- 13 Ocak 2021
- 7.964
- 21.395
- 298
- 33
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #6.921
Sağ ol canım söyledim tabi çok sevindi öyle sürpriz gibi yapmadım ama önce inanamadı sonra ben zaten tahmin ediyordum diyorAnneler kervanina sende katilmis oldun guzel bi supriz yap eşine soyledinmi aşko tepkisi ne oldu ay çok heyecanli darisi tüm isteyenlerin basina
Tebrikler canım benim bat yarın ama 55 çıktı kanda yani başlangıç değerlerinden ziyade artış önemli inşallah bol bol artacaklarKızlar ben çatlamadan sonra 11. Gün idrarda pozitifi görmüştüm ya dün de hcg değerim 92 çıktı yarın yine yaptırıcam normal mi sizce de endişeler hiç bitmiyo ya
Maalesef beta hcg en son çıkıyor sağlık ocağı sonuçlarında
Maalesef beta hcg en son çıkıyor sağlık ocağı sonuçlarında
Fotoyu tam net atmamışsın ama karşılığında 0.100 yazıyor sanırım betanın o da negatif demek canım malesefKızlar ne demek bu
Canım sonucun çıkmış sadece laboratuvar doktoru onaylamamışCanm o önceki bugünkü onayszi yaziyo onu soruyorum onaysız ne demek
Canm o önceki bugünkü onayszi yaziyo onu soruyorum onaysız ne demek
Ben fotoyu tam göremediğim için tarihi de gözükmediğinden sonucu o sandım. Onaysız yazıyor sonucun çıksa dahi doktor ya da tekniker onaylamadığı için sen göremiyorsun demek.Canm o önceki bugünkü onayszi yaziyo onu soruyorum onaysız ne demek
Ayni durumdayım.... Erken gebelik test yaptım. Olsa çıkardı herhalde. Miratech ile yaptBenimde 15 Nisan
Biraz önce kaset test yaptım Ace beyazı. Demekki olsa çıkardı o yüzden ben adetimin bekliyim madem.
Mesela prl yazan yüksek ok var demekki beta HCG yüksek çıksaydı ondada olur ya i kesin 0.1dir yaCanım sonucun çıkmış sadece laboratuvar doktoru onaylamamış
Ben erken gebelik yapmadım kaset test yaptım ama benimle batı aynı olan kişi beta değeri baya iyi çıkmış. Bizde de olsa çıkardı heralde. Ama yinede kırmızıları görmeden umut kesme diye arada hatırlatıyorum kendime :)Ayni durumdayım.... Erken gebelik test yaptım. Olsa çıkardı herhalde. Miratech ile yapt
Canım herkesin farklı oluyor değeri geç yumurtlama geç döllenme bir sürü faktör var benim batım yarın gözüküyor ama kaset testte gözükmüyor bir şey çok hafif bir çizgi var ama erken gebelikte çift çizgi çıktı o yüzden hiç belli olmazBen erken gebelik yapmadım kaset test yaptım ama benimle batı aynı olan kişi beta değeri baya iyi çıkmış. Bizde de olsa çıkardı heralde. Ama yinede kırmızıları görmeden umut kesme diye arada hatırlatıyorum kendime :)
Benim belirtim de çok neden oluyor o zaman bilmiyorum 10 gündür göğüs uçlarıma dokunamıyorum kasik agrisi cabasiBen erken gebelik yapmadım kaset test yaptım ama benimle batı aynı olan kişi beta değeri baya iyi çıkmış. Bizde de olsa çıkardı heralde. Ama yinede kırmızıları görmeden umut kesme diye arada hatırlatıyorum kendime :)
Evet canım negatif maalesefMesela prl yazan yüksek ok var demekki beta HCG yüksek çıksaydı ondada olur ya i kesin 0.1dir ya
Kuzum bu ay bende hiç adet belirtisi yaşamadım ama üç gün gecikmeli adet oldum. Eğer supheleniyorsan bı erken gebelik testi yapabilirsin.Kızlarr merhaba, gebelik belirtileri ile ilgili araştırma yaparken konuyu gördüm öyle bir okudum ve yazmak istedim... Benimde BATa iki günüm kaldı cuma günü normalde, ama hiç adet öncesi belirtisi yaşamıyorum bayağı heyecanla bekliyorum... Sizce test yapsam erkenden çıkarmı yoksa günümü beklemelimiyim??
Kızlar ben çatlamadan sonra 11. Gün idrarda pozitifi görmüştüm ya dün de hcg değerim 92 çıktı yarın yine yaptırıcam normal mi sizce de endişeler hiç bitmiyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?