- 24 Eylül 2018
- 97.366
- 292.794
Sayılır bebisim,yarın yürürsün,kolay gelsinBugün temizlik yapıyorum o sayılır mı bebişim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sayılır bebisim,yarın yürürsün,kolay gelsinBugün temizlik yapıyorum o sayılır mı bebişim
Yarın kesin yürüyorumSayılır bebisim,yarın yürürsün,kolay gelsin
Tamam canımYarın kesin yürüyorum
Helloooo kiraz çiçeğimpearlshine kuzudan haber var mı
Çok şükür canım Çok şükürHelloooo kiraz çiçeğim
nasılsınız kuzular arada bir bakıp çıkıyorum ben iyiyim çok şükür, ara tatilde hastalığın uzmanı olan İzmir'deki doktorlara gittim, ikisi de geçmiş, gitmiş, kafana takmanı gerektiren bir şey yok dedi, daha da rahatladım çok şükür öpüyorum hepinizi canlar ,hayırlı ramazanlar hepinize
Çok teşekkür ederim canımÇok şükür canım Çok şükür
Rica ederim tatlım, ne demek?Çok teşekkür ederim canım
Ayyy çok sevindim kuzuusuu,biliyordum yaaaa ayy nasıl mutluyum,gözün aydın canım benimm özletme kendini canını yidigimHelloooo kiraz çiçeğim
nasılsınız kuzular arada bir bakıp çıkıyorum ben iyiyim çok şükür, ara tatilde hastalığın uzmanı olan İzmir'deki doktorlara gittim, ikisi de geçmiş, gitmiş, kafana takmanı gerektiren bir şey yok dedi, daha da rahatladım çok şükür öpüyorum hepinizi canlar ,hayırlı ramazanlar hepinize
Güzel yüreklim benim çok teşekkür ederim bal küpüm minnoş kalbinden öperim seni kirazlımAyyy çok sevindim kuzuusuu,biliyordum yaaaa ayy nasıl mutluyum,gözün aydın canım benimm özletme kendini canını yidigim
Gözün aydın canımHelloooo kiraz çiçeğim
YakşamlarYak şam lar
AşkomYakşamlar
Nasılsın aşkom bugün ne kadar yürüdün
İyiyim aşkom sen nasılsın?Nasılsın aşkom bugün ne kadar yürüdün
Maşaallah aşkom
Sağol aşkomMaşaallah aşkom