- 22 Mayıs 2021
- 323
- 258
- 28
Merhaba ilk ay korundum 2.ay hamile kaldımMerhaba düşük yaptıktan ne zaman sonra tekrar hamile kaldiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ilk ay korundum 2.ay hamile kaldımMerhaba düşük yaptıktan ne zaman sonra tekrar hamile kaldiniz
Çok geçmiş olsun cnm.Kızlar ben bebeğimi kaybettim. Dün Zeynep kamilde 9haftayla uyumlu denilen bebeğim geçen hafta büyümeyi bırakmış kalbi durmuş. Bu gün kürtaj oldum.
Rabbım ne verirse hayırlısını versin diyorum.
Allah bebislerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
geçmiş olsun canım.Bir sonraki sağlıkla gelir inşallah bozma moralini.Bende 3 ay önce kürtaj oldum şimdi 7 haftalık hamileyim.Seninde tekrardan sağlıkla olur inşallahKızlar ben bebeğimi kaybettim. Dün Zeynep kamilde 9haftayla uyumlu denilen bebeğim geçen hafta büyümeyi bırakmış kalbi durmuş. Bu gün kürtaj oldum.
Kızlar ben bebeğimi kaybettim. Dün Zeynep kamilde 9haftayla uyumlu denilen bebeğim geçen hafta büyümeyi bırakmış kalbi durmuş. Bu gün kürtaj oldum.
Canım merhaba, ben de yaklaşık 2 aydır fitil olarak kullanıyorum. Öğlen 12 gece 12 uyurken şeklinde kullanıyorum. Uzandığım yerde vajina ağzına koyup işaret parmağınla itebildiğin kadar it içeri. Genelde yarım parmak itilebiliyor zaten. Çok aşırı da zorlama tahriş olmasın. Tırnakların uzun olmasın mesela. Ben lateks muayane eldiveni kullanıyorum artık hem daha rahat ilerliyor hem de elim kirlenmediği için yıkamaya kalkmak zorunda kalmıyorum.Merhabalar bir şey sormak istiyorum sizlere benim dün akıntım kahverengi şekilde geldi hatta çok az bir kısmı da kırmızılık da vardı progestan kullanıyorum günde bir kez doktor bunu ikiye çıkaralım dedi vajinal olarak nasıl kullanıyorsunuz ya çünkü prospektüsünde ağız yoluyla alınır yazıyor doktor da fitil olarak kullanırsan daha iyi olur dedi ama ben hiç kullanmadığım için nasıl kullanıldığına dair hiçbir bilgim yok bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz
Burda bi arkadaş yutulduğunda bulantı yaptığını yazmıştı.Verdiğiniz bilgiler için çok ama çok teşekkür ederim bunu normal içsek olmuyor mu ya gerçekten beni çok zorlayacak çünkü
Bende de mide bulantısı çok var artık ilaçtan mi bebekten mi bilmiyorumBurda bi arkadaş yutulduğunda bulantı yaptığını yazmıştı.
Yan etkileri daha fazla yaşanıyor içildiğinde, ama daha da önemlisi ağızdan alındığında emilim çok az oluyormuş. Maksimum emilim vajinal yoldan direk alımla oluyor canım. O yüzden artık vajinal demiştir doktorun daVerdiğiniz bilgiler için çok ama çok teşekkür ederim bunu normal içsek olmuyor mu ya gerçekten beni çok zorlayacak çünkü
Aynen öyle yapacak bişey yok o zaman vajinal kullanayım artık teşekkür ederimYan etkileri daha fazla yaşanıyor içildiğinde, ama daha da önemlisi ağızdan alındığında emilim çok az oluyormuş. Maksimum emilim vajinal yoldan direk alımla oluyor canım. O yüzden artık vajinal demiştir doktorun da
Ben kullandım 6 haftalık olana kadar normal fitil atar gibi atıyosun yatarken atarsan daha iyi olur. Ağızdan alınmasının çok yan etkisi oluyor fitil olarak alınırsa daha etkili..Merhabalar bir şey sormak istiyorum sizlere benim dün akıntım kahverengi şekilde geldi hatta çok az bir kısmı da kırmızılık da vardı progestan kullanıyorum günde bir kez doktor bunu ikiye çıkaralım dedi vajinal olarak nasıl kullanıyorsunuz ya çünkü prospektüsünde ağız yoluyla alınır yazıyor doktor da fitil olarak kullanırsan daha iyi olur dedi ama ben hiç kullanmadığım için nasıl kullanıldığına dair hiçbir bilgim yok bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz
Maşallah patlıcan gibi görünmesinin sebebi doktorun bakarken tam o sırada resmini almasından kaynaklıdır benimkide uçan daireye benziyo Allah sağlıkla kavuştursunMiniğimin kalp atışını duydum 6hafta 6günlük. 12.haftasinda tekrar gideceğim. Ya kese ayni patlican gibi degil mi ? Doktora dedim bu nasil bi kese patlican gibi bugunde karniyarik yapacaktim canim istiyordu Dedi evet patlican gibi ama sorun yok :)
Teşekkür ederim bu akşamdan itibaren öyle yapacağım mecburBen kullandım 6 haftalık olana kadar normal fitil atar gibi atıyosun yatarken atarsan daha iyi olur. Ağızdan alınmasının çok yan etkisi oluyor fitil olarak alınırsa daha etkili..
Amin cumlemizinkini. Senin doktor bizim izmirde tercih edecegimiz semte biraz ters kaliyor ama yine de sagolasinMaşallah patlıcan gibi görünmesinin sebebi doktorun bakarken tam o sırada resmini almasından kaynaklıdır benimkide uçan daireye benziyo Allah sağlıkla kavuştursun
Biz korunmadik bilmiyorum ınslalah kalırım ama düşük yaptıktan sonra ne zaman adet oldunuzMerhaba ilk ay korundum 2.ay hamile kaldım
Ah ne güzel tutunmuş bir sorun yok, nasip hep Bende bilmeden biontech oldum.evet sinovactı. ama biontec hamileler üzerinde denenmiş. 2000 kişi ydi sanırım. sinovac için bir öngörü yokmuş. doktorda 4 haftalık birşey olmaz dedi inşallah zaten soğan kürü ve adet söktürücüde içtim ben tedaviye başlayacaktık adet söktürücü sürekli kullanıyordum. ah bebişimin başına gelmeyen kalmadı. ama sorun yok şu an 3 günde bir gidiyorum doktora.