2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kızlar multivitamin olarak ne kullaniyorsunuz
Tüp bebek tedavisi öncesi kullandigim toz multivitaminim bitmek üzere
Tüp bebek dr solgar markalı multivitamin kullanabilirsin dedi

10. Haftadan başlıyor 12. Hafta daha net sonuç alındığını söylediler o yüzden 12. Haftada yaptırıcam ben de fiyatlar 3000-3500 arası değişiyor. Bazıları cinsiyet çalışmıyormuş bazıları da hem cinsiyet hem de dna taraması yapıyor işte.

Ya evet en azından kısa zamanda öğrenirsem tekte daha iyi olacak

Yok izmirdeyim ben doktorun kendi kliniğinden anlaşmalı olduğu bir kaç yer varmış gidince detaylarını daha iyi öğrenicem şimdilik fiyat aldım sadece

Aynen haklısın ben 2 doz aşımı da çok önceden yaptırmıştım ama ne olur ne olmaz insan bu dönemde bin kat daha tereddüt ediyor Allah yardımcımız olsun 🤲🏻 sonuç gelsin de hayırlısıyla yazarım mutlaka 😍
bilmeden 4. haftamda aşı oldum ben :110:

Merhaba bende 2 düşükten sonra 3.kez hamileyim bi hafta önce öğrendim hamileliğimi ama doktora gitmedim kan tahlili bile vermedim kötü tecrübelerimden dolayı en ufak bi şeyi kafama takıp stres yapıyorum, kendimi stresten uzak tutmak istedim. Emin olduğumda doktorumu aradım kan sulandırıcı iğneye başladım 2 hafta sonra muaneye gel dedi 1 haftası geçti 2 buçuk haftaya tamamlayınca gidicem inşallah. Allah hepinize bebişinizin kalp atışlarını duymayı nasip etsin 🤲
Merhaba düşük yaptıktan ne zaman sonra tekrar hamile kaldiniz

Bulanti cok fena, yedigim 1 dilim ekmek onu da 1 saat midemde tutabiliyorum... Umarim cabuk gecer :KK43:(
bende sürekli açım. midem o kadar kazınıyor ki. sanki 1 gün boyunca aç kalmışım gibi. geçen şeker krizine girdim. 2 gün kaşındım aşırı şeker tüketiminden. kaç kilo alıcam Allah bilir

Benim bebeğimin ilk fotosu🤗

Eklentiler

• 20210901_160401.jpg
    20210901_160401.jpg
    54,3 KB · Görüntüleme: 78
bende sürekli açım. midem o kadar kazınıyor ki. sanki 1 gün boyunca aç kalmışım gibi. geçen şeker krizine girdim. 2 gün kaşındım aşırı şeker tüketiminden. kaç kilo alıcam Allah bilir
Bende şimdiden 3 kilo almışım..
Ama sabah kusmalarim basladi artik veririm heralde surekli midem kötü

Ben korkumdan tatlı yiyemiyorum daha kusma çok var ya 4.ay geçer diyorlar 2 aydan az kaldı hayırlısıyla geçerse bol bol yicem ve litrelerce su içeceğim

Meraba arkadaşlar
Bugun kontrolüm vardi..
Bebegimin kalp atışlarını dinledim ilk defa, cok ama cok duygulandım.. darısı henüz duymayan arkadaslara insallah..
Cok şükür doktorum hersey yolunda tam olarak yerinde duruyor dedi🤗
Ölçümlere göre 6+ 4 haftaligiz❣
Cok sevindim canim, darısı başımıza 🥰 karından mi gordu

Yok izmirdeyim ben doktorun kendi kliniğinden anlaşmalı olduğu bir kaç yer varmış gidince detaylarını daha iyi öğrenicem şimdilik fiyat aldım
izmirde gittiginiz doktorun ismini ogrenebilir miyim ? Gebeligimin 4 veya 5.ayinda Izmire tasinma ihtimalimiz var da iyi bi doktor arayışìndayìm 🤔

izmirde gittiginiz doktorun ismini ogrenebilir miyim ? Gebeligimin 4 veya 5.ayinda Izmire tasinma ihtimalimiz var da iyi bi doktor arayışìndayìm 🤔
Ben dokuz eylül üni hastanesine gidiyorum tüp bebek tedavi merkezinde başladı serüvenim aşılama ile hamile kaldım. Bir de ms hastası olduğum için açıkcası öncelikle kendi ms doktorumun olduğu hastanede bir doktor buldum herhangi bir olumsuzluk olması durumunda birbirleriyle kolay iletişimde olurlar diye. Doç dr recep emre okyay çok ilgili bir hekim eşi de aynı şekilde kadın doğum uzmanı hastanede çok sıra beklemiyim diye eşinin kliniğe gidiyorum. Özel de bakıyor yani.. Ben memnunum çoğu yorumları da okudum doktor iyi bir doğum doktoru aynı zamanda.. Siz de bir araştırıp ona göre karar verirsiniz.

X