2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

18 ağustos haftaya perşembe benim ikinci kesenin kalp atisi dün duyulmamışti onun için haftaya verdi randevuyu inş duyulur sağlıklıdır inş
Insallah hersey cok guzel gider senin icin❤❤ benim yegenlerimdede oyle olmustu 3 taneydi oglanlar biri dogumda öldü neyse ilk kese gormede biri gorundu ikincisinin kalp atisi duyulmuyor dediler biz şok tabi 2 yi duyunca sonraki hafta duyuldu cok şükür ikizlerde olabiliyor demisti doktor hatta 3.mercimek ikincinin arkasina saklanmisti sen icini rahat tut canim benim

Çok tsk ederim canım hepimizin bebekleri saglikla doğsun
İkincisi ilk kese görmede görülmemişti geride geliyor biraz ben inanıyorum kns ikiside sağlıklı

Reactions: Dei
İyi akşamlar arkadaşlar bende bu ay tüp Bebek tedavisi başladim bugün âdetin 2. Günü ve alttan muayene etti 2 tane 10 mm yumurta gördü diğerleri küçük dedi. Gonalf başladık 4 gün boyunca kullanacağım sizler Arasında bunu kullanip fazla yumurtasu gelisen var mı endiselerim var var mı benim gibi olanlar azıcık dertleselim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…