- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #6.901
Sağlık olsun canım. Bende aynı durumdayım zaten. Bir sonraki ay diyelim hayırlısıylaHanımlar merhaba ben o çizgileri görüp bir gün gecikince kesin hamile sanmistim kendimi fakat kırmızılar yine beni yalnız bırakmadi H Hello Kity kuzum beni silebilirsin. Moralman biraz düşünce birkaç gündür yazamadım ama sizleri takipteyim insallah her şey gönlünüzce olur. Yeni hamisleri tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah
Morelini düşürme canım her ay hepimizde aynı psikoloji gerçekten zor ben bazen aglıyorum bile insallah mayısta pozitifleri görürsün sıkma canını stres yapmaHanımlar merhaba ben o çizgileri görüp bir gün gecikince kesin hamile sanmistim kendimi fakat kırmızılar yine beni yalnız bırakmadi H Hello Kity kuzum beni silebilirsin. Moralman biraz düşünce birkaç gündür yazamadım ama sizleri takipteyim insallah her şey gönlünüzce olur. Yeni hamisleri tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah
Sağ ol canımtebrik ederim canım
Amin canım inşallahKuzum çok sevindim ya, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinYumurtlamanın kaçıncı günü yaptırdın bu testi,?
Maalesef beta hcg en son çıkıyor sağlık ocağı sonuçlarındaYa bütün kan sonuçları çıkmış bı tek beta HCG çıkmamış ya of ne zaman çıkar acaba
5-6 gün kala başladı canım ay inşallah senin de bebiştirAynen benim de böyle tüm belirtilerim bata kaç gün varken başladı sende bu belirtiler
Benim bat yarın aslında kuzum ama 3 gün filan geç yumurtladım bebek olmasaydı 2-3 gün gecikirdi herhalde adetimCanım tebrikler bat tarihin ne
Ay evet malesef o bekleyiş bizi bitiriyoMaalesef beta hcg en son çıkıyor sağlık ocağı sonuçlarında
Bu arada seninde bebişin hayırlı olsun kuzum. Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah.Ay evet malesef o bekleyiş bizi bitiriyo
Amin canım benim inşallah bir kaybım oldu o yüzden o kadar istiyorum hepimiz gibiBu arada seninde bebişin hayırlı olsun kuzum. Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Merhaba sağlıkla kucağınıza alın insallahAmin canım inşallahYumurtlamayı tam bilmiyorum canım ama akıntıya bakarak tahmin yaparsam 10-11. Gün filandır
Benimde senin gibi Kasım ayında bir kaybım var canım. Şubat ayında da kimyasal gebelik geçirdim. İnşallah Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin.Amin canım benim inşallah bir kaybım oldu o yüzden o kadar istiyorum hepimiz gibi
Tebrikler sağlıkla kucağına al inşallah. Beta 92 çıktığında adetin kaç gün geçmişti ya da geçmiş miydi acaba?Kızlar ben çatlamadan sonra 11. Gün idrarda pozitifi görmüştüm ya dün de hcg değerim 92 çıktı yarın yine yaptırıcam normal mi sizce de endişeler hiç bitmiyo ya
Aa aslında heosini okudum topiğin ama aklımda kalmamış benimde kasım daydı üzücü ama ne diyelim inşallah sağlıklı yeni bebişler gelir umut herşey çünküBenimde senin gibi Kasım ayında bir kaybım var canım. Şubat ayında da kimyasal gebelik geçirdim. İnşallah Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin.
Teşekkür ederim canımTebrikler sağlıkla kucağına al inşallah. Beta 92 çıktığında adetin kaç gün geçmişti ya da geçmiş miydi acaba?
Benimde 15 NisanTeşekkür ederim canım
Benim adetlerim düzensiz ama tahmini adetim 15 nisan daha gelmedi yani
En iyi si adeti bekelemek canım bende çatlamamı bildiğim için ve belirtilerim vardı midem bulandı filan oyüzden yaptımBenimde 15 Nisan
Biraz önce kaset test yaptım Ace beyazı. Demekki olsa çıkardı o yüzden ben adetimin bekliyim madem.
Anneler kervanina sende katilmis oldun guzel bi supriz yap eşine soyledinmi aşko tepkisi ne oldu ay çok heyecanli darisi tüm isteyenlerin basina
Ben adet biriminden itibaren gün aşırı yaptım bata 1 hafta kalaya kadar canımMerhaba sağlıkla kucağınıza alın insallahkaç günde bir değerlendirdiniz ben bu ay sadece yumurtlama haftası degerlendirebildim sonrasını degerlendiremicem ümitlenmeli miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?