2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Aile hekimine gittim sabah. Gece o kadar sisti ki lenf mi bademcik mi anlayamadik. Aile hekimi kullandigim ilaclardan dolayi bogazda ödem olustugunu ve artabilecegini soyledi. Merkezi arayarak bilgi verdim. Hemsire anestezi nedeniyle oldugunu soyledi. Artarsa tekrar aramami soylediler. Gargara vermisti aile hekimi, doktoruma soracaklar.

Canim cok fazla hormon aliyoruz onun etkisiyle cinsel istek artiyor bende de oluyor arada ayni seu birsey olcagni sanmiyorum

Laparoskopi de aldıgım anestezıden bende de ağzımda yara oldu bıkac gun bogazımda agrı oldu. Tabı sızın yıne sormanız ıyı olmus.

Aynıyım canım zorluyorum bende ve hala devam ediyor en sevdiğim kahvaltı ve ben yapamıyorum yemek ise bir iki lokma meyve rahatlatıyor benide

Laparoskopi de aldıgım anestezıden bende de ağzımda yara oldu bıkac gun bogazımda agrı oldu. Tabı sızın yıne sormanız ıyı olmus.
Evet cnm benimde dilimde buyuk bir yara oldu. Ve bogazim cok sisti. Bademcik mi, lenf mi anlayamadim. Kulagima da siddetli vurdu. Gece su akacak kadar yer kalmisti. 2 kere gargara yaptim mecburen. Astim ilaclarimi biraktigimdan burun nefesi iptal zaten, bogazimda kapaninca cok zor oldu. Benim 5.kez anestezi alisim. Daha once 3 ameliyat gecirdim ama hic boyle olmamisti. O yuzden ne oldugunu anlayamadim. Gece tekrar sismezse su an daha iyi durumda. Bol su icmek disinda bi secenek yok galiba.

Nasılsın gittin mi doktora keseler göründü mü neler yaptınız
Gittim canım tekrar değer ölçüldü daha transfer yapılmalı 14. Gün bugün ya keseler 6 gün sonra görünecek değere bakıldı son kez ne durumdayız diye 3998 çıktı bhgc değerim .ilaçlara devam edicem 12. Haftaya kadar şükürler olsun problem yok herşey yolunda .siz naptiniz

Merhaba
Ne testleri istemiş doktorunuz benden kimse istemedi acaba doğru dr ile mi devam ediyorum
Sizin çoğul mu gebeliğiniz yaşınız ileri mi
Merhaba 31yaşındayım, tek gebelik. Bir sürü anlamadığım tıp dilinde değerler vardı. Anlayabildiğim kadarıyla vitaminlere, şekere falan bakılmış. Açıkçası doktor sorun yok diyince ben de araştırmadım bakılan değerleri.

Çok tskederi. Canım şükürler olsun
Senin haberinde heyecanla bekliyorum çıkınca yaz hemen
yazarım tabi benim transferim 17 temmuzdu seninde 16 temmuz du sanırım
kese için gitmedim ben hiç bugün ilk kez gidicem.acaba kalp atışı benim de duyulur mu yaa .çok heyecanlandım bak şimdi

Doktorunuza sorarak iyi yapmışsınız. Çok geçmiş olsun Benim de ameliyatlarımdan sonra boğaz ağrım çok olmuştu. Doktorlar anesteziden olduğunu söylemişlerdi. Bir iki güne geçmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…