- 10 Ağustos 2013
- 2.320
- 1.719
-
- Konu Sahibi Hello Kity
- #7.221
Yani hızımı alamadım 3 test birden yaptım ve çokkk silik ben zor görüyorum fotoda hayatta çıkmaz yaniCanımmmm hiç bişey düşünme sen şimdi nerden anladın kimyasal olduğunu müneccim misinçizgi ne kadar sürede çıktı? Foto da at kk test inceleme heyeti bi baksın karar versin
Dün 1 saat sonra beliren çok net çizgilerim vardı bugün ben bile zor görüyorum inşallah dediğin gibi olur canımİdrar testleri ile çok da anlaşılmıyor bende yaptım 60 çıktı silik çizgi ile sonra 4 gün sonra tekrar idrar yaptım çok hafif bir koyulaşma var dedim kesin kimyasal gittim lan verdim 260 çıktı yani demem o ki idrar bir beta artış için çok da belirleyici değil
Uğraşmaya değmez foto için çok silikler dünle hiç alakası yok yaniBendede silik cikmisti comfort days te ama 5 testten 2 si silikti kuzum.. digerleri normaldi senin hepsi o sekilde cikiyor atsana bi testi
Yaa sonucta çişine karışan bir hormon canım, su içmene göre falan bile değişir milimetrik ölçüm yapamaz.. daha önce hiç çizgi çıktı mı çıkmadı, şimdi çıkıyor mu çıkıyor.. ama 3 testi birden bitirmen gözlerimi yaşarttı, kaybolan ikizimi buldum gibi oldumYani hızımı alamadım 3 test birden yaptım ve çokkk silik ben zor görüyorum fotoda hayatta çıkmaz yaniYani dünkü netliğe bu siliklik çok garip
Canım sonuncusu dolapta beni al beni al diye inliyorYaa sonucta çişine karışan bir hormon canım, su içmene göre falan bile değişir milimetrik ölçüm yapamaz.. daha önce hiç çizgi çıktı mı çıkmadı, şimdi çıkıyor mu çıkıyor.. ama 3 testi birden bitirmen gözlerimi yaşarttı, kaybolan ikizimi buldum gibi oldum
Kuzum yaptım ama aynı bana göre yada azaldı mı bilmiyorum bence azalmışKızlar günaydın.Venev Pembeyuvam ne yaptınız tekrarladınız mı testlerinizi. Atında buraya gözlerimiz şenlensin biraz.
Bu testin markası ne canımKizlar bı baksanıza ya sanki hafif bı çizgi var ama bilemedim yaptığım gibi cikti
Yine de çizgi gözüküyor tabi canım azalma olmuş mu bilemiyorum 2 gün sonra tekrar yap aynı testi bence canım 2 güne artar çünkü değerinKuzum yaptım ama aynı bana göre yada azaldı mı bilmiyorum bence azalmış
Surelab kuzum yorumlarina baktım herkez memnunBu testin markası ne canım
Birazdan gidip erken test alicam bakalım varsa artık onda cikarSurelab kuzum yorumlarina baktım herkez memnun
Ben laboquick yaptığımda bat tarihinden önce seninki gibi bir çizgi çıkmıştı canım ondan dedim belli değildi resimlerde hiç anlaşılmıyordu ama erken gebelik testinde pozitif gözüküyordu bence de erken gebelik testi alSurelab kuzum yorumlarina baktım herkez memnun
Kuruma çizgisi de olabilir inşallah değildir en iyisi dediğin gibi erken gebelik alBunu da gece iki buçukta yapmıştım ama çizgiyi yeni gördüm
Eki Görüntüle 3048393
Öyle yapicam bakalım inşallah cikarBen laboquick yaptığımda bat tarihinden önce seninki gibi bir çizgi çıkmıştı canım ondan dedim belli değildi resimlerde hiç anlaşılmıyordu ama erken gebelik testinde pozitif gözüküyordu bence de erken gebelik testi al
Sağlık olsun kuzum Mayıs bizi bekler
bilmiyorum ki kuzum kuruma çizgisi falan diye bazen okuyorum bilemedim o yüzden ama elinde erken gebelik testi varsa onunla deneyebilirsin kaset testlerde adet tarihi sonrası net çıkabiliyorBu sonradan çıktı ama
Stres yapma kuzum hiç hayırlı haberler gelsin inşKızlar selam Bat 28 Mart gebeyim çok şükür :) Dün 6+2 de devlet hastanesinde kalp atışını duyamadı doktor. Cihazlar çok eski hem bebek de daha çok küçük normal stres etme dedi. Yolk sacı görüyorum kese haftanla uyumlu dedi. Normalde özel bir hastaneye gidiyorum doktorum raporlu diye evime yakın bir devlet hastanesine gittim çok endişeliyim. 2 tane kayıbımdan sonra elimde değilBirde size danışmak istiyorum sizler kaç haftada duydunuz yavrularınızı kalp atışlarını
En son yolladığım testte bir saat sonra pembelesiyo şimdi erken test almaya gidiyorum dua edin su çizgiyi göreyimbilmiyorum ki kuzum kuruma çizgisi falan diye bazen okuyorum bilemedim o yüzden ama elinde erken gebelik testi varsa onunla deneyebilirsin kaset testlerde adet tarihi sonrası net çıkabiliyor
inşallah canım inşallah görürsün isteyen herkes inşallah görür :)En son yolladığım testte bir saat sonra pembelesiyo şimdi erken test almaya gidiyorum dua edin su çizgiyi göreyim
Bugün kileri öyle yaptım ama sabrım yok eve geldiğim gibi yapicaminşallah canım inşallah görürsün isteyen herkes inşallah görür :)gece sahur için yatıyorsan o zamanda yapabilirsin sabretmek zor ama :) genelde ilk idrar derler ya onun için diyorum