- 20 Mart 2008
- 140.743
- 211.221
- 60
Bende akşamları izliyorum sadece,2 tane dizim var ondada ayrı takılıyorum arturdan.Ben tv izlemiyorum ,bazen nette reklamları denk geliyor, bu sefer gelmedi ,bir daha ki sefere inşallah
Pinkoooo hoş geldin bir ara yoktun üyelikiptalini gördüm iyisin demiKizlar ben bittim artık akşama çorba makarna tamam moduna geçtim help
Sevinirdi belkiDuymasın görmesin çıldırır geneee
Tamam iyi olurBende akşamları izliyorum sadece,2 tane dizim var ondada ayrı takılıyorum arturdan.
Denk gelirse gene haber veririm .
Pinkoooo hoş geldin bir ara yoktun üyelikiptalini gördüm iyisin demi
E yeter, maksat karin doysunKizlar ben bittim artık akşama çorba makarna tamam moduna geçtim help
Abla biraz psikolojik bir yorgunluğum vardı, birde buraya çok çok giriyordum azıcık dünyaya döneyim dedim ama bu seferde Instagram da takıldım amaaannn o vakit döneyim dedim.Bende akşamları izliyorum sadece,2 tane dizim var ondada ayrı takılıyorum arturdan.
Denk gelirse gene haber veririm .
Pinkoooo hoş geldin bir ara yoktun üyelikiptalini gördüm iyisin demi
Soruyor zaen kaç kilosun diyeeSevinirdi belki
2 ayda filan geliyormuş zatenTamam iyi olur
Olsun sen iyi olda önemli olan o zaten.Abla biraz psikolojik bir yorgunluğum vardı, birde buraya çok çok giriyordum azıcık dünyaya döneyim dedim ama bu seferde Instagram da takıldım amaaannn o vakit döneyim dedim.
Teşekkür ederim iyiyim...
Evet evet ablam çok zor maalesef ... İki çocukla dışarıda aktif olamayınca işte sosyal medya oradan oraya...Soruyor zaen kaç kilosun diyee
2 ayda filan geliyormuş zaten
Olsun sen iyi olda önemli olan o zaten.
Sosyal medya böyle işte,en güzeli kullanmamak çok oyalıyor demi oda.,
Zaten bana yasak özellşkle tweteerr seni mapısatan toplamaylım diyorlar kızım ve damat özellikle
Kutlamak için soruyordurSoruyor zaen kaç kilosun diyee
2 ayda filan geliyormuş zaten
Olsun sen iyi olda önemli olan o zaten.
Sosyal medya böyle işte,en güzeli kullanmamak çok oyalıyor demi oda.,
Zaten bana yasak özellşkle tweteerr seni mapısatan toplamaylım diyorlar kızım ve damat özellikle
Evdede olunca sosyal medya kurtrıcı oluyor.Evet evet ablam çok zor maalesef ... İki çocukla dışarıda aktif olamayınca işte sosyal medya oradan oraya...
Aman ablam dikkat et, boş ver sanki konuşuyoruz da ne oluyor
Neler yapıyon diyor çok tatlııı varyaKutlamak için soruyordur
Idol oldun amaEvdede olunca sosyal medya kurtrıcı oluyor.
Zaten yok bende olursada sonu ne olur bilmiyorum hiç dikkat ermek lazım gözümde başka bir yer varda eşim yok diyor.
Neler yapıyon diyor çok tatlııı varya
Takılıyorum ben ona hepIdol oldun ama
Yok bugün ama ,denk gelemedikTakılıyorum ben ona hep
Eki Görüntüle 3053613
Çarşıya uzağız sanıyodum hep, meğer değilmişiz. Gittim dolaştım geldim anca bu kadar olmuş. Ben de sanıyorum kesin 10 bine yaklaştım
Jenna16
Meğer yakınmış bebisimEki Görüntüle 3053613
Çarşıya uzağız sanıyodum hep, meğer değilmişiz. Gittim dolaştım geldim anca bu kadar olmuş. Ben de sanıyorum kesin 10 bine yaklaştım
Jenna16
Benim bu kadarla bile canım çıktı, uzun kollu giymiştim hava cok sıcakmış piştim
Akşam çıkar biraz da sitenin bahçesinde yürürüm bebişim, zamanla çoğaltırımMeğer yakınmış bebisim
Başladın ya,gerisi gelir bebişimBenim bu kadarla bile canım çıktı, uzun kollu giymiştim hava cok sıcakmış piştim
Akşam çıkar biraz da sitenin bahçesinde yürürüm bebişim, zamanla çoğaltırım