- 7 Ocak 2021
- 2.103
- 4.194
- 30
Yaaa eğer normal bebekler gibi her gün kaka yapıcaksa ben de mama vermeyebilirim . Doktor bize mamadan dolayı değil anne sütüyle beslendiği için bu şekilde birkaç günde bir kaka yapıyor dedi ama ben yine de mamayı bırakabilirim , kendi içim rahat etsin diye veriyorum zaten mamayı , gece uykusuna yatmadan anne sütü yerine mamayı verdiğimde cok daha uzun uyuduğunu fark ettim . Bu şekilde cok zor oluyor ,çocuk bi kaka yapıyor afedersin ama ailece b*ka batıyoruz yani üst baş alt üst her yer kakaBende mama veriyordum oğluma sabah akşam 2 öğün o zmanlar benim oğlumda 4 güne 1 kaka yapıyordu humus kıvamında ve inanılmaz fazla yapıyordu daha sonra bebeğim mama almadı biberonu istemedi doktorumuz zorlamayın dedi bende bir kaç gün az olsada denedim daha sonra bıraktı mamayı oğlum ilk zamanlar kaka yapınca ishal zannettim hatta bayağı takıldım ama doktor muaynesinde kaka yaptı tesadüfen ve dr kıvamı bu zaten dedi , 1 aydır her günen az 2 kez yapıyor kakasını .. gaz sancısıda azaldı ( gerçi benim oğlum mızmız)
Amiiin canım insallahBir ara demistim bende çocuk olunca önceden ne yapıyormuşuz diye düşünüyor insan diye çocuklar evin neşesi onlarsız sanki herşey boş gibi geliyo sanki onlar olmadan yaşamıyormuşuz onlar doğduktan sonra yaşamaya basliyormusuz gibi oluyoRabbim hepimizin evladını korusun hep güzel günlerini görelim inşallah
Valla ben sana benzettim nasıl yumoş yumoş öyle benim paşada öyle kollar bacaklar yumoş yumoş çok hoşuma gidiyoAyy canım benim teşekkür ederim , o senin güzelliğinEvladım çok şükür bana benzedi de baba tarafından cok bişey almadı, kayınvalideme benzemesinden cok korkuyordum seve seve öperim , sen de paşayı öp benim için
O sezeryan göbeği ne kadar zayıflarsak zayıflayalım hemen gitmiyor ya biraz zamana ihtiyacımız var daha 3.aydayız ,ilerleyen zamanda ondan da kurtulacağımıza inanıyorum . Sen de erkenden olmuşsun reglini, cok tuhaf gerçekten ben birkaç ay sonra olurum diye kendimi öyle şartlamıştım ki , 40 çıkınca regl gördüğümde şok oldum. Şu sıcak havalarda hiç çekilmiyor gerçekten özlememişim regl olmayı
Aynen öyle cnm evlat çok başka oluyo her sabah onların uyanıp günaydın anne demeleri paşamın yatagindayken beni gördüğü gibi gülümsemesi elleriyle kollarıyla bacaklarıyla sevinmesi çok güzel birşey Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllahAmiiin canım insallahGerçekten evimizin içindeki hava değişti, enerji dolduk . Bebeğe bakmak ne kadar yorucu olsa da , güne onunla başlamak, yüzüne bir gülmesi , sıcacık bir bakışı her şeyi unutturuyor insan pozitif enerji topluyor . Şu hayatta yaptığım en güzel şey kızımı doğurmak oldu
Hoşgeldin cnm bebişin baya erkenci çıkmış deseneİyi geceler kızlar, ben normalde haziran annesiydim ama kızım nisanda gelmek istedi:) benide aranıza alır mısınız :)
Hoşgeldinİyi geceler kızlar, ben normalde haziran annesiydim ama kızım nisanda gelmek istedi:) benide aranıza alır mısınız :)
Ayy doğduğunda küçücüktü 2950 doğdu. Zaten hamileliğimde de birkaç gün geriden geliyordu zayıf bir bebekti . Bizim ailede 3 buçuğun altında doğan hiç olmadı, annem kızımı gördü cok küçük nasıl büyüyecek bu çocuk dediValla ben sana benzettim nasıl yumoş yumoş öyle benim paşada öyle kollar bacaklar yumoş yumoş çok hoşuma gidiyoöperim tabi cnm öyle cnm biliyorum kaliyo ve alt karın bölgesi biraz zor gidiyo azmetmek gerekiyo evet hic deme ya öyle bi gıcık aldım ki regl den sonunda bugün bitti dediğin gibi havalarda sıcak hic cekilmiyo
