2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Yaaa eğer normal bebekler gibi her gün kaka yapıcaksa ben de mama vermeyebilirim . Doktor bize mamadan dolayı değil anne sütüyle beslendiği için bu şekilde birkaç günde bir kaka yapıyor dedi ama ben yine de mamayı bırakabilirim , kendi içim rahat etsin diye veriyorum zaten mamayı , gece uykusuna yatmadan anne sütü yerine mamayı verdiğimde cok daha uzun uyuduğunu fark ettim . Bu şekilde cok zor oluyor ,çocuk bi kaka yapıyor afedersin ama ailece b*ka batıyoruz yani üst baş alt üst her yer kaka yarın gece Türkiye’ye geliyoruz uzun bir yolculuğumuz olacak , tam da kaka gününe denk geliyor Allah yardımcımız olsun ne diyeyim

Amiiin canım insallah Gerçekten evimizin içindeki hava değişti, enerji dolduk . Bebeğe bakmak ne kadar yorucu olsa da , güne onunla başlamak, yüzüne bir gülmesi , sıcacık bir bakışı her şeyi unutturuyor insan pozitif enerji topluyor . Şu hayatta yaptığım en güzel şey kızımı doğurmak oldu

Valla ben sana benzettim nasıl yumoş yumoş öyle benim paşada öyle kollar bacaklar yumoş yumoş çok hoşuma gidiyoöperim tabi cnm öyle cnm biliyorum kaliyo ve alt karın bölgesi biraz zor gidiyo azmetmek gerekiyoevet hic deme ya öyle bi gıcık aldım ki regl den sonunda bugün bitti dediğin gibi havalarda sıcak hic cekilmiyo

Aynen öyle cnm evlat çok başka oluyo her sabah onların uyanıp günaydın anne demeleri paşamın yatagindayken beni gördüğü gibi gülümsemesi elleriyle kollarıyla bacaklarıyla sevinmesi çok güzel birşey Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah

İyi geceler kızlar, ben normalde haziran annesiydim ama kızım nisanda gelmek istedi:) benide aranıza alır mısınız :)
Hoşgeldin Sabırsız davranmış küçük kuzu annesini çok merak etmiş demek iyiki de gelmiş sağlıklı, mutlu, uzun bir ömrü olsun inşallah

Ayy doğduğunda küçücüktü 2950 doğdu. Zaten hamileliğimde de birkaç gün geriden geliyordu zayıf bir bebekti . Bizim ailede 3 buçuğun altında doğan hiç olmadı, annem kızımı gördü cok küçük nasıl büyüyecek bu çocuk dedi ama cok şükür ki gelişimimiz iyi oldu, gittikçe büyüyoruz hamileyken bebek küçük falan diye kafaya takmamak lazımmış gerçekten , doğan bebek her şekilde büyüyor ister mama ister meme hiç fark etmez . Karın bölgem de kızımdan yadigar oldu küçük bir ayva göbeğim var sağlık olsun, zamanla illa ki gider hiç sorun yok yeterki evlatlar sağlıklı olsun

Maşallah prensese gelişimi iyievet zayıf doğsalar bile toparlamayı bebekler cnm benim büyük kızım 2500 gr doğdu ikizler biri 2500 biri 2080 gr doğdu sonradan güzel kilo aldılar en kilolu doğan oğlum oldu 3200 gr onunda gelişimi güzel ilk ay 2kg aldı sonraki ay 1100ggr aldi havalar sicak oldu diye gelisimi bir tik geriledi ama iyiyiz simdi bunda sutum yagli kilo aldiriyo sadece meme veriyorum ben evde mamasi var cok yogun oldugumda cok nadir 70 cc veriyorum o ara onu tutsun ağlamasın diye doğduğundan veri toplam 10 defa ya vermişimdir mama ya vermemisimdir cnm benim ilk gebeligimde hic göbek falan kalmadı ki baya zayıftım da ilkinde kilo alacağıma kilo verdim çatlak falanda yoktu 2. De ikiz diye kilo aldım cavlakta oluştu sezeryan oldum mecburi ondan sezeryan göbeği kaldı kiloları verdim eski halimden zayıf oldum bundada çok kilo almadım ama göbek kaldı oda zamanla gider hiçbirşey evlatlarimizin sağlığından önemli değil valla

