2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

yazarım tabi benim transferim 17 temmuzdu seninde 16 temmuz du sanırım
kese için gitmedim ben hiç bugün ilk kez gidicem.acaba kalp atışı benim de duyulur mu yaa .çok heyecanlandım bak şimdi
Evet canım 16temmuz
Duyulmassa canini sıkma benimki bile çok erken çağırmız dedi doktar gozle görülüyordu kalp atisi ama ses olarak çok duyulmadı henüz bizimki icin çok erken ama jns duyarsın canım benim çok heyecanlandım senin jcinde yakinmi hastanen hangi ildesin

Evet canım 16temmuz
Duyulmassa canini sıkma benimki bile çok erken çağırmız dedi doktar gozle görülüyordu kalp atisi ama ses olarak çok duyulmadı henüz bizimki icin çok erken ama jns duyarsın canım benim çok heyecanlandım senin jcinde yakinmi hastanen hangi ildesin
İstanbuldayım ben .yakın hastanem

Canim dun unuttum soylemeyi ayni durum benim arkafasimin basina geldi ilk testi 200 cikmisti ikincisi 50 cikmisti ne aglamisti kimyasal oldu diye zor teselli etmistik ayy varya onu ikna etmek icin akla karayi secmistik baska bir yerde test yaptirmaya goturduk ertesi gundu sanirsam baya yukselm8s megersek 2.labratuvarda sorun varmis olabiliyor maalesef hic canini sıkma bebislerin seninle. Maalesef isini iyi yapmayan boyle labaratuvarlar yuzunden stres yasayabiliyor insan. Arkadasimi ikna etmeseydik ilaclarini birakacakti belkide bebekler yaşamayacaktı. Neyseki 4 bitti 5.ayina girdi . Demem o ki can8m sen 2 gun sonra goruceksin bak degerlerin cikicak
Doktorum bugün test istemişti o yüzden bugün kan verdim 1000 üzeri yazıyor sonuçta net bir değer yok ama çok şükür 1 günde değer yükselmiş size de teşekkür ederim içimi rahatlattiginiz için 🥰🥰

• Beğen
Reactions: Dei
Doktorum bugün test istemişti o yüzden bugün kan verdim 1000 üzeri yazıyor sonuçta net bir değer yok ama çok şükür 1 günde değer yükselmiş size de teşekkür ederim içimi rahatlattiginiz için 🥰🥰
Canim benim şükür bak baya çoğalmış cogul bile olabilir bebislerini saglicakla dogurmani nasip etsin rabbim doya doya hamileliginin tadini cikar🧿🧿🧿🧿❤❤🥰🥰🥰

Kızlar 👋🏻 selam
Dün kontrolüm vardı herşey iyi hoş fakat doktorum çoğul gebeliklerde 2li 3lü Test yapılmadığını ancak istediğim taktirde ABD ya gönderilen anneden alınan bir kan testinin yapıldığını (500$) söyledi ve bu test ile bebeklerde bir anomali olup olmadığı ve cinsiyetlerinin öğrenilebileceğini söyledi.
Bu testi yaptıran var mı aranızda ? Kafam karıştı da
Merhaba, Benimki çoğul gebelik değil ama kan testini bana da söyledi doktorum herhangi bir olumsuzluk olup olmadığını belirtiyormuş test ve erkenden de cinsiyeti belirliyorlarmış bu sayede

• Beğen
Merhaba, Benimki çoğul gebelik değil ama kan testini bana da söyledi doktorum herhangi bir olumsuzluk olup olmadığını belirtiyormuş test ve erkenden de cinsiyeti belirliyorlarmış bu sayede
Evet canım
Ben biraz düşündüm sanırım kan testini yaptırmamaya karar verdim
Çünkü çoğul gebelikte kandan pek birşey anlaşılmaz diyor nette bazı doktorlar haklılar da sanki
Sadece ense kalınlığı ,burun kemiği, şeker yüklemesi, detaylı ultrason vs yani rutinler dışına pek çıkmayı düşünmüyorum aksi bir durum olmadıkça

• Beğen
Evet canım 16temmuz
ciktim doktordan simdi.tek kese görüldü.kalp arisni da duyduk canim

Hayır canım beta çok yüksek ilerlemesi 224 536 1225 3040 dı sanırım ultrasonda gördük biz belki tek yumurta ikizi olduğu için beta 2 kat ilerlemiştir
Sizin tek yumurta ikizi mi😇🧿 benim de beta yuksek diye ikiz olma ihtimali konusuldu pzt.gtcrm bakalim ama tek yum ikizi cook zayif ihtimalmis..sizin de tek embriyo mu konulmusti

Hayır canım beta çok yüksek ilerlemesi 224 536 1225 3040 dı sanırım ultrasonda gördük biz belki tek yumurta ikizi olduğu için beta 2 kat ilerlemiştir
Sizin tek yumurta ikizi mi😇🧿 benim de beta yuksek diye ikiz olma ihtimali konusuldu pzt.gtcrm bakalim ama tek yum ikizi cook zayif ihtimalmis..sizin de tek embriyo mu konulmusti

Herkese merhaba.
Heyecanlı bekleyiş içindeyim tüp bebekte ilk denemem. 15 haziranda yumurtalarım toplandı. 28 tane toplandı 14 ü döllendi. 5. Güne 2 tane ulaşabildi. Gelişimi geriden gelenler 6.güne kadar takip edildi ve 6. Gün de 6 tane embriyo donduruldu. Opudan 5 gün sonra adet oldum. Kontrole gittiğimde her şeyin normal olduğu hormon seviyelerinin normale döndüğü söylendi ve transfere hazırlık için başladık. Estrofem coraspirin ve bir de vitamin verdi doktorum. 1 temmuzda kontrolüm var 5-6 temmuz gibi transfer planlanıyor. Temmuzda transfer yaptıracaklarla beraber bu heyecanlı bekleyişi beraber geçirelim istedim. Allahım bu zorlu yollardan geçen anne olmayı isteyen herkese içinde bana da sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Acaba tup bebek ne kadar tuttu

İlden ile hastaneden hastaneye değişir 30bini buldu ve hala eczane masraflari devam ediyor
Haklisin canim her hastanede her merkezde farkli fiat var 30 .000 cok iyi yaa ben daha denk gelemedim ben il il geziyorum merkez konusunda yorgunluktan baska bir seye yaramadi bana.rabbim herkesin yar ve yardimcisi olsun

Haklisin canim her hastanede her merkezde farkli fiat var 30 .000 cok iyi yaa ben daha denk gelemedim ben il il geziyorum merkez konusunda yorgunluktan baska bir seye yaramadi bana.rabbim herkesin yar ve yardimcisi olsun
Allahim doğru zamanda doğru hastaneye yoneltsin ins 🙏🙏🙏ben çok dua ettim böyle allahim seninde yolunu acik etsin canim

• Beğen
X