2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Aynen benimde pantolon rahatsız ediyor düğmesini açınca rahatlıyorum 😊 akşama doğru daha şiş oluyor karnım sabahları biraz daha inik 😊 ama öyle aman aman bir büyüme yok. Bir de ilk gebeliğim hemen karnım çıksın istiyorum herhalde 🙈🙈 bu döneme kadar 2 kilo almış olmamız normaldir herhalde değil mi. Kimi arkadaşlar daha fazla kilo almış ya
Normal aslında almayada gerek yok, kimisi kilo veriyor falan. Bende aynıyım ilk ve hemen çıksın istiyorum o günleri iple çekiyorum resmen 😃

Kızlar sizin karnınız çıktı mı acaba. Ben 10+3 üm çok az çıktı. Bu zamana kadar sadece 2 kilo almışım. Normal midir bu durum
Bende kusma bulantı olmadi ama kalp atışından sonra özellikle iştahsızlık başladı, yeni yeni enerji topluyorum. Bende yaklaşık 2 kilo aldim diyebilirim. Ve karnım çıktı bence 🙈😍 gayet normal yasadiklariniz sonuçta üç aydır adet olmuyoruz gaz sancilarimiz var e bide bebek normal karnın belirginlesmesi artik❤️🙏

Progestan uyku yapıyor. Sabah kahvaltıdan hemen sonra uyuyorum 2-3 saat. Bir de öglen uyuyorum 2 saat kadar. Akşamda en geç 10 da uyumuş oluyorum. Günüm uykuyla geçiyor diyebilirim :) Allahtan kızımla annem ilgileniyorda şu süreç rahat geçiyor.
Kızın kac yasında canım , ben de aynı durumdayım resmen ,

Bende kusma bulantı olmadi ama kalp atışından sonra özellikle iştahsızlık başladı, yeni yeni enerji topluyorum. Bende yaklaşık 2 kilo aldim diyebilirim. Ve karnım çıktı bence 🙈😍 gayet normal yasadiklariniz sonuçta üç aydır adet olmuyoruz gaz sancilarimiz var e bide bebek normal karnın belirginlesmesi artik❤️🙏
Pantolon falan giydiğinde rahatsız ediyormu canım

Progestan uyku yapıyor. Sabah kahvaltıdan hemen sonra uyuyorum 2-3 saat. Bir de öglen uyuyorum 2 saat kadar. Akşamda en geç 10 da uyumuş oluyorum. Günüm uykuyla geçiyor diyebilirim :) Allahtan kızımla annem ilgileniyorda şu süreç rahat geçiyor.
Boyle de malak gibi oldum ya , oksijensiz kaldım sanki , mayıştıkca mayışıyor insan 😬 bibi de uyuyum da zaman cabuk gwcsın diye de uyuyom kalbe kadar 😬😅

Merhaba kızlar, ben de uykudan gözümü açamıyorum. İştahsızlık ve bulantı hali zorluyor. Aslında iki çocukla bu durumlar zorluyor. Allahtan eşim elinden geldği kadar yardm ediyor. Şu bulantı hali geçsin istiyorum hayırlısıyla. Randevu alamadım. Bir süre devlete gidip son aylarda özele geçerim diyordum ama sanrm özele gidicem.

Kızlar hala burnum tıkalı resmen. Kupkuru. Nefes aliyor muyum koku alıyor muyum valla hepsi bi garip. Var mi hala geçmeyen burun tıkanıklığı olan, kuruluğu olan? Çözüm onerilerinize açığım 🙏
Geçmiş olsun bendede var aynısı normaldede alerji hastası olsuğum için hepten costu buara. Dpktorumla görüştüm sadece deniz sıyu kuşşanilirsin dedi sizede tabisye ederim evzacışar zaten alırken cok detaylı bilgisinide veriyorlar

Kızlar hala burnum tıkalı resmen. Kupkuru. Nefes aliyor muyum koku alıyor muyum valla hepsi bi garip. Var mi hala geçmeyen burun tıkanıklığı olan, kuruluğu olan? Çözüm onerilerinize açığım 🙏
Canım hamilelikten olabilir mi? Benim de tıkalı hep burundan konuşuyorum biraz araştırdım gebelik riniti diyolarmış. Doğumdan 2 hafta sonra falan normale dönüyormuş. Bundan kaynaklanabilir mi seninki de

Yüksek bel genelde ama evet başladı rahatsız etmelere eve dönüşte hep arabada düğme acik geliyorum son zamanlarda 😂🙈
Benim genelde normal bel ve sanırım ikiz de olduğu için taa 10 gün önce yaptım o düğme açma işlerini, hele bir de yemek yiyince fermuarı bile açtığım oldu😂 ertesi gün hemen gittim lcw den hamile pantolonu aldım valla öteki türlü psikolojim bozuluyordu çocukları sıkıştırdım mı acaba diye 🙈😍
Sonra da pentideki indirimden de bir kaç tane hamile taytı aldım bir kaçının büyük bedenini de aldım indirimdeyken ileriye yönelik 😬
şimdi dünya varmış diyorum valla çok rahatmış 😅

X