- 30 Aralık 2021
- 100
- 103
- 38
-
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
- #4.541
Canim benimde 23 unde gidicem kontrole .ilaclara devam dedilerBenim değerime 2 kere bakılmıştı ondan çağırmadı o zaman ben ayın 22’nde gideceğim.Maşallah süper canım çok sevindim
Evet aynen katılıyorumCumaya bişi kalmadı, iyi düşünelim iyi olsun
Emeklerimiz karşılıksız kalmasın inşallah
Cok teşekkür ederim canim benim amin rabbim dualarini kabul etsin❤❤❤Allah ıslah etsin onları. Heleki karşılarında aman birşey olmaz alırız, öderiz, vsss doktor ne derse onu yapanı da buldular mı sömürüyorlar. Dualarım seninle canım benim
amin inşallah hepimizinki inşallah sağlıkla büyür sağ salim doğarlarÇok şükür canım sqglikla büyüsün inş
Amin canim insallah birsonraki randevun ne zamanamin inşallah hepimizinki inşallah sağlıkla büyür sağ salim doğarlar
çok sağol canım .darısı isteyen herkeseCok şükürrabbim saglicakla dogum nasipsin bundan sonrasinda
22.08.22 pazartesi canımAmin canim insallah birsonraki randevun ne zaman
Benimde çarşamba kalp atışı randevusu. İnşallah bu sefer duyarım. Yıllardır hasretiz.18 ağustos haftaya perşembe benim ikinci kesenin kalp atisi dün duyulmamışti onun için haftaya verdi randevuyu inş duyulur sağlıklıdır inş
İnş canimBenimde çarşamba kalp atışı randevusu. İnşallah bu sefer duyarım. Yıllardır hasretiz.
Insallah hersey cok guzel gider senin icin❤❤18 ağustos haftaya perşembe benim ikinci kesenin kalp atisi dün duyulmamışti onun için haftaya verdi randevuyu inş duyulur sağlıklıdır inş
Amiiinnnnn insallahhhh o kadar mutlu oluyorumki hamile haberlerinizi duydugumda icim kipir kipir oluyor sizler icin❤❤❤❤❤çok sağol canım .darısı isteyen herkese
Çok tsk ederim canım hepimizin bebekleri saglikla doğsunInsallah hersey cok guzel gider senin icin❤❤benim yegenlerimdede oyle olmustu 3 taneydi oglanlar biri dogumda öldü neyse ilk kese gormede biri gorundu ikincisinin kalp atisi duyulmuyor dediler biz şok tabi 2 yi duyunca sonraki hafta duyuldu cok şükür ikizlerde olabiliyor demisti doktor hatta 3.mercimek ikincinin arkasina saklanmisti sen icini rahat tut canim benim
Transferimiz seninle aynı gün olmuştu canım. 6+2İnş canim
Kaçıncı haftadasin
Aynen oyle canimÇok tsk ederim canım hepimizin bebekleri saglikla doğsun
İkincisi ilk kese görmede görülmemişti geride geliyor biraz ben inanıyorum kns ikiside sağlıklı
Adet rarihinmi baz alındı benim 27 haziran adet tarihim ona gore hesapladı doktorum 6+4Transferimiz seninle aynı gün olmuştu canım. 6+2
Evet canım sat a göre söylediler. benim de 28 haziranAdet rarihinmi baz alındı benim 27 haziran adet tarihim ona gore hesapladı doktorum 6+4
Kalp artışından haberdar et canım inş gümbür gümbür gelir sesiEvet canım sat a göre söylediler. benim de 28 haziran
ayy ne güzel hepimizn aynı günlerde hepimiz pozitifi gördük bende 6+3 ümEvet canım sat a göre söylediler. benim de 28 haziran