2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ben 4+4 iken kontrole gittim verdiği gorüntüde D1 : 5.3mm yaziyor. Sanirim kesenin boyutu. Ama emin degilim.

Son adet tarihin 17si mi ? Benim 16si aksami. 22 Nisan diyor. Seninki sanirim 17si :) Assagi yukari ayni tarihlerde bebislerimizi kucagimiza alicaz :)
Evt canim 17 temmuz 😊 tabi doktora gidince daha net belli olur gec döllenme vs olmuşsa tarih degisebilir, hepimiz saglikla alalim insallah kucağımıza 🥰🌸

Kızlar 5 haftalık kesenin boyu kaç mm çıktı sizin? Benimki 8 mm yazıyor çok değil mi? Bir sıkıntı olmaz ins

Ben normal de tatlı çok severim. Tatlısız günüm geçmez ama şu an göresin yok sırf acı istiyor canım 🤭
Bende acı falan değil de böyle ne mide bulantısı ne yanma böyle değişik oluyor. Daha çok böyle şekerli şeyler yiyince meyve dondurma falan ateş basiyor gibi oluyor yorgunluk oluyor acıma gibi oluyor

Kızlar 5 haftalık kesenin boyu kaç mm çıktı sizin? Benimki 8 mm yazıyor çok değil mi? Bir sıkıntı olmaz ins
Selam canım. Ben de yarin tam 5.haftama giricem. Sali gunku ultrasonda 5.3mm yaziyor. Bence bunlari kafaya takmaya gerek yok, doktorun bisey demeeigi surece icin ferah olsun.

X