İyiyim çok şükürİyiyim aşkom sen nasılsın?
Hadi inşallah aşkomİyiyim çok şükür
Bana bugün mesaj geldi.Patoloji sonucunuz çıktı diyeEşim işteydi gitmiş.Meğer smear çıkmış
Diğeri haftaya çıkar demişlerUmarım çıkar
İnşaallah aşkom bakalım ne çıkacakHadi inşallah aşkomçıksın da kutlayalım.
Kolaylıkla giderilecek bir şey olacak inşallah aşkomİnşaallah aşkom bakalım ne çıkacak
Tedavi etsinler beni bir şey yok deyip yollamasınlarKolaylıkla giderilecek bir şey olacak inşallah aşkom
Sanmam aman yokTedavi etsinler beni bir şey yok deyip yollamasınlar
Umarım :)Sanmam aman yok
İnşallahUmarım :)
GünaydınGünaydınlar hanımlar.
Jenna16 bimde akıllı saat var bugün 109 lira bak istersen sende istiyordun adetolarak az geliyor.
Günaydınlar,kesin bitmiştirde arada geliyormuş öyle,dün akşam gördüm tv'de sabah 8.30 da dikildim hemen adamın biri 2 tane aldı birini ben aldım bitti .Günaydınbitmiştir bile bizim burda ,9da açılıyor
Takip etmek lazım evet,eve yakın alırdım ben de,görmedimGünaydınlar,kesin bitmiştirde arada geliyormuş öyle,dün akşam gördüm tv'de sabah 8.30 da dikildim hemen adamın biri 2 tane aldı birini ben aldım bitti .
Reklamda verdi o zaman gördüm sabahta hemen gittim.Takip etmek lazım evet,eve yakın alırdım ben de,görmedim
Ben tv izlemiyorum ,bazen nette reklamları denk geliyor, bu sefer gelmedi ,bir daha ki sefere inşallahReklamda verdi o zaman gördüm sabahta hemen gittim.