2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kızlar yaz başından beri deli gibi yediğim özellikle dondurmaya nerdeyse kalp atışını duydugumdan beri küstüm. Canım tatlı asla istemiyor, hele dondurma o sosu çikolatası derken kendi kendimi usandiriyorum tatliya benim gibi küsen var mı? Tuzlu yine yiyorum normal, aserme değil ama özellikle tatlı sütlü şerbetli vs hiç fark etmiyor, görmek istemiyorum

Kızlar merhaba, ferritin düşük diye demir hapı verdi bir doktor, diğer bir doktor da ilk 3 ay kullanmıyoruz, çok kötü değilsen kullanma dedi. Bir fikriniz var mı?

Beeen bulantılar yüzünden hiç bişey yiyemiyorum tansiyonum şekerim düşüyor artık. Yerine getirsin diye ağzıma bi çikolata atıyorum daha kötü oluyorum. En çok tiksindiğimde SU!!! Suyun tadını unuttum.

Bunlar hic dogru çıkmıyor maalesef ben ilk cocugumda sadece eksi yedim,oğlum oldu,cok dikkat etmeyin yani muhtemelen hormonlarla ilgilidir

Kızlar merhaba, ferritin düşük diye demir hapı verdi bir doktor, diğer bir doktor da ilk 3 ay kullanmıyoruz, çok kötü değilsen kullanma dedi. Bir fikriniz var mı?
12 haftadan sonra veriliyormuş demir. Benimde 3 falan düşüğün düşüğü ama vermedi şimdilik. Hamilelikten ötürü vücut daha da düşürüyormuş bu ilk aylarda sanırım . 12 haftadan sonra verecek diye söyledi danıştığım kişiler

Benimde bir sorum var.Ne sıklıkla doktor kontrolüne gidiyorsunuz.ilk ultrasona 23 Ağustos ta gittim. Bugün 7+1 im. 12. Haftada gel dedi. Çok şükür bir sıkıntım yok ama kanama vs. Eylül sonu 12. Hafta.sizce mantıklı olan ne? İnsan bu durumda damarını kesse kaygı akacak.

Genelde 4.ayda demir ilaci veriliyormus ama ilk 3 aydan beri kullanilmasinda bi sakinca yokmus. Ben de zaten demir eksikligi vardi kullaniyordum. Doktoruma danistim sakincasi yok devam edebilirsiniz dedi.

Ben de bugun gittim 6+6. 5 hafta sonra yani 12.haftanca gel dedi. Zaten ilk aylar ayda 1 gidilirmis.

Evet. Keşke evde cihaz olsa hergün bi baksak napıyor iyi mi diye
Evet ama biraz bebişi kendi haline biraksak, suan buyumeye gelismeye calisiyor Yapmamiz gerekn saglikli beslenmek, pozitif mutlu olmak. Ben biraz daha gecsin tum organlari olussun, aksamlari bebisime masal okumayi dusunuyorum

Evet ama biraz bebişi kendi haline biraksak, suan buyumeye gelismeye calisiyor Yapmamiz gerekn saglikli beslenmek, pozitif mutlu olmak. Ben biraz daha gecsin tum organlari olussun, aksamlari bebisime masal okumayi dusunuyorum
Kesinlikle. Bulantılara o kadar alıştım ki onlar benim için "ben burdayım büyüyorum" demenin habercisi diye düşünüyorum. 12. Haftada sağlıkla sıhhatle cinsiyette öğreniriz belki. Amin.

Merhaba bugun sat gore 6+0 dayım ama ben geç döllenme olduğunu tahmin ediyorum.Ilk defa bu aksam doktor randevum var,inanılmaz heyecanlıyım ve korkuyorum.Sanki bana sen hamile değilsin diyecek gibi hissediyorum
Bende de öyle bir endişe içindeydim nedensiz, cok şükür kontrolden mutluluk gözyaşları ile çıktım insallah seninde öyle olur
Benimde öyle olmuş sanırım, üstelik kaset testte yapmıştım 2.doz aşıya gitmeden, negatif çıkmıştı, meğer varmış. Nasip artık bilmiyorum inşallah bir sorun yaşamayız
Umarim bununla ilgili sorun olmaz, araştırma yapmaya da çekiniyorum bu konu da kotu birsey duyar miyim diye

Benim diğer hamileligim öyle olmustu su içemiyorum ve gercekten zordu, şuan da cok iştahlı icmesem de fazla zorlamiyor en azından, her hamilelik öyle değişik oluyor ki

MeG s Merhaba nasılsınız? Foruma her girdiğimde aklıma siz geliyorsunuz. Bebişler nasıl oldu. İnşaallah en kısa zamanda toparlanırsınız. Allah hakkınız da hayırlısını versin.

Yok kuzum asla bulantim yok, istahim yok doğru ama tatliya karşı böyleyim bi tek. İnsallah yakinda gecer senin durumun zor

Bunlar hic dogru çıkmıyor maalesef ben ilk cocugumda sadece eksi yedim,oğlum oldu,cok dikkat etmeyin yani muhtemelen hormonlarla ilgilidir
Cinsiyetten öte bende o anlamda sormustum aslında, şeker ile ilgili yada hormonal baska bisey mi var diye. Çünkü dedigim gibi eksi de aman aman yemiyorum, normalim. Sadece tatlıya böyleyim

Nerde doktorun ben gerçi memnunum doktorumdan ama aklımda bulunsun enazından valla çok çabuk büyüyolar bi bakmışız doğmuşlar bile

Benim midem ağzımdaydı ama bulantım olmuyordu çok şükür o da geçti. Ben tatlı çikolata hastasıydım şimdi arada çekince canım yiyorum geçen tulumba tatlısı çekti mesela ondan öncede waffle herşeyi yemekten midem oldu çöplük e hal böyle olunca kabızlıkta bitti mideyi boza boza düzeldim ama genel olarak canım eksi şeyleri daha çok istiyor bir de yemeeeek

Merhaba bugun sat gore 6+0 dayım ama ben geç döllenme olduğunu tahmin ediyorum.Ilk defa bu aksam doktor randevum var,inanılmaz heyecanlıyım ve korkuyorum.Sanki bana sen hamile değilsin diyecek gibi hissediyorum
O his sürekli bende de var malesef. Am doktorum kovdu beni. 2 günde bir gidiyorum diye. 7 sinde gidicem. Zamanda hiç geçmiyor bir 7 si olup doktora gideydim rahatlıycaktım. Benim eşimde ben gibi. Yok artık 9 gün gitmeyecek miyiz diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…