- 13 Temmuz 2021
- 383
- 397
- Konu Sahibi Hello Kity
- #7.241
bize de gönder bakalım kuzum inşallah vardır :)Bugün kileri öyle yaptım ama sabrım yok eve geldiğim gibi yapicam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bize de gönder bakalım kuzum inşallah vardır :)Bugün kileri öyle yaptım ama sabrım yok eve geldiğim gibi yapicam
At resmini canım yaptıktan sonraBugün kileri öyle yaptım ama sabrım yok eve geldiğim gibi yapicam
Çok teşekkür ederim çok haklısınız ama Allah kimseye yaşatmasın kötü tecrübeler sonucu ödüm kopuyor yarın gideceğim valla dayanamam sanırım :)Stres yapma kuzum hiç hayırlı haberler gelsin inş
İstersen özel başka bi hastane yada muane haneye git için rahat eder ama çok erken daha minnacık
bilmezmiyim benimde 2 kaybım var Allah yardımcımız olsunÇok teşekkür ederim çok haklısınız ama Allah kimseye yaşatmasın kötü tecrübeler sonucu ödüm kopuyor yarın gideceğim valla dayanamam sanırım
Devlet hastanesinde duyamamış olman doğal canım dediğin gibi cihazları eski kimisi zaten 7. Haftada duyuyor kalp atışını o yüzden sıkma hiç canını kendi doktorundan randevu al duyarsınız o zamanKızlar selam Bat 28 Mart gebeyim çok şükür :) Dün 6+2 de devlet hastanesinde kalp atışını duyamadı doktor. Cihazlar çok eski hem bebek de daha çok küçük normal stres etme dedi. Yolk sacı görüyorum kese haftanla uyumlu dedi. Normalde özel bir hastaneye gidiyorum doktorum raporlu diye evime yakın bir devlet hastanesine gittim çok endişeliyim. 2 tane kayıbımdan sonra elimde değil Birde size danışmak istiyorum sizler kaç haftada duydunuz yavrularınızı kalp atışlarını
Resimde belli olmuyo ama var ince bı çizgi sanki ya
Bu arkadaş da prodoctor belli canım bak dünkü testlerim resmen ben burdayım diyordu bugün ise hani ben bile zor görüyorum öyle belirsiz bir çizgi var bat ne zaman?
17 yada 19 uBu arkadaş da prodoctor belli canım bak dünkü testlerim resmen ben burdayım diyordu bugün ise hani ben bile zor görüyorum öyle belirsiz bir çizgi var bat ne zaman?
Varmı gördün mü17 yada 19 u
Biraz uğraştım fotoğrafla ama yok gibi canım ya belki iyice kuruyunca daha belirginleşir. Eğer hemen gördüğün çizgi belirdiyse vardır inşallah17 yada 19 u
Ciplak gözle gorunuyo ama kamerada gorunmuyoBiraz uğraştım fotoğrafla ama yok gibi canım ya belki iyice kuruyunca daha belirginleşir. Eğer hemen gördüğün çizgi belirdiyse vardır inşallah
Korkunuzu anlıyorum ama sakin olmaya çalışın bekleyin 7. Haftada tekrar gidin. Ben 7 haftalıkken duymuştum. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.Kızlar selam Bat 28 Mart gebeyim çok şükür :) Dün 6+2 de devlet hastanesinde kalp atışını duyamadı doktor. Cihazlar çok eski hem bebek de daha çok küçük normal stres etme dedi. Yolk sacı görüyorum kese haftanla uyumlu dedi. Normalde özel bir hastaneye gidiyorum doktorum raporlu diye evime yakın bir devlet hastanesine gittim çok endişeliyim. 2 tane kayıbımdan sonra elimde değil Birde size danışmak istiyorum sizler kaç haftada duydunuz yavrularınızı kalp atışlarını
çok teşekkür ederim Allah razı olsun her isteyen layığıyla anne olabilecek herkese nasip etsin Mevlam sağlıkla :)Korkunuzu anlıyorum ama sakin olmaya çalışın bekleyin 7. Haftada tekrar gidin. Ben 7 haftalıkken duymuştum. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Merhaba durumunuz nedir bnm de bu marka ve aynı bu şekilde çıktı hamilemisiniz sayfa sayısı çok okuyamadımArkadaşlar kafam allak bullak bakar misinz
Bugünkü testim am sonradan çıkıyor işteMerhaba durumunuz nedir bnm de bu marka ve aynı bu şekilde çıktı hamilemisiniz sayfa sayısı çok okuyamadım
Teşekkür ederim geri dönüşün için valla var gibi duruyor regle daha var mı senin ya da başka marka ile denedin mi hiç. Bnm 5 gün geçti regl ve böle çıktı hamile miyim değil miyim bilmiyorum yarn başka test alıcam bide onla denicemBugünkü testim am sonradan çıkıyor işte