Evet bir kaybım var sonra bir sürü sıkıntılar 4.5 sene sonra kavuşabildim
Geçmiş olsun cnm üzüldüm çok şükür ama şimdi bir prensesin var Rabbim sana bagislasin durumu nasıl prensesinin prematüre doğmuş ya

Kızlar bebeklerinizin burun temizliğini nasıl yapıyorsunuz? Ben tıkanan deliği her zaman açamıyorum( video da izledim ama yok .. zaten yaparken ağlamaktan heder oluyor..
Ben eğer görünürde varsa, sırtüstü yatırıp birkaç damla serum sıkıyorum sonra çekiyorum. Ama genizden geliyorsa yan yatırıp üstteki delikten şırıngayla sıkıyorum sonra diğer taraftan yapıp yüzüstü çevirip sırtına patpat yapıyorum. Kalanı çekiyorum yine çok zorlamadan. Bi doktorun videosu var bununla ilgili YouTube da. İlk sıkınca bazen ağlıyor ama hemen susuyor

Ben beceremiyorum demek ki .. eşimde sözde doktor sen yap diyor deneye deneye öğreneceğim demek ki .. dr a sordum günde 4 defa SF damlat dedi , sıcaktan tıkanıyordur dedi oyyy bebek derdini anlamak çok zor ya ..

Geçmiş olsun cnm üzüldüm çok şükür ama şimdi bir prensesin var Rabbim sana bagislasin durumu nasıl prensesinin prematüre doğmuş ya

Saol canım çok şükür iyi durumu minikim büyüyor senin nasıl nasıl gidiyor düzeni oturtabildinmi

Ben beceremiyorum demek ki .. eşimde sözde doktor sen yap diyor deneye deneye öğreneceğim demek ki .. dr a sordum günde 4 defa SF damlat dedi , sıcaktan tıkanıyordur dedi oyyy bebek derdini anlamak çok zor ya ..
Evet maalesef öyle bak canım video bu, her beslenme öncesi diyordu yanlış hatırlamıyosam ama imkansız yani sürekli bunu yapmak

Evet maalesef öyle bak canım video bu, her beslenme öncesi diyordu yanlış hatırlamıyosam ama imkansız yani sürekli bunu yapmak
Bende bunu izledim :)) o nasıl balgam diye düşünmüştüm .. oy kıyamıyorum oğuma ya .. ben braun un makinesini aldım :/ deniyorum öğreneceğim demek ki ..
az önce denedim sonrasında biraz uyudu ..

Saol canım çok şükür iyi durumu minikim büyüyor senin nasıl nasıl gidiyor düzeni oturtabildinmi
Çok şükür cnm bizimde düzenimiz oturdu şükür yaramaz ve huzursuz bir bebek değil oğlum gece uykularımızda düzenli şükür gece 2 defa falan uyaniyo sabah 6 da uyaniyo ve saat 8 e yakın uyanık oluyo aglamiyo kendi kendine oynuyo ben yataktan kalktıgımda beni gördüğü gibi sevinip kollarıyla ayaklarıyla hareketler yapıp gulumsuyo gün icindede meme alt değiştirme biraz oyun falan oynuyoruz geciyo öyle zaman

Yaaa ne güzel artık eskisi gibi ozaman 2-3 saatte bir beslemiyorsun. Kendisi acıkıp uyandığı zaman veriyorsun. O günü sabırsızlıkla bekliyorum da :) kıyamıyorum en güzel uykusunda uyandırmaya ya tam sevilmelik zamanı yani seninkinin maşşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…