2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kızlar multivitamin olarak ne kullaniyorsunuz
Tüp bebek tedavisi öncesi kullandigim toz multivitaminim bitmek üzere
Tüp bebek dr solgar markalı multivitamin kullanabilirsin dedi
Ben regenesis max almıştım çok iyi olduğunu bildiğim ve duyduğum için fakat doktor 3.aydan sonra kullan mide bulantısı yapar dedi.

Ben korkumdan tatlı yiyemiyorum daha kusma çok var ya 4.ay geçer diyorlar 2 aydan az kaldı hayırlısıyla geçerse bol bol yicem ve litrelerce su içeceğim
Midem hiç bulanmıyor. Kendimi çok aç hissediyorum sadece. Benim burnum tıkalı ya koku falan da yok belki ondan bulamıyordur, belki de daha erkendir.

Merhaba arkadaşlar, herkesler iyidir inşallah görüşmeyeli
Biz de bugün kontroldeydik. 7+3 ve 7+0 olmuşuz çok şükür. Rabbim bekleyen isteyen herkese versin inşallah

Benim tüm gün midem bulanıyor. Kusmam yok. Ama midemde sürekli garip bir his var. Canım hiçbirşey istemiyor. Çok sevdiğim şeyleri yerken bile hiç keyif almıyorum ikiz olduğu için bir yandan iyi de diyorum çok yememem kilo açısından ama tüm gün bu psikolojide olmak da yıprattı valla
İnşallah en kısa sürede geçer bu bulantılarımız inşallah

Verdim. Vurulmuşsun zaten birşey olmaz dedi
E tamam demek ki sorun olmaz sinovacmıydı? Daha ufacıkken vurulmuşsun ya hiç bir etkisi olmaz ona inşallah. Benimde belim çok ağrıyor tam ortopediden randevu almıştım ki iyi ki gitmeden hamile olduğumu anladım yoksa röntgene maruz kalacaktım.

Merhaba gözünüz aydınAlttan mı bakıldı karından mı acaba

evet sinovactı. ama biontec hamileler üzerinde denenmiş. 2000 kişi ydi sanırım. sinovac için bir öngörü yokmuş. doktorda 4 haftalık birşey olmaz dedi inşallah zaten soğan kürü ve adet söktürücüde içtim ben tedaviye başlayacaktık adet söktürücü sürekli kullanıyordum. ah bebişimin başına gelmeyen kalmadı. ama sorun yok şu an 3 günde bir gidiyorum doktora.

Tutuncak olan her turlu tutunuyor merak etme , snovac zaten cok basit ve eskı sistem bi aşı , zararı olmaz inş. Allah saglıklı hayırlı eylesin evladını cümlemizinkini

Allah sağlık versin hiç sıkma canını iyidir o içerde ben de biontech olmuştum ama çok oldu ben olalı.. Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin

Rabbim tez zamanda yerini doldursun insallah

Rabbım acını, uzuntunu hafifletsin bu zamanlar da geçecek ve yine hamile kalıp bebegini kucağına alacaksın. Daha çok yeni hamileliğin başındaydın Rabbım sağlıklı evlatlar nasip etsin. 5 aylık bebeğimi kaybettim ama bak yine hamileyim Rabbım senin de kucağını dolduracak isallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…