Sayılır bebisim,yarın yürürsün,kolay gelsinBugün temizlik yapıyorum o sayılır mı bebişim
Yarın kesin yürüyorumSayılır bebisim,yarın yürürsün,kolay gelsin
Helloooo kiraz çiçeğim
Çok şükür canım Çok şükürHelloooo kiraz çiçeğim
nasılsınız kuzulararada bir bakıp çıkıyorum ben iyiyim çok şükür, ara tatilde hastalığın uzmanı olan İzmir'deki doktorlara gittim, ikisi de geçmiş, gitmiş, kafana takmanı gerektiren bir şey yok dedi, daha da rahatladım çok şükür öpüyorum hepinizi canlar ,hayırlı ramazanlar hepinize
Ayyy çok sevindim kuzuusuu,biliyordum yaaaaHelloooo kiraz çiçeğim
nasılsınız kuzulararada bir bakıp çıkıyorum ben iyiyim çok şükür, ara tatilde hastalığın uzmanı olan İzmir'deki doktorlara gittim, ikisi de geçmiş, gitmiş, kafana takmanı gerektiren bir şey yok dedi, daha da rahatladım çok şükür öpüyorum hepinizi canlar ,hayırlı ramazanlar hepinize
Güzel yüreklim benimAyyy çok sevindim kuzuusuu,biliyordum yaaaaayy nasıl mutluyum,gözün aydın canım benimm özletme kendini canını yidigim
Gözün aydın canımHelloooo kiraz çiçeğim
AşkomYakşamlar
Nasılsın aşkom bugün ne kadar yürüdün
İyiyim aşkom sen nasılsın?Nasılsın aşkom bugün ne kadar yürüdün