• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif 2022 Ramazan İftar Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan İftar Sofraları ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    436
  • Anket Kapalı .
Helloooo kiraz çiçeğim 🌺🍒🥰☺️
nasılsınız kuzular 🥰 arada bir bakıp çıkıyorum 😊 ben iyiyim çok şükür, ara tatilde hastalığın uzmanı olan İzmir'deki doktorlara gittim, ikisi de geçmiş, gitmiş, kafana takmanı gerektiren bir şey yok dedi, daha da rahatladım çok şükür 🙏 öpüyorum hepinizi canlar ,hayırlı ramazanlar hepinize 🤗😘😘😘

nasılsınız kuzular 🥰 arada bir bakıp çıkıyorum 😊 ben iyiyim çok şükür, ara tatilde hastalığın uzmanı olan İzmir'deki doktorlara gittim, ikisi de geçmiş, gitmiş, kafana takmanı gerektiren bir şey yok dedi, daha da rahatladım çok şükür 🙏 öpüyorum hepinizi canlar ,hayırlı ramazanlar hepinize 🤗😘😘😘
Çok şükür canım Çok şükür :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :nazar::nazar::nazar::nazar:

Ayyy çok sevindim kuzuusuu,biliyordum yaaaa🤲💜 ayy nasıl mutluyum,gözün aydın canım benimm 😍😍😍🍒🍒🍒 özletme kendini canını yidigim 😍😍🍒🍒🍒😘

Ayyy çok sevindim kuzuusuu,biliyordum yaaaa🤲💜 ayy nasıl mutluyum,gözün aydın canım benimm 😍😍😍🍒🍒🍒 özletme kendini canını yidigim 😍😍🍒🍒🍒😘
Güzel yüreklim benim 🥰🤗😍 çok teşekkür ederim bal küpüm 😍 minnoş kalbinden öperim seni kirazlım 🍒😘😘😘

Gözün aydın canım ❤️😍🤲🏻
Çok şükür😍

Nasılsın aşkom bugün ne kadar yürüdün :rolleyes:
Screenshot_20220421-212922_Samsung Health.jpg

Back