2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Istanbulda çok sıcak bende bugün başladım kısa kollu giydirmeye bir cesaret burun tıkanıklığı var o yüzden korkuyordum giydirmeye
Ben dr a sorduğumda sıcaktan tıkanıyor dedi .. 23 derece olmalıymış ortam ..bende istanbuldayım ve 3 haftadır evde zıbın ve çorapla bazen şort giydiriyorum..dışarda rüzgar var pantolon ve uxun kollu badi ya da kısa kollu badi üstüne mutlaka bir şey giydirdim ..

Kızlar dönence kullanıyor musunuz? Almayı düşünüyorum ama ne alsam kararsızım.. tavsiye edeceğinz bir sey var mı ?

Kızlar dönence kullanıyor musunuz? Almayı düşünüyorum ama ne alsam kararsızım.. tavsiye edeceğinz bir sey var mı ?
Merhaba canım. Yazını görünce kayıtsız kalamadımkızıma dönence aldım fisher piricenin kelebekli rüyalar dönencesini çok memnunum. iki aylık olduğunda almıştım çok güzel vakit geçiriyor, büyüdükçe daha hoşuna gitmeye başladı. Bir saat oyalandıgı oluuyor. Bazen gece uyanıyor dönence,projeksiyonlu karanlıkta yıldızlar tavanda dönüyor, bir yandan müzik çalıyor Kendi kendine uyuyor. Sabah açıyorum bir saat duruyor beşiğinde sabah işlerimi yapıyorum Baya iş görüyor, hem benim açımdan hem kızımın açısından memnunum yani. Belki incelemek istersin resmini atayım

Eklentiler

• Screenshot_20220706-205000.png
    208,2 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleyen: Moderatör:
Yazdıklarını okuyunca Hemen aldım teşekkürler

Kızlar merhabalar, iş göremezlik ödenekleriniz yattimi çalışan arkadaslar için. Benim bir kere yattı bir daha yatmadı. Birsey mi yapmam lazımdı bilemedim.

Kızlar kırkınız çıktıktan sonra ara ara kanamalarınız oldu mu. Ben şimdi regl oldum sanırım 3 gündür geliyor ama az az normal mi acaba

Kızlar kırkınız çıktıktan sonra ara ara kanamalarınız oldu mu. Ben şimdi regl oldum sanırım 3 gündür geliyor ama az az normal mi acaba
Benim de 40 ımdan sonra bir ay ara ile iki gün süren çok az lekelenmelerim oldu. Merak ediyorum regl kanaması mı oluyor acaba eğer olmuyorsa hala adet olmadım normal mı bu durum

Benim de 40 ımdan sonra bir ay ara ile iki gün süren çok az lekelenmelerim oldu. Merak ediyorum regl kanaması mı oluyor acaba eğer olmuyorsa hala adet olmadım normal mı bu durum

Kontrolede gidemedim sen gittin mi hiç

Kontrolede gidemedim sen gittin mi hiç
bende gitmedim. Şehir dışındayım şuan İstanbul'a dönünce gidecem . Acaba âdet olmaya çalışıyorum ama olamıyor muyum . Çünkü 25 26 gün önce aynı şeklide iki gün lekelenme şeklinde kanama oldu az az . 25 26 gün sonra aynı şekilde oldu adetlerimde bu şekilde 25 26 günde bir oluyordu. Yakın zamanda Dr gidersen benide bilgilendirirsen sevinirim

Hangimiz önce gidersek bilgilendirelim ozaman ama ikimizinde aynı oluyorsa normal herhalde :)

Kızlar merhabalar, iş göremezlik ödenekleriniz yattimi çalışan arkadaslar için. Benim bir kere yattı bir daha yatmadı. Birsey mi yapmam lazımdı bilemedim.
Bana da sadece bir kere yatti o da dogum iznim basladigi gunden dogum yaptim gune kadar olan kismi. Diger kisim rapor bitince yatacakmis. Mesela ben 1 nisanda dogum iznine ayrildim. 19 nisanda dogum yaptim, 1 nisan-18 nisan arasinin parasi yatirildi. 22 temmuz ise donme tarihim, 22sinden sonra is yerim raporu onaylayinca sgk yatiracakmis. Cok sacma ama prosedur boyleymis. En cok ihtiyac duyulan donemde parasiz kaldim.

Bende de chicconun projeksiyonlu olani var ve gercekten karni tok alti temizse 1 saat kadar oyaliyor. Benimki tavandaki yansimadan ziyade donencenin kendisine bakiyor. Buyudukce tavandakiler de ilgisini ceker diye dusunuyorum.

Bende de chicconun projeksiyonlu olani var ve gercekten karni tok alti temizse 1 saat kadar oyaliyor. Benimki tavandaki yansimadan ziyade donencenin kendisine bakiyor. Buyudukce tavandakiler de ilgisini ceker diye dusunuyorum.
Aynen canım benimki de aynı karnı tok altı temizse baya bı oyalanıyor.genelde sabah keyifli oluyor bende sabah işlerimi yapıyorum evet tavandaki yıldızlara pek odaklanmıyor dönen oyuncakları takip ediyor sesler çıkarıyor. Kurtarıcı bı dönence

Chicco büyülü yıldızlar var bizde projeksiyonlu olan. 2 ay araştırıp aldım gerçekten cok memnunum bebeğim de cok sevdi , Odanın tavanı rengarenk bir gökyüzüne dönüşüyor yıldızlar gezegenler bulutlar . Ağladığında otomatik olarak dönmeye başlıyor , uzaktan kumandası da var açıp kapatmak icin pratik oluyor biz cok memnunuz

Mayıs ayının ortasından beri kısa giyinmeye başladık biz kışları cok soğuk olan bir yerde yaşıyoruz sıcağa çok fazla alışmasını istemediğim için yaptım bunu. şu an tek zıbınla duruyor mesela , geceleri uyurken çorap giydirip ince tek kat müslin örtüyorum bu kadar . Burnu için aspiratör kullanmıyoruz biz, her gün şırınga ve serum fizyolojikle açıyoruz, ama tekrar tekrar tıkanıyor tabi , solunum yolları cok dar olduğu icin normal bi durum . Bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah

Ben cesaret edemiyorum zıbınla bırakmaya sanırım prematüre olduğu için korkuyorum hasta olur diye zaten burun hep tıkalı aspiratör bende çok kullanmıyorum serum fizyolojik yapıyorum belli bir aya kadar bu tıkanıklık olacak sanırım burda okuyup sizlerde de olduğunu görünce aslında biraz rahatladım. Çok teşekkür ederim sizde sağlıkla büyütün inşallah

Rota aşısı yaptırdınız mi kizlar
Yaptırdım ben 1 Nisan doğumlu kizim 17 Haziran'da yaptirdim. Koldan igne ile degil agizdan damla olarak veriliyor. 500 tlye yakin bir fiyati vardı, recete ile aldik. Ates vs yapmadı. Cocuklarda görülen en yaygın ishal kusma vs hastalikmis özellikle sudan geçiyormuş, yaptırdık o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…