2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Tutuncak olan her turlu tutunuyor merak etme , snovac zaten cok basit ve eskı sistem bi aşı , zararı olmaz inş. Allah saglıklı hayırlı eylesin evladını 🙏cümlemizinkini
Allah sağlık versin hiç sıkma canını iyidir o içerde 🥰 ben de biontech olmuştum ama çok oldu ben olalı.. Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin 🤰🏻🤲🏻❤️
amiin kızlar. 14 ay sonra ilk gebeliğim, çok bekelmedik ama gene de biraz korktuk tabii olmayınca. eşim top havuzu almış. küçükken hep içinde ukteymiş böyle çok çok özenirmiş hayal falan kurarmış. gidip bebişe almış :)) Allah hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah. herkesin heyecanı mucizesi kendi içinde bambaşkadır eminim :)

Verdiğiniz bilgiler için çok ama çok teşekkür ederim bunu normal içsek olmuyor mu ya gerçekten beni çok zorlayacak çünkü😏
Ben daha önceki gebeliklerimde hep ağızdan aldim gece yatarken genelde çünkü uyku getiriyor biraz, bana da zor gelmişti vajinal kullanmak

Kızlar ben bebeğimi kaybettim. Dün Zeynep kamilde 9haftayla uyumlu denilen bebeğim geçen hafta büyümeyi bırakmış kalbi durmuş. Bu gün kürtaj oldum.
Rabbım ne verirse hayırlısını versin diyorum.
Allah bebislerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
canım benim acını kalbimde hissettim inan. Allah sabrını versin, kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin

Merhaba bugun sat gore 6+0 dayım ama ben geç döllenme olduğunu tahmin ediyorum.Ilk defa bu aksam doktor randevum var,inanılmaz heyecanlıyım ve korkuyorum.Sanki bana sen hamile değilsin diyecek gibi hissediyorum😉

Kizlar merhaba 9 haftalık hamileyim ama benim canım hiç birşey yemek istemiyor bebek açısından nasıl bir yol önerirsiniz
Ilk 12-14 hafta yiyemiyorsaniz zorlamayin kendinizi yasaminizi surdurecek kadar yiyip folat takviyenizi aksatmasaniz yeter aslinda.
Ama içiniz kaldiriyorsa gunde 1 yumurta, 1 porsiyon meyve ile 1 kase yogurt/ayran ya da kefir yeter, kalan herseyi sizin depolarinizdan aliyor zaten.
Ama 3 aydan sonra durum degisir protein ve selenyum kalsiyum alimi cok onemli

5+5 günlük hamileyim. Midem aşırı bulanıyor hiçbir şey yiyemiyorum yemek kokuları rahatsız ediyor. İlk hamileliğimde de böyleydi 15.haftaya kadar devam etti, kraker vs yiyebiliyordum o zamanlar ama şimdi onu bile yiyemiyorum kilo vermeye başladım.
Benimde bulantim çok ve doktor 12. Haftadan sonra azalır şimdi şu bile içsen iyi dedi bir şekilde bazı yiyecekleri yiyebiliyorsan sıkıntı yok. Ben karpuz ve şeftali ile besledim gayet ayaktayım. Makarna bile midemi bulandiriyor
Amin cumlemizinkini. 🙏 Senin doktor bizim izmirde tercih edecegimiz semte biraz ters kaliyor ama yine de sagolasin 🤗
Bende izmirdeyim,
Sen izmirdw nerede oturacaksın?
Ben buca ozel tinaztepe hastanesine ilk cocugumda gittim doktor Aylin barbaros biraz soğuk bir kadındır ama doğum hangi gün hangi saatte olursa yanliz bırakmaz, nöbetçi doktora bırakmaz kendi girer. Normal doğum istiyorsan sabırla bekler ve bedeninde normal doğuma uygunsa yaptırır. Ben ondan çok memnun kalmıştım. Normal doğum yaptım ve doktorum yaptırdı beni mutlu eden bir durumdu bu.

Geen sene hamileydim ve riskli bir gebelikti ve şimdi de o risk durumu olabilir diye ege üniversitesinden prof ali akdemir doktora gidiyorum. Alsancak özel sağlık hastanesinde özel olarak bakıyor muayene ücreti 600 TL , dogum 13.000 TL . Ama bu Ali hocaya gözüm kapalı güveniyorum. Kadın hastalıklarında da çok iyi bir uzman

Ben bu iki doktoru önerebilirim sana.

