağustos haftaya perşembe benim ikinci kesenin kalp atisi dün duyulmamışti onun için haftaya verdi randevuyu inş duyulur sağlıklıdır inş 🙏🙏🙏
Insallah hersey cok guzel gider senin icin❤❤🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 benim yegenlerimdede oyle olmustu 3 taneydi oglanlar biri dogumda öldü neyse ilk kese gormede biri gorundu ikincisinin kalp atisi duyulmuyor dediler biz şok tabi 2 yi duyunca sonraki hafta duyuldu cok şükür ikizlerde olabiliyor demisti doktor hatta 3.mercimek ikincinin arkasina saklanmisti sen icini rahat tut canim benim

Insallah hersey cok guzel gider senin icin❤❤🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 benim yegenlerimdede oyle olmustu 3 taneydi oglanlar biri dogumda öldü neyse ilk kese gormede biri gorundu ikincisinin kalp atisi duyulmuyor dediler biz şok tabi 2 yi duyunca sonraki hafta duyuldu cok şükür ikizlerde olabiliyor demisti doktor hatta 3.mercimek ikincinin arkasina saklanmisti sen icini rahat tut canim benim
Çok tsk ederim canım hepimizin bebekleri saglikla doğsun 🙏
İkincisi ilk kese görmede görülmemişti geride geliyor biraz ben inanıyorum kns ikiside sağlıklı 🙏🙏🙏

• Beğen
Reactions: Dei
İyi akşamlar arkadaşlar bende bu ay tüp Bebek tedavisi başladim bugün âdetin 2. Günü ve alttan muayene etti 2 tane 10 mm yumurta gördü diğerleri küçük dedi. Gonalf başladık 4 gün boyunca kullanacağım sizler Arasında bunu kullanip fazla yumurtasu gelisen var mı endiselerim var 😐😐 var mı benim gibi olanlar azıcık dertleselim 😁

X