- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
Buyuk sehirlerde maalesef oyle. Bi yerden baska bi yere gitmek yarim saat 45fk duruyorsa yakin diyebiliyoruz. :)Ben taaa gaziemirden gidiyorum balçovayabana her yer uzak oluyo bu durumda
BeeenKızlar yaz başından beri deli gibi yediğim özellikle dondurmaya nerdeyse kalp atışını duydugumdan beri küstüm. Canım tatlı asla istemiyor, hele dondurma o sosu çikolatası derken kendi kendimi usandiriyorumtatliya benim gibi küsen var mı? Tuzlu yine yiyorum normal, aserme değil ama özellikle tatlı sütlü şerbetli vs hiç fark etmiyor, görmek istemiyorum
Bunlar hic dogru çıkmıyor maalesef ben ilk cocugumda sadece eksi yedim,oğlum oldu,cok dikkat etmeyin yani muhtemelen hormonlarla ilgilidirKızlar yaz başından beri deli gibi yediğim özellikle dondurmaya nerdeyse kalp atışını duydugumdan beri küstüm. Canım tatlı asla istemiyor, hele dondurma o sosu çikolatası derken kendi kendimi usandiriyorumtatliya benim gibi küsen var mı? Tuzlu yine yiyorum normal, aserme değil ama özellikle tatlı sütlü şerbetli vs hiç fark etmiyor, görmek istemiyorum
12 haftadan sonra veriliyormuş demir. Benimde 3 falan düşüğün düşüğü ama vermedi şimdilik. Hamilelikten ötürü vücut daha da düşürüyormuş bu ilk aylarda sanırım . 12 haftadan sonra verecek diye söyledi danıştığım kişilerKızlar merhaba, ferritin düşük diye demir hapı verdi bir doktor, diğer bir doktor da ilk 3 ay kullanmıyoruz, çok kötü değilsen kullanma dedi. Bir fikriniz var mı?
Genelde 4.ayda demir ilaci veriliyormus ama ilk 3 aydan beri kullanilmasinda bi sakinca yokmus. Ben de zaten demir eksikligi vardi kullaniyordum. Doktoruma danistim sakincasi yok devam edebilirsiniz dedi.Kızlar merhaba, ferritin düşük diye demir hapı verdi bir doktor, diğer bir doktor da ilk 3 ay kullanmıyoruz, çok kötü değilsen kullanma dedi. Bir fikriniz var mı?
Ben de bugun gittim 6+6. 5 hafta sonra yani 12.haftanca gel dedi. Zaten ilk aylar ayda 1 gidilirmis.Benimde bir sorum var.Ne sıklıkla doktor kontrolüne gidiyorsunuz.ilk ultrasona 23 Ağustos ta gittim. Bugün 7+1 im. 12. Haftada gel dedi. Çok şükür bir sıkıntım yok ama kanama vs. Eylül sonu 12. Hafta.sizce mantıklı olan ne? İnsan bu durumda damarını kesse kaygı akacak.
Evet. Keşke evde cihaz olsa hergün bi baksak napıyor iyi mi diyeBen de bugun gittim 6+6. 5 hafta sonra yani 12.haftanca gel dedi. Zaten ilk aylar ayda 1 gidilirmis.
Evet ama biraz bebişi kendi haline biraksak, suan buyumeye gelismeye calisiyorEvet. Keşke evde cihaz olsa hergün bi baksak napıyor iyi mi diye
Kesinlikle. Bulantılara o kadar alıştım ki onlar benim için "ben burdayım büyüyorum" demenin habercisi diye düşünüyorum.Evet ama biraz bebişi kendi haline biraksak, suan buyumeye gelismeye calisiyorYapmamiz gerekn saglikli beslenmek, pozitif mutlu olmak. Ben biraz daha gecsin tum organlari olussun, aksamlari bebisime masal okumayi dusunuyorum
Bende de öyle bir endişe içindeydim nedensiz, cok şükür kontrolden mutluluk gözyaşları ile çıktım insallah seninde öyle olurMerhaba bugun sat gore 6+0 dayım ama ben geç döllenme olduğunu tahmin ediyorum.Ilk defa bu aksam doktor randevum var,inanılmaz heyecanlıyım ve korkuyorum.Sanki bana sen hamile değilsin diyecek gibi hissediyorum
Umarim bununla ilgili sorun olmaz, araştırma yapmaya da çekiniyorum bu konu da kotu birsey duyar miyim diyeBenimde öyle olmuş sanırım, üstelik kaset testte yapmıştım 2.doz aşıya gitmeden, negatif çıkmıştı, meğer varmış. Nasip artık bilmiyorum inşallah bir sorun yaşamayız
Benim diğer hamileligim öyle olmustu su içemiyorum ve gercekten zordu, şuan da cok iştahlı icmesem de fazla zorlamiyor en azından, her hamilelik öyle değişik oluyor kiBeeenbulantılar yüzünden hiç bişey yiyemiyorum tansiyonum şekerim düşüyor artık. Yerine getirsin diye ağzıma bi çikolata atıyorum daha kötü oluyorum. En çok tiksindiğimde SU!!! Suyun tadını unuttum.
Yok kuzum asla bulantim yok, istahim yok doğru ama tatliya karşı böyleyim bi tek. İnsallah yakinda gecer senin durumun zorBeeenbulantılar yüzünden hiç bişey yiyemiyorum tansiyonum şekerim düşüyor artık. Yerine getirsin diye ağzıma bi çikolata atıyorum daha kötü oluyorum. En çok tiksindiğimde SU!!! Suyun tadını unuttum.
Cinsiyetten öte bende o anlamda sormustum aslında, şeker ile ilgili yada hormonal baska bisey mi var diye. Çünkü dedigim gibi eksi de aman aman yemiyorum, normalim. Sadece tatlıya böyleyimBunlar hic dogru çıkmıyor maalesef ben ilk cocugumda sadece eksi yedim,oğlum oldu,cok dikkat etmeyin yani muhtemelen hormonlarla ilgilidir
Nerde doktorun ben gerçi memnunum doktorumdan ama aklımda bulunsun enazındansizin bebiş zaten kocaman olmuş maşallah:) eveeeet öyle gerçekten bende e bebeğe bakıyorum hep trendyoldan ebebeğe geçiş yaptım. bu arada bende izmirdeydim. tedavi aşamasında özele gidiyordum sümeyra hanıma şu an deniz uyumaz beyle devam ediyorum. harika bir doktor.
Benim midem ağzımdaydı ama bulantım olmuyordu çok şükür o da geçti. Ben tatlı çikolata hastasıydım şimdi arada çekince canım yiyorum geçen tulumba tatlısı çekti mesela ondan öncede waffleKızlar yaz başından beri deli gibi yediğim özellikle dondurmaya nerdeyse kalp atışını duydugumdan beri küstüm. Canım tatlı asla istemiyor, hele dondurma o sosu çikolatası derken kendi kendimi usandiriyorumtatliya benim gibi küsen var mı? Tuzlu yine yiyorum normal, aserme değil ama özellikle tatlı sütlü şerbetli vs hiç fark etmiyor, görmek istemiyorum
O his sürekli bende de var malesef. Am doktorum kovdu beni. 2 günde bir gidiyorum diye. 7 sinde gidicem. Zamanda hiç geçmiyorMerhaba bugun sat gore 6+0 dayım ama ben geç döllenme olduğunu tahmin ediyorum.Ilk defa bu aksam doktor randevum var,inanılmaz heyecanlıyım ve korkuyorum.Sanki bana sen hamile değilsin diyecek gibi hissediyorum