Biz korunmadik bilmiyorum ınslalah kalırım ama düşük yaptıktan sonra ne zaman adet oldunuz
Ben ilk düşüğümde korunmadım o ay hamile kaldım 40.gün hala adet olmayınca hamile olduğumu öğrenmiştim. İkinci düşükten sonra normal adet döngüme göre adet oldum 29 gün sonra

amiin kızlar. 14 ay sonra ilk gebeliğim, çok bekelmedik ama gene de biraz korktuk tabii olmayınca. eşim top havuzu almış. küçükken hep içinde ukteymiş böyle çok çok özenirmiş hayal falan kurarmış. gidip bebişe almış :)) Allah hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah. herkesin heyecanı mucizesi kendi içinde bambaşkadır eminim :)
Valla aynen öyle bir görsen eşimin aldıklarını her akşam elinde bişeyle geliyo 😂 terapi gibi ama gidip bebek mağazası gezmek 🤰🏻🥰 cinsiyet öğrenmeden kıyafet almayın dememe rağmen şimdi kız erkek bi sürü kıyafet geldi 😂 bakalım hangisine kısmet olcak. Allah sağlık versin de gerisi zaten olacak ❤️

Ilk 12-14 hafta yiyemiyorsaniz zorlamayin kendinizi yasaminizi surdurecek kadar yiyip folat takviyenizi aksatmasaniz yeter aslinda.
Ama içiniz kaldiriyorsa gunde 1 yumurta, 1 porsiyon meyve ile 1 kase yogurt/ayran ya da kefir yeter, kalan herseyi sizin depolarinizdan aliyor zaten.
Ben de meyve de yiyemiyorum şekerli tatlı şeyler yedim mi ağzımin içi tuhaf oluyor sürekli tükürmek istiyorum öyle öyle o şekeri atıyorum onun yerine valla salatalık domates tuzluyotum öyle yiyorum

Kızlar 8+6yım. Hafif biraz karnım çıktı gibi. İç çamaşırlarım kasıktan sıkmaya başladı. Sizinde öyle mi? Biraz erken tabi de benim gibi olan var mı merak ettim 😊
Benim öyle ya gören 6 aylık sanar 😁 hiç birşey giyemiyorum herşey sıkıyor. Yüksek bel bol pantolonlarım varda onlarla kurtarıyorum ama galiba bir kaç şey daha almam lazım özellikle hamile iç çamaşırları 🤦🏻‍♀️

Valla aynen öyle bir görsen eşimin aldıklarını her akşam elinde bişeyle geliyo 😂 terapi gibi ama gidip bebek mağazası gezmek 🤰🏻🥰 cinsiyet öğrenmeden kıyafet almayın dememe rağmen şimdi kız erkek bi sürü kıyafet geldi 😂 bakalım hangisine kısmet olcak. Allah sağlık versin de gerisi zaten olacak ❤️
sizin bebiş zaten kocaman olmuş maşallah :nazar::nazar::nazar: :) eveeeet öyle gerçekten bende e bebeğe bakıyorum hep trendyoldan ebebeğe geçiş yaptım. bu arada bende izmirdeydim. tedavi aşamasında özele gidiyordum sümeyra hanıma şu an deniz uyumaz beyle devam ediyorum. harika bir doktor.

Bende biontek oldum biri döllenme den önce diğeri sonra sanırım ama hamile olduğumu bilmiyordum sorun olur mu ki
Benimde öyle olmuş sanırım, üstelik kaset testte yapmıştım 2.doz aşıya gitmeden, negatif çıkmıştı, meğer varmış. Nasip artık bilmiyorum inşallah bir sorun yaşamayız 😊

Benimde bulantim çok ve doktor 12. Haftadan sonra azalır şimdi şu bile içsen iyi dedi bir şekilde bazı yiyecekleri yiyebiliyorsan sıkıntı yok. Ben karpuz ve şeftali ile besledim gayet ayaktayım. Makarna bile midemi bulandiriyor

Bende izmirdeyim,
Sen izmirdw nerede oturacaksın?
Ben buca ozel tinaztepe hastanesine ilk cocugumda gittim doktor Aylin barbaros biraz soğuk bir kadındır ama doğum hangi gün hangi saatte olursa yanliz bırakmaz, nöbetçi doktora bırakmaz kendi girer. Normal doğum istiyorsan sabırla bekler ve bedeninde normal doğuma uygunsa yaptırır. Ben ondan çok memnun kalmıştım. Normal doğum yaptım ve doktorum yaptırdı beni mutlu eden bir durumdu bu.

Geen sene hamileydim ve riskli bir gebelikti ve şimdi de o risk durumu olabilir diye ege üniversitesinden prof ali akdemir doktora gidiyorum. Alsancak özel sağlık hastanesinde özel olarak bakıyor muayene ücreti 600 TL , dogum 13.000 TL . Ama bu Ali hocaya gözüm kapalı güveniyorum. Kadın hastalıklarında da çok iyi bir uzman

Ben bu iki doktoru önerebilirim sana.
Bir iki semt var aklimizda ama kesin degil gidecegimizde. Esimin islerine bagli. Ben erkek doktor istiyorum. Ali hocaya bi bakayim cok ters kalmazsa olabilir. Sagolun. :)

X