- 27 Ekim 2021
- 2.017
- 459
- 28
-
- Konu Sahibi Hello Kity
- #7.261
Bu başka marka al bi diye bir marka ilk dk da mi çıkıyor pekiTeşekkür ederim geri dönüşün içinvalla var gibi duruyor regle daha var mı senin ya da başka marka ile denedin mi hiç. Bnm 5 gün geçti regl ve böle çıktı hamile miyim değil miyim bilmiyorum yarn başka test alıcam bide onla denicem
Resim yokTeşekkür ederim geri dönüşün içinvalla var gibi duruyor regle daha var mı senin ya da başka marka ile denedin mi hiç. Bnm 5 gün geçti regl ve böle çıktı hamile miyim değil miyim bilmiyorum yarn başka test alıcam bide onla denicem
Resim atmadım canım. Ama bnmde silik çizgi freely marka. 10.dk dan sonra çıktı bnmde sonradan yani. 5 gün gecikti bnm eğer olsaydı hemen çıkardı diye düşünüyorum senin regl e var mı dahaResim yok
5 gün var atar misinz canm fotonu bakalimResim atmadım canım. Ama bnmde silik çizgi freely marka. 10.dk dan sonra çıktı bnmde sonradan yani. 5 gün gecikti bnm eğer olsaydı hemen çıkardı diye düşünüyorum senin regl e var mı daha
Çöpe attım direk canım yarın bida yapıcam bakalım yarına kadar da olmazsam gider kan veririm artık. Eğer o da silik çıkarsa bu kez atarım buraya. Kızımda adetim 3 gün geçmişti öyle yapmıştım sure check marka ile anında kırmızı şekilde çıkmıştı. Ondan dedim yok heralde diye çöpe attım5 gün var atar misinz canm fotonu bakalim
Freely diye markada bende yapmıştım ama çıkmadı birşey kuruma bile aynn yarın tekrar bi yap at bakalım bakım bende var mı yok mu bilmiyorm ovulasyon pik çıkıyor onn için erekn yaptım testi kiminde çıktı kiminde sonradan çıktı bugünde böyle çıktı ama sonra ilk dk değil anlayamadimÇöpe attım direk canım yarın bida yapıcam bakalım yarına kadar da olmazsam gider kan veririm artık. Eğer o da silik çıkarsa bu kez atarım buraya. Kızımda adetim 3 gün geçmişti öyle yapmıştım sure check marka ile anında kırmızı şekilde çıkmıştı. Ondan dedim yok heralde diye çöpe attım
Sonradan çıkanlar kuruma oluyır diye okudum hep ama hamileliğini böyle öğrenen de çok fazla. Kafam karıştı valla benim de. İnşallah senin vardır.Freely diye markada bende yapmıştım ama çıkmadı birşey kuruma bile aynn yarın tekrar bi yap at bakalım bakım bende var mı yok mu bilmiyorm ovulasyon pik çıkıyor onn için erekn yaptım testi kiminde çıktı kiminde sonradan çıktı bugünde böyle çıktı ama sonra ilk dk değil anlayamadim
Benimde bir haftadır var bende gebelik mi diye bakmaktan gözlerim kanadı artıkkızlar merhaba. regl günüme 4 gün var ve sarı akıntım var neden acaba daha önce gebelik düşünmediğim için dikkat etmemiştim regl öncesi akıntı oluyor muydu diye. normal mi acaba gebelik belirtisi mi bu ?
Benimde bir haftadır var bende gebelik mi diye bakmaktan gözlerim kanadı artıkbakalım kırmızılar gelmediği sürece ümit var
İnşallah diyelimSonradan çıkanlar kuruma oluyır diye okudum hep ama hamileliğini böyle öğrenen de çok fazla. Kafam karıştı valla benim de. İnşallah senin vardır.
Oyle yapicam canımP Pembe gokyuzu canım çizgi gözüküyor ama seni yanıltmasın bence 1-2 gün bekleyip tekrarla testini
Yapıyorum sürekli silik var gibi ama bı iki gün daha beklicem bat ne zaman senintest yaptınız mı hiç ? ben bu akşam yapmayı düşünüyorum doğru sonuç çıkar mı acaba
Merhaba bende comfort yaptım ama çok yanıltıyor diyorlarBendede silik cikmisti comfort days te ama 5 testten 2 si silikti kuzum.. digerleri normaldi senin hepsi o sekilde cikiyor atsana bi testi
ben buralarda yeniyim de bat ne demek diye sorsam :) regl günümse eğer 19 nisan yumurtlama ise 2 veya 3 nisandı tam koyu çıkmamıştı ama doktor o zaman demişti yumurtan büyümüş büyük ihtimal büyüdü çatladı. biz bu ay gün aşırı sürekli değerlendirdik inşallah tutar. aşırı akıntım var benımde bugün farkettimYapıyorum sürekli silik var gibi ama bı iki gün daha beklicem bat ne zaman senin