Maşallah prensese gelişimi iyiAyy doğduğunda küçücüktü 2950 doğdu. Zaten hamileliğimde de birkaç gün geriden geliyordu zayıf bir bebekti . Bizim ailede 3 buçuğun altında doğan hiç olmadı, annem kızımı gördü cok küçük nasıl büyüyecek bu çocuk dediama cok şükür ki gelişimimiz iyi oldu, gittikçe büyüyoruz hamileyken bebek küçük falan diye kafaya takmamak lazımmış gerçekten , doğan bebek her şekilde büyüyor ister mama ister meme hiç fark etmez . Karın bölgem de kızımdan yadigar oldu küçük bir ayva göbeğim var sağlık olsun, zamanla illa ki gider hiç sorun yok yeterki evlatlar sağlıklı olsun
Hoşgeldin cnm bebişin baya erkenci çıkmış desene
HoşgeldinSabırsız davranmış küçük kuzu annesini çok merak etmiş demek iyiki de gelmiş sağlıklı, mutlu, uzun bir ömrü olsun inşallah
Amin cnmHoşbulduk kızlar evet çok bekledin beni fazla bekletmeyeyim dedi sanırım :) hepimiz sağlıkla büyütürüz inş
Evet bir kaybım var sonra bir sürü sıkıntılar 4.5 sene sonra kavuşabildimAmin cnmgeçmi evlat sahibi oldun cnm
Geçmiş olsun cnm üzüldüm çok şükür ama şimdi bir prensesin var Rabbim sana bagislasinEvet bir kaybım var sonra bir sürü sıkıntılar 4.5 sene sonra kavuşabildim
Ben eğer görünürde varsa, sırtüstü yatırıp birkaç damla serum sıkıyorum sonra çekiyorum. Ama genizden geliyorsa yan yatırıp üstteki delikten şırıngayla sıkıyorum sonra diğer taraftan yapıp yüzüstü çevirip sırtına patpat yapıyorum. Kalanı çekiyorum yine çok zorlamadan. Bi doktorun videosu var bununla ilgili YouTube da. İlk sıkınca bazen ağlıyor ama hemen susuyorKızlar bebeklerinizin burun temizliğini nasıl yapıyorsunuz? Ben tıkanan deliği her zaman açamıyorum( video da izledim ama yok .. zaten yaparken ağlamaktan heder oluyor..
Ben beceremiyorum demek ki .. eşimde sözde doktor sen yap diyor deneye deneye öğreneceğim demek ki .. dr a sordum günde 4 defa SF damlat dedi , sıcaktan tıkanıyordur dedi oyyy bebek derdini anlamak çok zor ya ..Ben eğer görünürde varsa, sırtüstü yatırıp birkaç damla serum sıkıyorum sonra çekiyorum. Ama genizden geliyorsa yan yatırıp üstteki delikten şırıngayla sıkıyorum sonra diğer taraftan yapıp yüzüstü çevirip sırtına patpat yapıyorum. Kalanı çekiyorum yine çok zorlamadan. Bi doktorun videosu var bununla ilgili YouTube da. İlk sıkınca bazen ağlıyor ama hemen susuyor
Geçmiş olsun cnm üzüldüm çok şükür ama şimdi bir prensesin var Rabbim sana bagislasindurumu nasıl prensesinin prematüre doğmuş ya
Evet maalesef öyleBen beceremiyorum demek ki .. eşimde sözde doktor sen yap diyor deneye deneye öğreneceğim demek ki .. dr a sordum günde 4 defa SF damlat dedi , sıcaktan tıkanıyordur dedi oyyy bebek derdini anlamak çok zor ya ..
Bende bunu izledim :)) o nasıl balgam diye düşünmüştüm .. oy kıyamıyorum oğuma ya .. ben braun un makinesini aldım :/ deniyorum öğreneceğim demek ki ..Evet maalesef öylebak canım video bu, her beslenme öncesi diyordu yanlış hatırlamıyosam ama imkansız yani sürekli bunu yapmak
Çok şükür cnm bizimde düzenimiz oturdu şükür yaramaz ve huzursuz bir bebek değil oğlum gece uykularımızda düzenli şükür gece 2 defa falan uyaniyo sabah 6 da uyaniyo ve saat 8 e yakın uyanık oluyo aglamiyo kendi kendine oynuyo ben yataktan kalktıgımda beni gördüğü gibi sevinip kollarıyla ayaklarıyla hareketler yapıp gulumsuyo gün icindede meme alt değiştirme biraz oyun falan oynuyoruz geciyo öyle zamanSaol canım çok şüküriyi durumu minikim büyüyor senin nasıl nasıl gidiyor düzeni oturtabildinmi
Çok şükür cnm bizimde düzenimiz oturdu şükür yaramaz ve huzursuz bir bebek değil oğlum gece uykularımızda düzenli şükür gece 2 defa falan uyaniyo sabah 6 da uyaniyo ve saat 8 e yakın uyanık oluyo aglamiyo kendi kendine oynuyo ben yataktan kalktıgımda beni gördüğü gibi sevinip kollarıyla ayaklarıyla hareketler yapıp gulumsuyo gün icindede meme alt değiştirme biraz oyun falan oynuyoruz geciyo öyle zaman