- 12 Ocak 2013
- 1.470
- 1.433
-
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
- #4.481
Aile hekimine gittim sabah. Gece o kadar sisti ki lenf mi bademcik mi anlayamadik. Aile hekimi kullandigim ilaclardan dolayi bogazda ödem olustugunu ve artabilecegini soyledi. Merkezi arayarak bilgi verdim. Hemsire anestezi nedeniyle oldugunu soyledi. Artarsa tekrar aramami soylediler. Gargara vermisti aile hekimi, doktoruma soracaklar.Bugun anestezili transfer oldum. Aksama dogru bogaz agrisi basladi. Agiz yarasi olustu ve bogaz lenf bezlerim sisti. Epey agri yapiyor, ozellikle kulagima da agri vuruyor. Onceki sayfalara bakamadim. Doktora haber vermek gerekiyor mu? Ya da gecmesi icin ne yapabilirim.
Canim cok fazla hormon aliyoruz onun etkisiyle cinsel istek artiyor bende de oluyor arada ayni seu birsey olcagni sanmiyorumKızlar ayıp olucak ama türlü türlü rüyalar görüyorum korkuyorum birşey olcak diye doktora sormaya utanıyorum. Kasıklarım da ağrıyla uyanıyorum. Doktor en son transferden sonra ilişki yok dedi bida sormadık öyle gidiyor. Ama rüyada rahatlama oluyo ve sancıyla uyanıyorum . psikolojik mi hormonlar mı . Artık etkilenmeye başladım böyle olan var mı
Canimmmı ben muayeneden çıktım ikiz mis jki kese gorundumerhaba canım
evet bugün 17:20 de randevum haberleşelim tabii çok heyecanlıyım
MAŞALLAAHH İKİZLERRRR HARİKACanimmmı ben muayeneden çıktım ikiz mis jki kese gorundubirinin kalp atisi duyuldu diğerlerinden geliyor jnsallah ikiside sağlıklı ilerler
Laparoskopi de aldıgım anestezıden bende de ağzımda yara oldu bıkac gun bogazımda agrı oldu. Tabı sızın yıne sormanız ıyı olmus.Aile hekimine gittim sabah. Gece o kadar sisti ki lenf mi bademcik mi anlayamadik. Aile hekimi kullandigim ilaclardan dolayi bogazda ödem olustugunu ve artabilecegini soyledi. Merkezi arayarak bilgi verdim. Hemsire anestezi nedeniyle oldugunu soyledi. Artarsa tekrar aramami soylediler. Gargara vermisti aile hekimi, doktoruma soracaklar.
Tsk ederim canimMAŞALLAAHH İKİZLERRRR HARİKA
DİĞERİNİNKİ NE ZAMAN DUYULACAKMIS
VE ILK KAN TESTI SONUCUN NE CIKMISTI
Hayır canım beta çok yüksek ilerlemesi 224 536 1225 3040 dı sanırım ultrasonda gördük biz belki tek yumurta ikizi olduğu için beta 2 kat ilerlemiştirMerhaba beta hcg değeriniz neydi ikiz olduğunu hemen anladınız mı
Aynıyım canım zorluyorum bende ve hala devam ediyor en sevdiğim kahvaltı ve ben yapamıyorum yemek ise bir iki lokma meyve rahatlatıyor benideBen de yemek yemek istemiyorum ne yesem kötü oluyorum benim 7+5 de başladı. Beyaz leblebi tuzlu kraker baş ucumda sürekli mide asidim artıyor ve en sevdiğim şeyleri yiyemiyorum. Et, balık ve yumurta yiyememeye başladım
5.haftamda başladı canım herşeyden içtiğim sudan tiksindim önce ama hemen ilaç kullandım düzenli bulantılarım kesildi ama tiksinme devam ediyor bişey yiyip içmede zorlanıyorumİlk bulantılarınız belirtileriniz ne zaman başladı peki
Normalde ikizlerin daha yüksek oluyor betasıHayır canım beta çok yüksek ilerlemesi 224 536 1225 3040 dı sanırım ultrasonda gördük biz belki tek yumurta ikizi olduğu için beta 2 kat ilerlemiştir
Benim 12. Gün 526 çıktı çift embriyo konuldu o yüzden merak ediyorum doktor ikiz olabilir yüksek ihtimal dedi ama 2 hafta sonra çağırdı beni günler geçmiyorNormalde ikizlerin daha yüksek oluyor betası
Evet cnm benimde dilimde buyuk bir yara oldu. Ve bogazim cok sisti. Bademcik mi, lenf mi anlayamadim. Kulagima da siddetli vurdu. Gece su akacak kadar yer kalmisti. 2 kere gargara yaptim mecburen. Astim ilaclarimi biraktigimdan burun nefesi iptal zaten, bogazimda kapaninca cok zor oldu. Benim 5.kez anestezi alisim. Daha once 3 ameliyat gecirdim ama hic boyle olmamisti. O yuzden ne oldugunu anlayamadim. Gece tekrar sismezse su an daha iyi durumda. Bol su icmek disinda bi secenek yok galiba.Laparoskopi de aldıgım anestezıden bende de ağzımda yara oldu bıkac gun bogazımda agrı oldu. Tabı sızın yıne sormanız ıyı olmus.
Nasılsın gittin mi doktora keseler göründü mü neler yaptınızYarın sabahtan gidicem canım ben
ayyyyyyyyyyyyyyy çok sevindim hayırlısı ile allah kucağına almayı nasip etsinCanimmmı ben muayeneden çıktım ikiz mis jki kese gorundubirinin kalp atisi duyuldu diğerlerinden geliyor jnsallah ikiside sağlıklı ilerler
Gittim canım tekrar değer ölçüldü daha transfer yapılmalı 14. Gün bugün ya keseler 6 gün sonra görünecek değere bakıldı son kez ne durumdayız diye 3998 çıktı bhgc değerim .ilaçlara devam edicem 12. Haftaya kadar şükürler olsun problem yok herşey yolunda .siz naptinizNasılsın gittin mi doktora keseler göründü mü neler yaptınız
Çok tskederi. Canım şükürler olsunayyyyyyyyyyyyyyy çok sevindim hayırlısı ile allah kucağına almayı nasip etsin
benim 17:20 de randevum çok heycanlıyım çok
Merhaba 31yaşındayım, tek gebelik. Bir sürü anlamadığım tıp dilinde değerler vardı. Anlayabildiğim kadarıyla vitaminlere, şekere falan bakılmış. Açıkçası doktor sorun yok diyince ben de araştırmadım bakılan değerleri.Merhaba
Ne testleri istemiş doktorunuz benden kimse istemedi acaba doğru dr ile mi devam ediyorum
Sizin çoğul mu gebeliğiniz yaşınız ileri mi
yazarım tabi benim transferim 17 temmuzdu seninde 16 temmuz du sanırımÇok tskederi. Canım şükürler olsun
Senin haberinde heyecanla bekliyorum çıkınca yaz hemen
Doktorunuza sorarak iyi yapmışsınız. Çok geçmiş olsunAile hekimine gittim sabah. Gece o kadar sisti ki lenf mi bademcik mi anlayamadik. Aile hekimi kullandigim ilaclardan dolayi bogazda ödem olustugunu ve artabilecegini soyledi. Merkezi arayarak bilgi verdim. Hemsire anestezi nedeniyle oldugunu soyledi. Artarsa tekrar aramami soylediler. Gargara vermisti aile hekimi, doktoruma soracaklar.