- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.255
tamam canim denerim. Sen nasil oldun cok kotuydun en son?Canm sade maden suyu ic biraz rahatlatır mideni o
Ben de kese görürse muhtemelen tarihimi değiştirir cunku su an sat a göre kalp atışını bile duymam gerekirdi ben de daha kese yokKese göründükten sonra beta baktirmiyorlar artık o yüzden herkesin bildiği bişey olduğunu sanmıyorum benimde en son regl tarihim 23 temmuz aynı gün nerdeyse son rarihlerimiz sizinle
Ablaminda hisseleri kuvvetlidir, o da benim hamile oldugumu Bilmeden bi erkek bebek olcak herhlde dedi ayni gun bende gebeligi öğrendim, bakalim öğrenene kadar merak surecekBen de bir önceki hamileligimde hatta hamile olduğumu öğrenmeden önce kizim olduğunu gördüm rüyamda, ayni hafta hamile olduğumu öğrendim ve kizim oldu..
Bu sefer de iki kere ruya gördüm birinde cinsiyet anlamadim, diğerinde kiz di sanirim bakalim.. ama bu sefer erkek hissediyorum gibi bakalim hayirlisi
Şükür diyelim canm biraz iyi biraz kötü idare ediyoruz bulanti kusma aynı amatamam canim denerim. Sen nasil oldun cok kotuydun en son?
Susuz mu kalıyorsun? Susuzluk tetikliyor kokuyu ve rengi canmKızlar merhaba bende nisan 2022 annesiyim 7 haftalık hamileyim idar kokusu yaşayan var mı özellikle sabahları çok kötü kokuyo doktora da sormayı unuttum
Ben bi öncekinde kan baktırdım 8 bindi 2 gun sonra (6+0)doktora gittim sadece kese gozuktu, ondan 2 hafta sonra bir daha gittim (8+0) kalp atışı vardi.Arkadaslar kalp atışını bhcg değeri kacken gördünüz acaba?
Aslında su içiyorum baya ama genelde sabahları kokuyo gece içmediğim için mi acaba başka bişey yoktur inşallahSusuz mu kalıyorsun? Susuzluk tetikliyor kokuyu ve rengi canm
Bu bilgiler surekli değişiyor, o anki olcume göre, bazen ileri bazen geri çıkabilirGunaydin aklima bisey takildi. Benim son adet tarihime gore dogum 22 Nisan diyor. Ama 6+6iken doktora gittigim ultrason goruntusune gore 7+1 ve dogum tarihi 20 Nisan yaziyor.
Yani son adet tarihimden eminim 16 temmuz ve dogum 22 Nisana denk geliyor teorik acidan. Yani ultrasona gore boyle cikmasi normal mi ki ? Ilk hamileligim ve cok bilgisizim :)
Az su içmek ve ilaçlar koku yapabiliyorKızlar merhaba bende nisan 2022 annesiyim 7 haftalık hamileyim idar kokusu yaşayan var mı özellikle sabahları çok kötü kokuyo doktora da sormayı unuttum
Benim ilk gebeligimde 5 gun, 2.nde 10 gun değiştirdiler tarihi gec döllenme oldugu icin saglikli ilerlesinde gerisi farketmezBen de kese görürse muhtemelen tarihimi değiştirir cunku su an sat a göre kalp atışını bile duymam gerekirdi ben de daha kese yok
Sadece folik asit kullanıyorum hamile kalmadan önce 2 ay da kullandım ama böyle koku yoktu anlamadımAz su içmek ve ilaçlar koku yapabiliyor
Bende de var. Özellikle dediğin gibi sabahları biraz daha ağır oluyor ki ben 3 litreden fazla su içen biriyim. Hormonlarla alakalı die biliyorum.Sadece folik asit kullanıyorum hamile kalmadan önce 2 ay da kullandım ama böyle koku yoktu anlamadım
Hayır bende daha duymadım keseyi gördük içinde iki mm lik bişey var ama bebek demek için çok erken dedi on gün sonra gel daha net belli olur kalp atışlarını da o zaman duyarız dedi dün gittiğim doktor 6+0 dı dün herkesde farklılık gösterebiliyor içinizi ferah tutun Allah'ın izniyle goruceksinizBen de kese görürse muhtemelen tarihimi değiştirir cunku su an sat a göre kalp atışını bile duymam gerekirdi ben de daha kese yok
Yaa içim rahatladı zaten tek belirtim şuan idrar kokması hayırlısı bakalımBende de var. Özellikle dediğin gibi sabahları biraz daha ağır oluyor ki ben 3 litreden fazla su içen biriyim. Hormonlarla alakalı die biliyorum.
Annemde de vardı canm oyle gebelik falan da yoktu yani kendi böbrek hastası zaten boz korktuk hemn doktora söyledik suyu az içtiği için bide sonuçta birikmiş idrar olabilir dedi korkma yaniAslında su içiyorum baya ama genelde sabahları kokuyo gece içmediğim için mi acaba başka bişey yoktur inşallah
Ona da erken döllenme diyoruz canım :) misal bende 4 gün filan erken yumurtladığım için 4 gün öndr gidiyorum. Bebeğin gelişiminr göre bazen denkleniyor bazende doğuma kadar hep öndr gidiyor. Benim 2oğlumda da hep 1 hafta önde gittik. İkiside 9ay 12günlük doğdularGeriden gelse cok takilmazdim geç dollenme falan diye ama 2 gün ileride olmasina takildim.
Belki enfeksiyon vardir yada hamilelikte daha hassas olunuyor kokulara ondandırSadece folik asit kullanıyorum hamile kalmadan önce 2 ay da kullandım ama böyle koku yoktu anlamadım