2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Gunaydin kizlar 😊 Yarin ilk kontrolumuze gidiyoruz heycandan aklim cikcak. Fobiol ictigim icin 2 gun kendime gelemedim cok kotu oldu piskolojim, onu biraktigim gibi duzeldim. Yarin doktorun verdigiyle devam edicem. Boyle bisey yasayan var mi aranizda?
BEnde folbiol almadığım gün kendimi çok halsiz yorgun hissediyorum onu içtiğimde düzeliyorum

günaydın güzel anneler bende 6+0 gün son adete göre geçen cuma gittim kontrole kese gözüktü ama henüz bebeği göremedim dedi doktor çarşamba tekrar çağırdı bakalım hayırlısı olsun ikinci gebeliğim kızımda geç gözükmüştü pcos olduğundan geç döllenme olabilir dendi bekliyorum bende rabbim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah :KK16:

Günaydın Kizlar Bu Sabah Kalp Dinlemek İçin Gittik Minik Yavrum Kalbini Bana Açtı Ve Dinletti ❤️
Allah Bütün Anne Olmak İsteyen Ve Anne Adaylarina Yaşattın Bu Duyguyu Yaşattın Rabbim 🙏🙏🙏🤰

Eklentiler

• IMG20210809093107.jpg
    IMG20210809093107.jpg
    158,8 KB · Görüntüleme: 58
Şuan yaparsanız silikte olsa gorursunuz 2saat sıvı almayıp yapablrsnz ovülasyon ile yumurtlama takibi yaptnz mı
Hayır yapmadım benim adetim de yumurtlamam da çok düzenlidir hemen anlarım akıntı ve sancımdan. 30 temmuz yumurtlama günümdü o günü, iki gün öncesini ve iki gün sonrasını değerlendirdik sonrasında da bugüne kadar kasik batmam, ağrılarım hiç geçmedi yarın sabah ya da sonraki gün erken gebelik testi yapıcam

merhabalar
benim de tatlım 5 haftalık takriben :) geçen hafta keseyi gördük, haftaya da tekrar kontrolüm var.

daha önce düşük yaşadım, düşünmemeye çalışıyorum aklıma geldikçe kovmaya çalışıyorum düşüncesini. her gebelik ayrı şekilde ilerliyor diyip geçiyorum.

düşük geçmişi sebebiyle doktorum progestan verdi fitil :/ folik asit ve asprin içiyorum. bir de hamile kalmadan önce omega 3 ve coenzim q10 içiyordum onlara da devam ediyorum. sizlerden kullanan var mıdır?

bir de maden suyu için demiş arkadaşlara okudum önceki sayfalarda, benim doktorum 1 taneye izin verdi, benim midem inanılmaz ekşiyor bulantı yok, bana kalsa 10 tane içicem günde nerdeyse.

hepimize hayırlı olsun, günlermiz hayırlı geçsin, sağlıkla büyüsün bebeklerimiz :KK200:

Günaydın güzel anneler,
Kabızlık sorunu ilerleyen haftalarda daha da artacak. Beslenmeniz de gün içerisinde mutlaka çorba için, kefir veya probiyotik yoğurt tüketin, kuru kayısı da kabizlikta iyidir ancak kabızlık ilerlemeye başladığında çok sancılı zamanlar yaşayabiliyor bizlere. Şimdiden yiyeceklerimizi duzenlersek ju kabızlık sorununu yaşamazsınız. Kabizligijiz yoksa bile bu yiyecekler bağırsakların sağlıklı calismasini sağlıyor.
Yukarıda söylediklerim dışında ben hergun 1 tatlı kaşığı zeytinyağ içmeye başladım o da ilaç gibi beni kabizlikta koruyacak.
Bu benim 3. Hamileligim 2. Hamilelikte hem yüksek kanamam vardı, birde kabızlık sorunu yaşayınca çok zor günler geçirdim. Probiyotik ilaç kullandım ama migrenim tetikledi korkunç ağrılar yaşattı. Isallah önerilerim sizlere de faydalı olur şu anda kabızlık yoksa bile ilerleyen haftalarda oluyor bunu unutmayın.

X